Pendapat anjeun diitung: Pendapat ngeunaan Debian

Kami balik kana beban ku bagian ieu: Pendapat anjeun diitung, waktos ieu nganggo email pangguna anu namina Perseus.

Perseus nyarios ka kami:

Salam kanggo sadaya anggota TiLinux, Kuring ngucapkeun selamat pikeun blog (éta mangrupikeun salah sahiji anu kuring pikaresep ;-)) waktos ieu kuring hoyong terang pendapat anjeun ngeunaan éta.

Abdi parantos anggo archlinux, PcLinuxOs y LMDE (distros anu kuring terang yén aya gilis atanapi nyarupaan konsépna), patarosan kuring, anu mana tina 3 distros ieu anu paling mirip sareng debian? Kuring henteu kantos nyobian pikeun 'Luntur tapi Stabil' (kuring nyolong frasa ieu ti burjans: P).

Abdi resep ngagulung sapertos lengkungan, sabab kuring resep terang yén kuring tiasa ngagaduhan paket anu paling énggal sareng henteu kedah ngantosan lami pikeun aranjeunna dilebetkeun kana daptar parangkat lunakna atanapi pikeun aranjeunna badé kaluar dina rilis salajengna (sapertos PCLinuxOS ).

Upami anjeun tiasa ngajantenkeun topik ieu langkung jauh (kumaha cara masangna, naon sareng sabaraha jinis vérsi ogé béda-béda, lingkungan desktop, data téknis, sareng sajabana), ditingali sacara jelas tina pangalaman sorangan, bakal langkung saé. Saha anu terang, panginten kuring hoyong nyobian sakali sareng sadayana ;-).

Tina Linux ngaréspon:

Mimiti sadayana hatur nuhun pisan kana kecap anjeun sareng Tina linux.

Panasaran, aya hiji hal anu tétéla anjeun teu nénjo: Upami anjeun parantos ngagunakeun Debian : D. Upami ogé anjeun carioskeun yén anjeun parantos nganggo LMDE (Edisi Mint Debian Linux) Nya, anjeun parantos gaduh waktos éta. Kami ngingetan éta LMDE nyaeta versi linux mint anu dumasar kana Debian meres / Nguji.

Ngeunaan frasa Burjans kuring ngan ukur tiasa nyebatkeun yén aya bagian sareng bagian. Éta sadayana gumantung kana kumaha up to date anu anjeun pikahoyong. Debian ngagaduhan dahan kandang (anu ku kuring dibayangkeun burjans ngarujuk), cabangna tés sareng cabangna Sid. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan ieu Ieuh.

Bisi kuring kuring nganggo tés, sareng kuring gaduh versi panganyarna (stabil) tina seueur bungkus, contona:

  • iceweasel 7.0.1
  • LibreOffice 3.4.3
  • Turpial 1.6.5 ~ b6-1

Antara séjén

Ayeuna, leres yén teu aya vérsi Debian putera Ngaleupaskeun Rolling kumaha aranjeunna tiasa archlinux o PCLinuxOS.

Tangtosna urang tiasa ngungkulan masalah ieu sakedik langkung jero, sareng upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngaunduh a PDF ngeunaan pamasanganana anu anjeun tiasa mendakan pos ieu. Dina pituduh ieu anjeun tiasa ningali cara masang Debian meres (cabang Stabil ayeuna) sareng kumaha ngarobih sababaraha detil.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   burjans cenahna

    Kuring ningali yén Perseus henteu maok sadayana kalimat tina tulisan:

    http://www.com-sl.org/actualizaciones-para-debian-testing-26102011.html

    dimana kuring nyarios sareng ngadugikeun:

    Éta langkung jelas yén jalma-jalma Debian hoyong tinggaleun saeutik tanda 'Luntur tapi Stabil', ngajantenkeun 'Diupdate sareng Stabil'.

    salam2 😉

  2.   kawani cenahna

    ngalakukeun

    HAHAHAJAJAJAJAJA

    http://www.rae.es

    1.    elav <° Linux cenahna

      😛 Kuring henteu weruh naon anu anjeun carioskeun sareng ku cara dina RAE anu anjeun lakukeun tapi anjeun henteu acan .. Atanapi kuring henteu terang kumaha ngagunakeun kamus? 😕

      1.    Tilu belas cenahna

        "Gaduh" nyaéta "gaduh"; sareng "ngalakukeun" nyaéta "ngalakukeun."

