Slimbook Kymera: ngaluncurkeun jajaran anyar desktop Linux

Tandatangan Slimbook Spanyol Kami kaget dinten ayeuna ku jaringan sosial anu urang nuturkeun sacara caket naon anu dilakukeun ku urang Valencian ieu. Éta pastina sanés hal anu diarepkeun, sareng aranjeunna parantos maju kana sababaraha peralatan anyar anu bakal disertakeun ku distribusi GNU / Linux sareng perangkat lunak gratis anu tos dipasang. Kali ieu aranjeunna parantos ngaluncurkeun jajaran desktop kahijina dina nami Kymera. Proyék Kymera kalebet dua modél menara anu bakal urang bahas ayeuna.

Kalayan Kymera, pangguna Linux bakal ngagaduhan menara anu saé pikeun ngalengkepan desktop bumi, pikeun perusahaan sareng ogé pikeun kaulinan sapertos anu bakal urang tingali ayeuna. Nyaéta, munara ngawangun PC desktop anu kuat sareng gaya anu bakal ngiringan aksésoris sareng produk sanés anu tiasa dipendakan di toko Halaman wéb Slimbook. Khususna, anjeun bakal ngagaduhan dua pilihan pikeun dipilih: Ventus sareng Aqua. Duanana modél parantos dirarancang sareng didamel bari henteu hilap ka GNU / Linux sareng bahan kualitas luhur sakumaha biasa urang Slimbook, sapertos aluminium, sareng komponén tina mérek terkenal.

Slimbook Kymera Desktop

Anu mimiti, Kymera Ventus mangrupikeun pilihan anu paling murah, sareng éta anu urang tingali dina gambar sateuacanna tina tulisan ieu. Sareng upami anjeun naroskeun naon anu dijaga dina kasus ieu:

  • Mikroprosesor: Intel i3, i5 atanapi i7 8th Generation (kanggo milih)
  • Memori RAM: 8 - 64 GB DDR4
  • Hard drive primér: 2, 120, 250 atanapi 500TB M.1 SSD
  • Hard drive sekundér: HDD atanapi SSD tina 500 GB dugi ka 4TB
  • Kartu grafis: urang tiasa milih Intel HD Graphics terpadu atanapi NVIDIA GTX 1070 sareng 1080 khusus
  • Catu daya: 500w atanapi 850w.
  • inpo leuwih
Menara Kymera ku Slimbook
  • Mikroprosesor: Intel i7-8700K 3.7Ghz Generation 8th kalayan 6 inti fisik sareng 12 logis, nyaéta 12 benang sajajar
  • Memori RAM: 16 - 64 GB DDR4
  • Hard drive primér: 2, 120, 250 atanapi 500TB M.1 SSD
  • Hard drive sekundér: HDD atanapi SSD tina 500 GB dugi ka 4TB
  • Kartu grafis: NVIDIA GeForce GTX 1080 TI (RTX 2080 TI ogé badé sumping)
  • Kulkas- Kipas kipas pendingin cair modding bakalan resep ... sareng bakal ngajaga otak anjeun tiis sareng ngalakukeun anu pangsaéna.
  • Catu daya: Season Focus 80+ EMAS 850w.
  • inpo leuwih

Salaku kapribadian anu hébat ti dunya perangkat lunak gratis sakali ngawartoskeun, sanés ngan ukur nyumbang nyayogikeun kode, ogé sareng tindakan sanésna sareng dina hal ieu éta asalna tina tangan Slimbook rék dilegakeun Linux ku nyayogikeun perangkat keras ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gorlok cenahna

    Pareum topik ... saatos tuang? Sareng upami kuring hoyong nganggo alat-alat handapeun méja ... naha kuring kedah mésér anu sanésna, "méja rendah"? Kumaha upami kuring masangkeunana dina jero jati ... naha kuring kedah mésér ... «di jero»?

    Hapunten tina banyolanna, nyaéta kuring mendakan nami 'desktop' pikeun komputer desktop panasaran, janten ieu mangrupikeun pertama kalina kuring nguping, nalika aranjeunna umumna disebat komputer desktop, ogé laptop atanapi komputer seluler disebat notebook , laptop sareng réréncangannana.

    Éta sigana régionalisme anu henteu biasa kuring. Naha éta agama biasa di sababaraha tempat? Matak, kuring henteu terang anjeunna.

    1.    Isaac cenahna

      Éta sanés régionalisme… Éta leres. Anu sakuduna mah nyaéta urang nganggo kecap basa Inggris nalika urang gaduh sampel nyalira.

  2.   Yome cenahna

    Di Spanyol, sahenteuna, dua istilah umum: desktop sareng desktop.

    1.    Isaac cenahna

      Persis!

  3.   Jose Castro cenahna

    "Sobremesa" mangrupikeun tarjamah Spanyol tina "Desktop" ... Anu lucu nyaéta nyobian nganggo kecap-kecap basa Inggris pikeun sigana langkung "asik" nalika dina basa Spanyol kecap anu leres nyaéta "Sobremesa"

    1.    Isaac cenahna

      Hatur nuhun kana klarifikasi.

  4.   Marcelo Quirico cenahna

    Di Argentina kami nganggo denominasi komputer «desktop», sabab éta dipikaharti yén éta dipaké dina parabot sapertos kitu, sareng kumargi kitu CPU PC tiasa dina méja, atanapi di handapeunana dina rak anu nyatakeun méja tiasa didamel khusus kana ieu.

    1.    Isaac cenahna

      CPU salaku sinonim pikeun menara (atanapi kabinet sakumaha saur aranjeunna disebatna di Amérika Kidul) kuno sareng leres salah.

      CPU (Unit Pangolah Pusat) = microprocessor ...

  5.   Marcelo Quirico cenahna

    Kuring terang naon hartosna microprocessor, tapi di dieu di nagara urang adat pikeun nyebat menara PC sapertos kitu