Pasang Thunar 1.5.1 kalayan tab dina Xubuntu 12.10 atanapi 12.04

Sababaraha dinten ka pengker urang ngagaduhan warta anu pikaresepeun éta Thunar bakal ngagaduhan dukungan soca soca dina vérsi na 1.5 sareng ayeuna ngalangkungan Webupd8 Kuring mendakan yén pangguna tina Xubuntu boga kasempetan pikeun nguji éta sareng ngagunakeun éta duanana dina vérsi 12.04 salaku 12.10.

andrei's Thunar, dicandak tina Webupd8

Nalika aranjeunna netelakeun dina koméntar, ieu kedah dilakukeun ku résiko anjeun nyalira kusabab bungkus anu saluyu sareng versi Xfce dina pamekaran ayeuna bakal dipasang

Pikeun ngalakukeun ieu kami muka terminal sareng nempatkeun:

sudo add-apt-repository ppa:xubuntu-dev/xfce-4.12 sudo apt-get update sudo apt-get upgrade

Sareng terasna:

thunar -q

Vérsi ieu tina Thunar parantos nampi sababaraha paningkatan anu pikaresepeun, diantarana pilihan pikeun ngahapus permanén file atanapi folder, sareng tangtosna pangaluyuan sareng koréksi.

 

Sumber: @Webupd8


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Naha aya bahaya pikeun ngarecah kagumantungan antara paket sanés nalika nambihan PPA ieu?
    Hatur nuhun.-

    1.    elav cenahna

      Sigana mah teu aya bahaya, tapi panulis tulisan dina basa Inggris bakal mairan ngeunaan éta.

      1.    Giskard cenahna

        Panulis TEU ngingetkeun:

        «Sateuacan nambihan PPA, punten perhatoskeun yén Xfce 4.12 PPA ngandung paket pangembangan - nalika kuring nyerat ieu: xfce4-setting 4.11.0, Thunar 1.5.1 sareng Exo 0.9.0. »

        elav, Jigana anjeun kedah nempatkeun peringatan anu sami di dieu.

        1.    elav cenahna

          Uff, leres éta .. Abdi henteu leres ngaosna .. Punten.

  2.   xxmlud cenahna

    Kanggo iraha tapisna !!!? : S

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Sanés Gnome gaduhna, kuring ragu aranjeunna bakal nganggap nempatkeun éta di Thunar 🙁

  3.   hexborg cenahna

    Sirik naon! Kuring ngarepkeun ngahontal Arch !! 🙂

    Tapi hapusan permanén parantos aya dina versi anu kuring anggo ayeuna (1.4.0). Anjeun kedah nahan konci shift nalika anjeun masihan pilihan pikeun mupus.

    1.    frk7z cenahna

      muhun éta aya dina arch AUR, upami anjeun badé masangkeun éta bungkus nyaéta: thunar-devel
      Abdi parantos uji coba sareng upami éta némbak kalayan saé 🙂 sareng saur abdi @sonlink ogé ngagunakeunana

      1.    hexborg cenahna

        Kuring ngan diusahakeun na mana hébat. Hatur nuhun pisan!! 🙂

  4.   rayonan cenahna

    Sareng kuring parantos ningali paréntah pikeun nyusun kagumantungan énggal, #ubuntu ppa pasti ngagaduhan kaunggulan!

  5.   rayonan cenahna

    Ku jalan kitu, kuring ningali yén salian ti organisasi anyar panel sisi sareng tabna, ayeuna ogé mungkin pikeun nyumputkeun tetengger bari urang henteu meryogikeunana atanapi ngahémat rohangan sareng nunjukkeun engké.

  6.   Rafael cenahna

    aaa warta anu saé 🙂 Kuring bakal nyobian nalika dugi ka imah kuring, numutkeun changelog aranjeunna ogé nyebatkeun bug yén dobel naékkeun partisi janten pikeun nyobaan éta nyarios hatur nuhun

  7.   Dahar sareng cenahna

    Haha, kumaha panasaranna, sakedap katukang kuring nembé maca dina WebUpd8 ... Sakumaha gancang narjamahkeunana!

  8.   Matthews cenahna

    Naha valid pikeun mint?

  9.   Oscar cenahna

    Sual taun, naha bakal sanggup nolak godaan pikeun nyobaan? Kuring pribadi hoyong masang Xubuntu sareng nyobian.

    1.    elav cenahna

      Nya, abdi tiasa nolak 😀

  10.   Giskard cenahna

    Tapi sakumaha kuring ningali yén anjeun masang ALL XFCE 4.12, anu kedah MASIH dina béta. Jigana peringatan pantes, sabab upami éta, sistem anjeun tiasa PISAN teu stabil. Atanapi abdi lepat?

    1.    elav cenahna

      Leres ... Ayeuna kuring nambihan kana tulisan.

  11.   lord cenahna

    Ngagunakeun thunar 1.5.1, dugi ka ayeuna teu aya anu nabrak, abdi nyésakeun screenshot:

    http://img805.imageshack.us/img805/7984/thunar151.png

    salam Gusti

    1.    Crisnepita cenahna

      Saé pisan, naha éta Xubuntu 12.10?

      1.    Lord cenahna

        enya xubuntu 12.10 !! Éta jalan saé sanaos henteu terang pisan, kuring tetep tetep sareng debian sareng lengkungan pikeun ngajalankeun xfce! Surak

  12.   lguille1991 cenahna

    Ufff, anjeun ngarepkeun Manjaro Linux ayeuna ... Kuring parantos ngantosan lami pikeun tab Thunar

  13.   Maung surup cenahna

    Lucuna kumaha manusa nyarios yén aranjeunna moal ngalakukeun naon-naon sareng tungtungna ngalakukeunana

    Ieu kasus, Nick pamimpin xfce nyarios sababaraha kali yén teu kedah nambihan tab, sareng tingali ayeuna, Gnome ngaluarkeun aranjeunna sareng nempatkeun tempat aranjeunna

    aya anu bau ka kuring anu xfce hoyong posisi dirina salaku gaganti anu leres pikeun gnome sapertos ayeuna

    PS: panasaran kumaha lisénsi blog blog ieu BY-NC-SA anu ngajantenkeun henteu cocog sareng lisénsi GPL

    1.    elav cenahna

      Teu aya anu panasaran anu urang anggo BY-NC-SA pikeun tulisan blog, khususna pikeun kanyataan yén kami henteu hoyong tulisan kami dicandak ku saha waé sareng dianggo pikeun tujuan komérsial.