Pasang Anggur nganggo dukungan Pulseaudio

Upami anjeun ngalaman masalah sareng sora dina vérsi INUMAN ANGGUR éta hadir sareng Lucid sareng anjeun gaduh pulseaudio ngatur sistem sora anjeun, sabab dipasang sacara standar, anjeun kedah nyobian vérsi WINE ieu (sayogi ngalangkungan PPA) anu disayogikeun ku dukungan pulseaudio internal sareng anu urang kenal ku jalma-jalma di WebUpd8. Ieu mangpaat pisan upami anjeun nganggo Spotify handapeun WINE dina Ubuntu.


Sateuacan nganggo PPA ieu pastikeun anjeun henteu nganggo WPA PPA resmi sabab upami paket anu urang badé pasang ayeuna pasti bakal diganti. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa buka Aplikasi> Pusat Perangkat Lunak Ubuntu sareng tingali naha Anggur PPA didaptarkeun di sidebar kénca. Ogé, upami anjeun nganggo PPA resmi anjeun panginten kedah ngalih deui kana versi WIN anu sateuacanna. Tong hariwang perkawis éta, PPA anu kami badé tambahkeun ogé sering diénggalan, ngan henteu saloba anu sanés.

Pikeun nambihan PPA sareng masang WINE kalayan dukungan Pulseaudio, buka terminal sareng témpél ieu:

sudo add-apt-repository ppa: neil-aldur / ppa
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade #Akur anjeun parantos dipasang WINE

Teras angkat ka Aplikasi> WIN> Konpigurasikeun Anggur, sareng handapeun tab Audio, pilih "PulseAudio Driver" dimana éta nyatakeun "Audio Drivers".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Soporte cenahna

    Pos anu saé! Pikaresepeun pisan

  2.   eulez cenahna

    Halo! Nalika nyobian ieu anu anjeun koméntar ngawartosan kuring:

    gpg: nyuhungkeun konci D3E49C82 tina hkp server keyserver.ubuntu.com
    gpgkeys: HTTP fetch error 7: teu tiasa nyambung kana host
    gpg: henteu kapendak data OpenPGP anu leres
    gpg: Total jumlah anu diolah: 0

    Kuring henteu tiasa kéngingkeun Spotify damel dina Lucid sareng sigana masalahna Anggur ku kartu sora na.

  3.   Martin cenahna

    hébat! éta bangor pikeun ngeureunkeun pulseaudio unggal-unggal kuring hoyong nganggo anggur