Parse video online YouTube di Linux kalayan quvi

dina énggal Pos anu kuring damel ngeunaan youtube-dl Kuring kéngingkeun patarosan, upami nalika ngaunduh pidéo kalayan youtube-dl éta nempatkeun judul pidéo tina YouTube kana file, kumaha anjeun ngalakukeun éta? Kumaha mungkin pikeun aplikasi nga-ekstrak data tina pidéo anu dipasang dina pidéo online atanapi situs pilem?

Kuring ngabayangkeun yén ngurai kode HTML, anu hartosna éta maca sadayana HTML dugi ka dimana nyebatkeun "judul" atanapi sapertos kitu, sareng téks éta (judul pidéo) anu masihan file namina. Nya, leres, éta (atanapi sahenteuna saur kuring panginten), tapi, ieu patarosan kuring, Kumaha cara ngelas hiji halaman pikeun kéngingkeun data pidéo tina terminal?

naon éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dianggo!

Candak contona pidéo resmi tina Movistar Unboxing ZTE Buka. tapi mimitina urang bakal masang naon:

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dina Debian, Ubuntu atanapi turunan, a:

sudo apt-get install quvi

Dina ArchLinux atanapi turunan:

sudo pacman -S quvi

Anggo

Sakali dipasang, urang teraskeun nganggo éta.

Nyandak salaku conto URL tina pidéo anu kuring nempatkeun di luhur, urang bakal nimba inpormasi na:

quvi dump http://www.youtube.com/watch?v=Wjs3_hY29Q8

Urang bakal ningali sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng pidéo, contona, judulna, URL, ID pidéo dina situs, lilana dina milidetik, gambar leutik, format ... jsb:

quvi-dump

Di ArchLinux aya vérsi quvi 0.9.5-1 sayogi, di distro sanés sapertos Debian ngan aya vérsi 0.4.2. Nalika anjeun nganggo vérsi lami sareng hoyong nyabut inpormasi tina pidéo, henteu malire (ulah nempatkeun) tempat pembuangan. Éta ngan saukur nempatkeun quvi dituturkeun ku URL pidéo

Ogé, ngagunakeun paréntah grep Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang tiasa nyaring kaluaran sareng nunjukkeun ngan ukur naon anu dipikahoyong 😉

Ah, ogé, upami aranjeunna ngalakukeun lalaki quvi-dump Éta bakal nunjukkeun anjeun seueur pilihan pikeun parameter ieu, kusabab éta ngamungkinkeun anjeun nyimpen inpormasi éta dina json, xml, mariksa tarjamahan, jsb.

Éta naon parameter na dump, nembongkeun kami inpormasi pidéo, tapi, Naon anu kedah dianggo upami kuring hoyong ngahemat pidéo dina komputer kuring?

Pikeun nyimpen éta kami nganggo parameter meunangkeun, saderhana:

quvi get http://www.youtube.com/watch?v=Wjs3_hY29Q8

quvi-meunang

… Tong ningali speed download hehe.

Dina versi panganyarna tina quvi anjeun moal tiasa ngalakukeun ieu, tapi dina vérsi sapertos dina Debian anjeun tiasa ningali pidéo langsung tanpa diunduh, anjeun tiasa ningali kumaha dina wiki tina Arch. Leres, nalika anjeun maca, aya anu lepat dina ArchLinux Wiki 😀

Tungtungna!

Nya, ieu sadayana.

Abdi nyarankeun pisan yén anjeun maca bantosan pikeun masing-masing parameter, anjeun bakal mendakan seueur inpormasi sareng pilihan anu pikaresepeun.

Wasalam

youtube-terminal


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yo-yo cenahna

    Pertama kali kuring ngadangukeun, atanapi maca, "parsing" O_0

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nyaeta ... bayangkeun kompa Yoyo, anjeun taun-taun enteng tina kacerdasan kuring anu sampurna ... HILANG !!

      Henteu aya anu serius deui, «parse» salaku kecap pagawéan teu aya, éta mangrupikeun hal anu jalma-jalma teu puguh atanapi jalma-jalma teu resep sapertos urang nimukeun supados henteu kedah nyarios «nganyahokeun sareng nimba inpormasi»
      Éta parantos sapertos kieu: https://groups.google.com/d/topic/phplatinoamerica/nBe6PQm-VVY

      Éta aya hubunganana sareng PHP, tapi hé, éta dimana nembak.

  2.   Ale cenahna

    C: /> eyesss abdi aarggggg !!!

    1.    Atheyus cenahna

      Éta ngan ukur Linux kalayan ajakan anu dirobih 😛

      Inpormasi saé hatur nuhun: D.

  3.   Brian cenahna

    Pisan pikaresepeun, hatur nuhun sareng patarosan. Naon waé anu saé kanggo youtube?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Dina tiori éta kedahna dianggo pikeun situs sanés YouTube, tapi kuring henteu nguji.
      Coba éta sareng bejakeun kami 😀

      1.    Brian cenahna

        Kuring nyobian sababaraha halaman anu sanés sareng teu aya pasualan. Dina sababaraha kuring henteu tiasa nguji sabab kuring henteu terang kumaha kéngingkeun alamat pidéo anu aya dina pamuter terpadu.

  4.   Gregory Pedang cenahna

    Abdi henteu terang perkawis éta, kuring parantos terang dimana kuring badé nyobian, mugia tiasa dianggo. Hatur nuhun kana tip na!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun ka anjeun bro 😉