Perbaikan Poto Anyar

Di dieu urang badé nyarioskeun perkawis proyek anu teu pati dikenal, aplikasi Poto, éta mangrupikeun paningali gambar saderhana di Qt, pikeun anu henteu kedah seueur perlengkapan nalika ningali gambar.

Panulis aplikasi ieu nyaéta kicher sareng urang tiasa ngaunduh tina Qt-Aplikasi.

Perbaikan anu ditambihan kana vérsi ayeuna, Poto 0.7 nyaéta sapertos kieu:

  • Kamampuhan pikeun ngaluyukeun tindakan beurit pikeun naon waé
  • Thumbnail tiasa dipindahkeun ka luhur
  • Kontrol, Alt sareng Shift tiasa dianggo pikeun jalan pintas
  • Kamampuh muterkeun gambar kénca sareng katuhu
  • Zum kana ukuran nyata
  • Ngagulung horisontal sareng nangtung

Dina halaman proyék aya changelog anu mana anjeunna ngajelaskeun langkung seueur fitur


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pandev92 cenahna

    Aplikasi ieu katingalina saderhana sareng geulis, ngan ukur resep kuring mah ehehe

    1.    kawani cenahna

      Punten tapi teu cocog kanggo maca hahaha

      1.    pandev92 cenahna

        xd di SW tina macaqués ngaruntuy ahahaha, tapi pas lebet cakra mah bakal nyobian, poto na téh ehehe.

  2.   sengit cenahna

    Éta saé pisan, kuring nyobian nalika nganggo agul-qt. Ayeuna ngadukung gif, anu éta kurang. Sigana mah kuring tiasa gaduh desktop dasar dina qt, tapi sababaraha aplikasi dasar sapertos pamaca pdf sareng frontend pikeun waras masih leungit.

    1.    guludug cenahna

      Okular henteu minuhan kabutuhan anjeun salaku maca PDF? : ATAWA

      Anu kuring sono di KDE nyaéta Browser Wéb anu saé (Rekonq nabrak kusabab Flash sareng sanaos kuring satuju sareng ngaleungitkeunna, éta masih aya dina seueur halaman wéb). Sareng saur Calligra (Koffice 2, leres?) Masih gaduh rohangan pikeun ditingkatkeun. Abdi langkung resep ningali LibreOffice sareng Gimp diserat dina Qt contona, tapi hé, dina titik ieu sajarah henteu XD deui

      Sareng pikeun naroskeun yén teu aya xD, kuring langkung resep yén KDE nyandak pangwangunanna kalayan langkung tenang, kuring nyarios ieu kusabab Bugs anu ngaganggu anu janten sabab pamekaran anu dipikahoyong ku lingkungan desktop.

      Ex:

      -> Sora ngamimitian atanapi mareuman henteu disada deui (sanaos ditandaan dina Notifikasi Sistem sareng, OBVIOUSLY, spéker dina xD).

      -> KmenuEdit henteu dipasang sacara standar dina KDE 4.8, kasalahan BESAR, ogé henteu ngingetkeun anjeun: / anjeun kedah install sacara manual.

      -> Sacara pribadi, aya pangaruh grafis anu lirén damel kusabab rupina (éta ogé kajantenan ka réréncangan).

      Salam!

      1.    sengit cenahna

        Henteu henteu, naon anu lumangsung nyaéta okular mangrupikeun aplikasi kde, kuring anu dimaksud kana qt tanpa katergantungan kde. Okular langkung ti saé waé.

        Sareng leres, peramban rekonq henteu deui ngadat, tapi teu lengkep, sareng cakra anu parantos ngalakukeun hal ngeunaan libreoffice sareng qt, tapi kuring henteu terang dimana ayana.
        Kuring bakal kasabaran sareng kaligrafi anu masih dina béta, sareng gancang pisan mekar.

        1.    ajag cenahna

          Di Chakra, nalika kuring nganggo, aranjeunna ngagaduhan LibreOffice tanpa katergantungan GTK, anu tanpa janten Qt, aya hiji hal. Kuring henteu weruh naha Arch's AUR bakal gaduh vérsi éta ...

          Tapi pikeun kuring, anu parantos lami nganggo ékspérimén, anu penting nyaéta panyungsi anu nawiskeun kuring sami sareng Firefox. Éta atanapi batréna dilebetkeun sareng Firefox Qt.

          Sedengkeun pikeun Poto, kuring badé nyobian aplikasi ieu. Ayeuna, kuring nganggo qiviewer salaku paningali gambar, tapi anjeun kedah kabuka pikeun ngarobih.

          Hiji salam.

      2.    tavo cenahna

        Kuring sapuk sapuk sareng naon anu anjeun carioskeun dina unggal titik, kuring mikir yén KDE saé pisan ku sababaraha cara ngan éta kedah ngajaga koherensi anu tangtu sareng tujuan anu jelas
        Solusi masalah sora anjeun dina KDE 4.8 ... buka preferensi sistem> bewara aplikasi sareng dina kotak sumber acara anjeun milih ruang kerja KDE sareng dina kotak anu ditingalikeun dina screenshot ieu:
        http://i.imgur.com/Detm3.png
        anjeun nunjukkeun rute ka sora acara ku cara kieu ... nyaéta, anjeun nandaan rute lengkep ku cara nempatkeun /// usr / bagi / sora / hareupeun unggal sora

        1.    kénca-kénca cenahna

          Naha ikon faenza?

  3.   dhunter cenahna

    Tapi fitur anu paling penting tina vérsi ieu anjeun henteu nyebatkeun .... Éta ditarjamahkeun kana basa Spanyol ... .. ku kuring !!!!

    Henteu aya anu sapertos "sareng anjeun?" tina ngeunaan anjeunna ngadorong kuring pikeun kolaborasi sareng éta waé, Lukas langsung ngajawab kuring sareng sésana mangrupikeun masalah narjamahkeun kecap-kecap anu anéh tina jargon gambar, exif sareng barang-barang.

    Abdi hoyong masihan sababaraha ide ka masarakat Ahli Bahasa Qt, nalika anjeun parantos ngetik kecap sakedik sami 7 kali anjeun mimiti capé, sababaraha lengkep moal nganyenyeri.

    1.    kawani cenahna

      Isukan kuring ngabenerkeun tulisanana

  4.   msx cenahna

    Heboh, kuring henteu terang éta, didinya kuring milari kanggo ningali naha éta aya dina repo.