        Sareng perkawis éta, kaleresan sesah pikeun ngawadul ngeunaan Debian upami anjeun jelas ngeunaan bédana antara "stabil", "pengujian" sareng "sid". Éta ngajantenkeun urang élmuwan sanés komputer sangsara, teu aya diragukeun, tapi para mentholata ngalakukeun padamelan anu saé di LMDE, ngajantenkeun langkung gampang pikeun urang.
        Salam.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Saatos Wani nyobian menerkeun kuring, kuring henteu ragu (kuring tiasa salah, kuring manusa). Abdi sanés ahli dina basa Spanyol janten kuring mimiti milari, sanaos dina halaman anu kuring aksés teu tiasa mendakan nanaon. Kuring maca deet yén "balok" tina "do" dipaké dina wanda anu imperatif, contona: Laksanakeun ieu, kuring ngirimkeun ka anjeun! 😀 Teras Tilu belas, dina kasus tulisan Kumaha éta? Naha anjeun nganggo "kagungan" atanapi "ngalakukeun"?
          😕

          1.    elav <° Linux cenahna

            Kuring terang, guru Spanyol netelakeun pikeun kuring. Wani bener ¬¬

          2.    Tilu belas cenahna

            Dina téks éta kedahna nyarios, "anjeun parantos ngalaksanakeunana" sabab éta ngarujuk kana "parantos" ngalakukeun hiji hal. Salaku tipna, "balok" tiasa teras diganti ku "performs" tibatan "has", éta henteu tiasa diganti.

            Salaku conto, dina pernyataan anjeun anjeun moal tiasa ngagentos "perform" sapertos anu bakal dibaca: "parantos 'performs' done", anu henteu aya artina.

            Di sisi anu sanésna, upami anjeun nyarios: "Ngerjakeun PR anjeun", maka upami anjeun tiasa ngagentos "ngalakukeun PR anjeun."

            1.    elav <° Linux cenahna

              Hatur nuhun ka kelasna, hal anu sami guru Spanyol terangeun ka kuring hahaha ..

              [Memo ka kuring: Anjeun kedah diajar deui .. langkung-langkung ...]


  3.   kawani cenahna

    Hiji-hijina hal anu kuring tiasa nyarios ngeunaan Debian nyaéta éta mangrupikeun distro bal 3 pasang anu pikaresepeun sareng anu kuring langkung resep sarébu kali nganggo Hasefroch diretas dugi ka bal tina Debian anu lucu tina bal, kuring bahkan henteu terang kumaha éta sumber terbuka Hasefroch masih hirup

    Hahaha

    Datang serius

    Kuring henteu resep ka anjeunna kusabab teu sabar kana bungkus kalayan omong kosong anu kacatet sakedik, upami sanés pikeun éta kuring bakal cicing sareng anjeunna bari.

    Kanggo sésana dina waktos éta kuring henteu nampilkeun masalah stabilitas sareng gancangna lumayan saé

    Pikeun sérver sigana sapertos ide anu saé pisan, sapertos BSD atanapi Slackware.

    Pikeun urang silih ngartos, Debian sapertos pirang sareng Arch sapertos rambut coklat, karesep kuring

    1.    elav <° Linux cenahna

      Upami Debian sapertos pirang, kuring henteu bakal nganggo éta kusabab kuring resep rambut coklat. Upami anjeun tiasa, tangtukeun ieu:

      Kuring henteu resep ka anjeunna kusabab teu sabar kana bungkus kalayan omong kosong anu kacatet sakedik, upami sanés pikeun éta kuring bakal cicing sareng anjeunna bari.

      1.    kawani cenahna

        Ah, éta mangrupikeun 100% gratis, anjeun henteu hoyong naon waé anu gaduh registrasi sakedik

  4.   Edward2 cenahna

    Nya, Debian gaduh sadayana hormat kuring, sareng seueur deui upami aranjeunna nyobian sami-sami stabil (sapertos cabang anu stabil anu parantos aya), sareng diénggalan. Nalika nganggo éta kuring ngan ukur ngagaduhan hiji masalah sareng éta pikeun cabang henteu stabil, éta sababna kuring sok nyarios yén debian henteu stabil leres-leres henteu stabil. Tapi hei, saha waé anu ngaco sareng hal anu teu diuji atanapi henteu stabil, kedah terang naon anu diarepkeun atanapi sahenteuna nyangka kagagalan dina sababaraha waktos.

    Sésana mantap salaku tangkal ek sareng saatos Arch, Debian. (Abdi resep gentoo, tapi dina quilombo sakumaha ceuk urang Argentina)