Keryx: pembaruan offline pikeun pangguna Linux

Aya proyek sanés anu ngagaduhan tujuan anu sami, sapertos anu terjadi Sushi, nya? Dina hal ieu, urang nyarioskeun Keryx, aplikasi multiplatform (distros dumasar kana Debian, ditulis dina Python, anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh pembaruan sareng / atanapi aplikasi pikeun tiasa mindahkeun kana terminal anu sanés anu teu ngagaduhan konéksi Internét. Versi tés pangénggalna sayogi Éta 0.92.4, diluncurkeun Senén kamari.


Keryx diciptakeun ku Chris Oliver, murid di Universitas Illionis Kidul, kalayan tujuan masihan aksés kana distribusi sapertos Debian atanapi Ubuntu pikeun ngaunduh apdet sareng aplikasi, kalayan henteu atanapi sambungan anu kawates pisan kana Internét.

Pikeun kagunaanna perlu aya mémori usb, dimana Keryx bakal dipasang, ngadamel proyék énggal, nambihan sumber unduh parangkat lunak (sumber) sareng nyandak mémori usb éta kana komputer anu aya sambungan Internet pikeun ngaunduh sareng ngarengsekeun kagumantungan.

Di dieu urang tiasa mendakan inpormasi lengkep dina basa Spanyol ngeunaan operasi sareng pamasanganana sareng di dieu, langkung seueur pitunjuk dina basa Inggris.

Situs wéb: keryxproject.org
Ditempo dina | Zona Linux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nelson B. Chavez cenahna

    Proyék ieu katingalina saé.