PCLinuxOS 2019.06 sumping sareng Kernel 5.1 sareng langkung seueur pembaruan

pclinuxos

cikeneh versi anyar tina distribusi Linux PCLinuxOS 2019.06 dileupaskeun, anu sumping ngan ukur salaku pembaruan pikeun komponén sistem. Ieu supados pangguna énggal henteu kedah ngaunduh sajumlah ageung paket tambahan sanaos parantos ngaunduh gambar sistem.

PCLinuxOS Éta mangrupikeun sebaran Linux anu saacanna nyandak dasar Mandriva Linux, tapi engké cabang kana proyék anu misah.

PCLinuxOS bénten nganggo Debian GNU / Linux APT Package Management Toolkit dikombinasikeun sareng manager paket RPM, anu kagolong kana kelas distribusi sélulér dimana pembaruan paket teras-terasan dileupaskeun sareng pangguna tiasa ngaksés parangkat lunak pang anyarna tanpa ngantosan.

Repository PCLinuxOS ngagaduhan sakitar 14,000 bungkus.

Di sagigireun éta PCLinuxOS ngagaduhan skrip anu disebut mylivecd, anu ngamungkinkeun pangguna nyandak 'snapshot' pamasanganana sistem ayeuna (sadaya setélan, aplikasi, dokumén, jst) sareng dikompres kana gambar CD, DVD atanapi USB ISO.

Ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngalakukeun cadangan gampang tina data pangguna sareng ogé ngajantenkeun gampang ngadamel LiveCD khusus anjeun, DVD atanapi USB.

Alat diagnostik mémori canggih ogé dilebetkeun kana ménu ngamimitian, ngamungkinkeun pangguna canggih pikeun ngarobah parameter kernel, supir, sareng nganggo modeu grafik aman upami kartu vidéo na henteu didukung.

Sanaos dina PCLinuxOS Urang tiasa mendakan yén KDE mangrupikeun lingkungan desktop tina sistem, aya ogé alternatif sanésna nyaéta Mate. Janten pangguna énggal tiasa milih naha ngaunduh gambar sistem nganggo KDE atanapi Mate.

Salaku tambahan, upami anjeun henteu resep lingkungan ieu, anjeun kedah terang yén nyalira, komunitas anu aya dina distribusi Linux ieu ngembangkeun versi sareng lingkungan desktop anu sanés. Wangunan anu didamel ku komunitas didasarkeun kana desktop Xfce, MATE, LXQt, LXDE, sareng Trinity.

Naon anu énggal dina PCLinuxOS 2019.06?

Kalayan ngaleupaskeun versi anyar ieu PCLinuxOS 2019.06 Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di awal, vérsi anu diperbarui tina seueur paket sistem sumping.

Tina ieu urang tiasa nyorot versi anyar tina kernel Linux 5.1 anu nambihan sababaraha optimasi sareng di luhur sadayana pangrojong pikeun langkung seueur komponén pikeun sistem.

Di sisi anu sanésna, aplikasi anu diénggalan, urang tiasa mendakan vérsi anyar lingkungan sistem desktop KDE 19.04.2, Kerangka Kerja KDE 5.59.0, sareng KDE Plasma 5.16.0.

Paket dasarna kalebet aplikasi sapertos Utiliti Cadangan Timeshift, Manajer Sandi Bitwarden, Sistem Ngolah Poto Gelap, GIMP Image Editor, Digikam Image Collection Management System, Megasync Cloud Data sinkronisasi Utility, Teamviewer remote access control system, Rambox application management system, Simplenotes note-taking software, Kodi media center, Antarmuka maca e-book kaliber, paket finansial Skrooge, browser Firefox, klien email Thunderbird, pamuter musik Strawberry Spruce sareng pamuter pidéo VLC.

Unduh sareng kéngingkeun PCLinuxOS 2019.06

Upami anjeun sanés pangguna distribusi sareng badé nganggo éta dina komputer anjeun atanapi uji éta dina mesin virtual.

Anjeun tiasa kéngingkeun gambar sistem, Anjeun ngan ukur kedah lebet kana halaman wéb resmi proyek dimana anjeun tiasa mendakan tautan dina bagian unduhan na.

Tautanana sapertos kieu.

Gambar sistem anjeun bakal mendakan dirancang pikeun dianggo dina modeu live, tapi ogé ngadukung pamasangan dina hard disk.

Versi distribusi lengkep (1.8 GB) sareng ngirangan (916 MB) dumasarkeun kana lingkungan desktop KDE parantos siap diunduh.

Anjeun tiasa nyimpen gambar sistem ka alat USB kalayan bantosan Etcher anu mangrupikeun alat multiplatform atanapi anjeun ogé tiasa milih unetbootin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.