PeerTube 4.3 hadir sareng dukungan pikeun ngimpor pidéo tina platform sanés sareng seueur deui

PeerTube 4.3 hadir sareng dukungan pikeun ngimpor pidéo tina platform sanés sareng seueur deui

Ngimpor pidéo dina Peerturbe

Ngan diumumkeun peluncuran versi anyar tina platform nu desentralisasi pikeun ngatur video hosting jeung streaming Peer Tube 4.3 sarta dina versi anyar ieu sababaraha parobahan cukup metot geus dijieun kayaning perbaikan dijieun pikeun panganteur pamaké, éta ogé highlights rojongan pikeun ngimpor video ti platform sejen ka PeerTube, diantara hal séjén.

Pikeun maranéhanana anu masih unaware of PeerTube, abdi tiasa ngabejaan Anjeun yen ieu nyaéta platform anu dumasar kana klien BitTorrent WebTorrent, anu dijalankeun dina browser sareng nganggo téknologi WebRTC pikeun ngatur saluran komunikasi P2P langsung antara browser, jeung protokol ActivityPub, nu ngidinan Anjeun pikeun ngagabungkeun pangladén video disparate kana jaringan federasi umum nu datang ilubiung dina pangiriman eusi tur mibanda kamampuhan pikeun ngalanggan saluran sarta nampa bewara video anyar. Antarbeungeut wéb anu disayogikeun ku proyék diwangun nganggo kerangka sudut.

Jaringan federasi PeerTube kabentuk salaku komunitas server hosting pidéo leutik anu saling nyambung, anu masing-masing gaduh administrator sorangan sareng tiasa ngadopsi aturan sorangan.

Fitur anyar utama PeerTube 4.3

Dina versi anyar ieu PeerTube 4.3 anu dibere, disorot yénKamampuhan pikeun ngimpor pidéo sacara otomatis tina platform pidéo sanés parantos dilaksanakeun. Contona, hiji pamaké mimitina bisa masangkeun video ka YouTube jeung nyetél transfer otomatis ka channel maranéhanana dumasar kana PeerTube. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagolongkeun pidéo tina platform anu béda dina hiji saluran PeerTube, kitu ogé transfer kawates video tina daptar puter husus. Impor otomatis diaktipkeun dina menu "Perpustakaan abdi" ngaliwatan tombol "Singkronisasi abdi" dina tab "Saluran".

Parobihan anu sanés dina versi anyar ieu nyaéta Karya parantos dilakukeun dina modérnisasi antarbeungeut pangguna, pues desain kaca nyieun akun geus dirévisi, dimana jumlah tahapan nalika prosés pandaptaran parantos ningkat: tampilan inpormasi umum, nampi kaayaan pamakean, ngeusian formulir sareng data pangguna, nyuhunkeun ngadamel saluran munggaran sareng inpormasi ngeunaan pendaptaran anu suksés tina akun. .

Tambien robah lokasi elemen luhur dina kaca login sangkan pesen informatif leuwih katingali. Bar teang geus dipindahkeun ka tengah luhur layar. Ngaronjatkeun ukuran font sareng warna anu dilereskeun.

Disagigireun ti éta, pilihan pikeun nambihkeun pidéo dina situs sanés parantos dilegakeun, Kusabab pikeun siaran langsung dipasang dina pamuter terpadu dina kaca, dina moments saméméh mimiti jeung sanggeus ahir siaran, layar splash explanatory ditémbongkeun tinimbang kosong. oge mimiti otomatis playback sanggeus mimiti stream live dijadwalkeun dilaksanakeun.

Nambahkeun pilihan anyar pikeun ngaluyukeun titik PeerTube anjeun, administrator boga sarana pikeun ngamimitian digawé dina modeu bets dina titik Féderasi (Federasi), contona, pikeun miceun palanggan tangtu tina sakabéh titik dikawasa sakaligus. Pilihan tambahan pikeun nganonaktipkeun transcoding pikeun ngarobih résolusi pidéo anu diunduh atanapi aliran langsung, kalebet kamampuan nganonaktipkeun transcoding pidéo kalayan résolusi anu langkung luhur tibatan maksimal anu diidinan dina setélan. Kamampuhan pikeun ngahapus file pidéo sacara selektif parantos ditambah kana antarmuka wéb, anu tiasa mangpaat pikeun ngosongkeun rohangan bébas (contona, anjeun tiasa ngahapus pidéo kalayan résolusi anu langkung luhur tibatan anu ditangtukeun sakaligus).

Tungtungna, éta ogé dicatet yén optimizations geus dijieun pikeun ngaronjatkeun kinerja sareng ningkatkeun skalabilitas platform.

Upami anjeun resep terang langkung seueur perkawis éta ngeunaan vérsi anyar ieu, anjeun tiasa parios detil na link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.