Microsoft humandeuar ngeunaan pabrik anu henteu mayar patén kanggo ngical alat Android

Microsoft cinta? Linux

Kami parantos terang yén Microsoft ngasilkeun artos ageung tina patén-patén anu ditagihkeun bahkan dina alat anu disertakeun sareng Linux. Buktina ieu nyaéta yén ngasupkeun langkung artos pikeun patén-patén anu dieusian ka alat anu dijual sareng Android tibatan sistem operasi nyalira Windows Phone anu tétéla janten kagagalan total sareng mutlak. Kabeneran aya yén Microsoft henteu lirén dina jenis tindakan ieu pikeun dikoléksi pikeun patén-patén.

Tapi aya kalan-kalan berita pikeun gerakan-gerakan tinangtu ka hiji sisi ogé ka anu sanés. Kali ieu mangrupikeun salah sahiji berita anu ngaganggu Microsoft sareng tiasa ngajantenkeun masarakat raos goréng ogé. Tétéla yén Microsoft diduga ngawadul yén sababaraha panyadia Alat Android sareng ChromeOS aranjeunna henteu mayar patén-patén ka perusahaan. Nyatana, urang parantos terang yén Microsoft nyarios sateuacan pengadilan dina pangadilan anu aya hubunganana sareng perkawis ieu: «Foxconn henteu ngalaporkeun kuota Android salami mangtaun-taun".

Janten nalika aya anu nyarios kitu Microsoft resep LinuxMaksudna, anjeunna mikanyaah ka anjeunna, anjeunna leres-leres resep kana artos anu didamel ku anjeunna, kumargi cinta anu disangka ieu henteu nunjukkeun ku kanyataan, tapi sabalikna. Ieu langkung seueur sapertos cinta toksik tibatan idyll, sabab ku masalah yudisial sareng kumpulan patén-patén aranjeunna moal hoyong urang mikir yén éta hubungan anu séhat, kumaha teuing aranjeunna nyuntik artos kana Yayasan Linux, jsb. kumargi éta sanés Éta pikeun kapentingan open-source atanapi Linux, tapi éta mangrupikeun hal kusabab aranjeunna resep ngajual alat-alat anu basisna Linux, sareng sajabana.

Sareng nalika opera sabun ieu teraskeun ,, Microsoft sareng Xiaomi, hayu urang émut yén éta mangrupikeun salah sahiji anu ngical parangkat Android Android Cina unggulan, ngariung babarengan pikeun ngabagi téknologi pikeun nyiptakeun perangkat keras, proyek intelijen buatan sareng awan. Diantara perjanjian, yén asistén bumi Xiaomi atanapi aksésoris spéker pinter, sapertos anu parantos dipiboga ku Apple, Amazon (Alexa / Echo) atanapi Google, ogé ngagaduhan Cortana atanapi nganggo Azure ... Hal-hal anu kajantenan dina dunya bisnis !!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andreale Dicam cenahna

    Microsoft resep Android, sanés GNU / Linux, anu béda. Hal-hal anu kedah ditingali, ayeuna tétéla yén Microsoft mangrupikeun pengacara anyar Google!