Pulsa Audio Mixer: applet énggal pikeun ngendalikeun volume dina GNOME

Hatur nuhun ka urang ti WebUpd8, urang terang ngeunaan applet Pulse Audio Mixer. Mangrupikeun applet alit pikeun panel GNOME anu ngamungkinkeun anjeun ngatur volume unggal aplikasi anu kabuka. Éta tiasa dianggo salaku gaganti applet volume standar di GNOME.


applet mixer audio pulsaSanaos henteu acan ngagaduhan desain anu dipoles, tiasa manpaat pisan. Salian ti sanggup ngatur volume unggal aplikasi, applet ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih alat I / O sareng mindahkeun aliran audio unggal aplikasi kana alat anu sanés.

Versi 0.2.2 nembé kaluar anu ngalereskeun sababaraha bug sareng nambihan sababaraha inovasi alit.

download

- Ubuntu 9.10 Karmic Koala:

- Ubuntu 10.04 Lucid Lynx:

Atanapi anjeun tiasa langsung nambihan PPA sareng teras teras diénggalan:

sudo add-apt-repository ppa: v-geronimos / ppa && sudo apt-get update
sudo apt-meunang install pulseaudio-mixer-applet

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.