Audacious 2.3 kaluar

Pamuter musik anu saé Audacious nyaéta garpu tina Bip Media Player (BMP), anu dina gilirannana mangrupikeun garpu anu kawéntar xmms. Éta katingalina mirip Winamp 2.x. Éta tiasa maénkeun ampir file sora naon, bahkan konsol file audio sapertos AY, GBS, GYM, HES, KSS, NSF, NSFE, SAP, SPC, VGM, VGZ, VTX. Éta ogé ngagaduhan dukungan pikeun kulit de Winamp 2 (ogé katelah Winamp klasik).


Salah sahiji hal anu pangsaéna ngeunaan Audacious nyaéta kamampuan manjangan kamampuanna nganggo plug-in. Ieu sababaraha pikeun masihan anjeun ideu:

  • Éta tiasa dianggo salaku host LADSPA.
  • Komprési audio plug-in (AudioCompressor AGC) pikeun ngajaga volume anu normal dina tingkat anu khusus.
  • Colokkeun pikeun ningkatkeun kamandang.
  • Colokkeun-kanggo ningkatkeun crystallizer
  • Colokkeun pikeun misahkeun audio stereo
  • Plgu-in pikeun miceun sora
  • Colokkeun pikeun manteng sora
  • Tambih deui…

Daptar lengkep fitur Audiful, anjeun tiasa mendakannana di dieu.

Audacious hadir sareng dua interfaces

Antarmuka sapertos Winamp:

audéa 2.3 screenshot

Antarbeungeut saderhana pikeun GTK:

audéa 2.3 screenshot

Versi panganyarna nyaéta 2.3.0, anu henteu mawa seueur parobihan tapi sababaraha paningkatan "henteu katingali":

  • Dekoder tiasa diatur dina urutan prioritas.
  • Ningkatkeun pangrojong resampling.
  • Dukung kanggo muterkeun lagu padeukeut tanpa "klik" atanapi tiiseun.
  • ALSA sareng modul OSS ningkat sacara signifikan.
  • Modul LADSPA parantos dirobih.
  • Ningkat pangrojong pikeun mp3 rusak.
  • Ikon baki béja tiasa dianggo deui.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dina Ubuntu 10.04 (Lucid Lynx)

sudo add-apt-repository ppa: bdrung / ppa

Dina Ubuntu 9.10 (Karmic Koala)

sudo add-apt-repository ppa: philip5 / tambahan

Dina dua kasus, teras nyerat:

sudo apt-get update && sudo apt-get install audacious

Ngalangkungan | WebUpd8


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hugotovara cenahna

    Sapertos seueur, kuring ngabagi pamuter anu saé ieu, utamina audio anu kualitasna.

  2.   Adrian_ast cenahna

    Kumaha kuring ngagantikeun antar muka klasik winamp saatos milih GTK?

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Persis! Anu pangsaéna!
    Salam sareng hatur nuhun parantos masihan koméntar! Paul.