Pasang KahelOS tina USB

Ayeuna KahelOS LiveCD aya dina modeu grapik ngajantenkeun pamasangan langkung intuitif pikeun pemula.

Budak Fredy dina forum parantos nyerat tutorial ieu tentang pamasanganana

Tutorialna nyaéta masang tina mémori flash atanapi tombol usb.

  1. Anggo Unetbootin pikeun nyieun usb bootable.
  2. Boot pc atanapi laptop ti usb.
    Dina hal ieu boot sistem tina usb, urang milih pilihan anu munggaran sareng ngantosan éta lebet kana desktop KahelOS.

  3. Saatos ngalebetkeun desktop, dina layar mimiti klik dina «Pasang KahelOS Ayeuna».
    1khaelos.png

  4. Dina layar salajengna, lebetkeun sadaya data kami.
    2khaelos.png
    Nalika urang réngsé ngalebetkeun data urang asup kana kecap akses ROOT.

  5. Dina layar ieu kantun pencét SUSUS. (léngkah ieu nyalin data anu aya dina hard drive ka éksternal)
    3khaelos.png

 

  1. Dina léngkah ieu kami milih hard drive anu badé dianggo. (Catetan. Émut yén KahelOs dipasang dina sadaya hard drive.) Teras pencét salajengna.
    4khaelos.png
  • Pencét dina tombol PASASAN teras konpirmasi ku ngaklik Sumuhun

  • Teras we ngantosan pamasangan réngsé.

  • saatos ngantosan sakedap, klik BENER deui.

  • Nalika urang balikan deui kami gaduh KahelOS kami siap ngamimitian.
    8khaelos.png
    Dina layar samemehna urang tiasa ningali OS sareng panel sisi katuhu anu nyayogikeun jalan pintas.

    Daptar alit aplikasi:
    Pamuter flash, Opak, Chromium, Dropbox, Epiphany, Filezilla, Hottot, LibreCad, Scribus, pamuter média Vlc sareng seueur deui program.
    10khaelos.png

    1. Aplikasi perangkat lunak Tambahkeun sareng Hapus ngajantenkeun gampang pikeun urang masang aplikasi.
      9khaelos.png

    Catetan sareng saran.

    1. Hal utama anu kedah diperhatoskeun nyaéta KahelOS henteu tiasa dipasang dina partisi, janten ati-ati pisan upami aya sistem anu sanés dina hard drive.

    2. Kalayan sistem anu ngajalankeun kuring ngalakukeun sababaraha tés alit sareng file anu dikomprés, contona, RAR henteu mukakeunana janten urang nambihan / mupus program, urang milarian 7zip, pilih sareng masang éta, masalah direngsekeun.

    3. Dina panel kénca di handapeun némbongan "Advanced Setting" kanggo ngarobih setélan pikeun plugin Gnome Shell, téma sareng anu sanésna.

    4. File sapertos mp3, wma, flv, avi atanapi webm nganggo vlc teu aya masalah réproduksi.

    5. Pikeun ngarobih basa angkat ka Aplikasi sareng dina Parobihan basa kana Spanyol.


    Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    16 koméntar, tinggalkeun anjeun

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.   pandev92 cenahna

      Someday kuring bakal dianggo dina installer grafis pikeun arch XD

      1.    kawani cenahna

        Pikeun ngamuat KISS, leres? ngabarakatak

        1.    pandev92 cenahna

          Meureun enya sareng meureun henteu 😛

      2.    kénca-kénca cenahna

        Naha cakra sareng archbang sanes kanggo pilihan sanés?

        1.    kawani cenahna

          sacara épéktip

    2.   Oscar cenahna

      Anjeun lasut léngkah 6, atanapi anjeun ngalakukeun kasalahan nalika panomeran. Basajan pisan pikeun masang +1.

      1.    ngagoreng cenahna

        Nomer maneuh dina forum.

        1.    kawani cenahna

          Ayeuna kuring ngaliwat

    3.   sebas_vv9127 cenahna

      Elegan ... Pamasangan KahelOS.

    4.   Mauricio cenahna

      Distro pikaresepeun, éta ngaleupaskeun bagian paling hese of Arch, pamasangan, dina stroke, tapi kuring ngarasa yén éta bakal kaleungitan rahmat ku cara kieu, tapi tetep, salaku Gnome sarua Chakra atanapi Archbang, éta Sigana alus pisan.

    5.   marcmiralles cenahna

      Nya, naon anu kajantenan kuring sareng kahelos nyaéta nalika pamasangan parantos réngsé sareng komputer dimimitian, éta nyarios yén henteu tiasa mendakan disk bootable. Aya ideu naha?

      1.    kawani cenahna

        Pariksa urutan boot di BIOS

    6.   marcmiralles cenahna

      ngan ukur aya hard drive laptop sareng teu kunanaon dina Bios. janten henteu aya ideu naon anu tiasa janten.

    7.   Diablo cenahna

      Langkung gampang dipasangna, dimana badé lirén, abdi pangguna anyar sareng kanggo kuring pamasangan normal sigana mah ngan ukur Odyssey, langkung ti naon waé kusabab sambungan kuring ka internét nyaéta wifi.

      Kuring ngan ukur ningali 2 poin ngalawan éta, tumut kana akun anu kuring henteu dipasang.

      Éta henteu ngahargaan partisi, éta dipasang dina sakabéh hard drive sareng anu kadua nyaéta wifi henteu ngadeteksi kuring ogé.

      Éta ogé hadir sareng GNOME 3 sacara standar, (sacara pribadi kuring resep gnome2), sigana éta bakal gampang dibenerkeun.

      Anu paling ngeureunkeun kuring nyaéta partisi.

      Kuring gaduh 500 Gb HD, 4 Partitions, 3 pikeun OS sareng hiji pikeun data 300 Gb, éta sababna partisi-partisi na.

      Sigana mah kuring kedah ngantosan vérsi engké.

      Atoh gawéna saé pisan.

      Salam ka sadaya.

      1.    rayonan cenahna

        Dina ISO anyar Kahel OS, installer parantos ngamungkinkeun anjeun milih sareng ngédit partisi, kuring henteu terang naha tautan na parantos diénggalan di daérah unduhan, tapi dina blog na diterbitkeun:

        [url] http://sourceforge.net/projects/kahelos/files/KahelOS-LiveDVDdesktop-020212-i686.iso/download [/ url]
        [url] http://labs.cre8tivetech.com/2012/02/kahelos-020212-desktop-edition-released/ [/ url]