Peppermint OS: distro Linux basis awan anyar

pepermin mangrupikeun distribusi Linux anu didasarkeun dina cloud, "internetcentric", anggun, ramah pangguna sareng gancang, gancang pisan. Abdi nyarankeun anjeun turun ayeuna salinan na cobian.


Peppermint didesain pikeun ningkatkeun mobilitas, efisiensi sareng gampang panggunaan sistem operasi anjeun. Sedengkeun sistem anu sanésna peryogi sababaraha menit pikeun dimuat, ku Peppermint, éta mangrupikeun masalah ngantosan sababaraha detik sanés ngan ukur pikeun ngamimitian sistem tapi pikeun nyambung sareng ngamimitian komunikasi sareng réréncangan anjeun atanapi padamelan. Béda sareng sistem anu sanés, sadayana ieu siap "out of the box" tanpa anjeun kedah masang program tambahan.

Peppermint dumasarkeun kana Ubuntu Mint, dina vérsi na pikeun LXDE. Ieu ngajantenkeun sistem nganggo mémori sareng boot langkung gancang. Tempatna kirang ti 512 MB. Nalika ngeunaan "integrasi wéb", Peppermint nganggo Téhnologi Mozilla Prism anu ngahijikeun aplikasi basis wéb kana desktop siga anu atos dipasang sapertos program sanés dina sistem.

Salaku tambahan, Peppermint gaduh pembaruan otomatis, pamasangan step-by-step, antar muka anu ramah pisan, sareng alat-alat anu ningkatkeun "mobilitas" nalika ngahijikeun aplikasi tina awan kana desktop anjeun. Sadayana, sakumaha ceuk kuring, tiasa dianggo pas hiji réngsé masang sistem.

Tim pamekar Peppermint nyarios yén peryogi waktos 25 detik pikeun sistem pikeun pinuh dimuat, bahkan dina laptop lami. Di sisi anu sanésna, waktos anu diperlukeun pikeun mareuman mesin bieu 5 detik.

Kendall Weaver, anu nyiptakeun Peppermint, nyarios: "Anu sanésna parantos nyobian nyiptakeun sistem operasi anu dipusatkeun dina jéntré anu efektif. Ieu leres pisan pikeun proyék-proyék sapertos Ubuntu Netbook Remix, Google Chrome OS, sareng Moblin. … Tapi, sistem ieu, sanaos saé pikeun surfing wéb, bénten pisan sareng sistem anu biasa digunakeun ku pangguna unggal dinten. "


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anosmam cenahna

    Mint dumasar kana Ubuntu upami peppermit dumasarkeun kana linux mnt kumargi éta sami sareng ubuntu; ubuntu ogé edubuntu, mandriva, zorin os, matriux mangrupikeun sistem linux anu sistem parangkat lunak gratis sareng tiasa dirobih / tiasa disaluyukeun sakumaha anu anjeun pikahoyong sareng bungkus anu teu aya tungtungna
    anu aya

  2.   Fransisco Aquino cenahna

    Ayeuna kuring nyobian uji distro ieu dina virtualbox, sareng éta super light, anu ngajantenkeun kuring ragu, naha nganggo distro super light atanapi Linux Mint ieu

  3.   Ivan cenahna

    Entong nyarios omong kosong dikonfirmasi yén éta dumasar kana versi Lubuntu lxde tina ubuntu kalayan sababaraha filsafat linux mint tangtosna tapi henteu dumasar kana ieu anjeun kedah nginpokeun diri nyalira sateuacan ngadamel postingan kumargi anjeun nyebarkeun inpormasi anu goréng pikeun jalma ... henteu ngan ukur sabab ngagaduhan kecap mint hartosna éta didamel tina mint linux

  4.   Arnold cenahna

    Sigana mah aya gunana pikeun kuring sabab upami sambungan anjeun laun atanapi sérver henteu jalan saé pisan atanapi kuring henteu ngagaduhan sambungan dina waktos ayeuna ... Kuring ngagaduhan bobot kertas anu saé!

    1.    Alejandro cenahna

      Moal tiasa dual boot sareng lubuntu contona? (Abdi énggal)

  5.   Gambar placeholder Alvaro Flores cenahna

    Naha aya anu ngawartosan paréntah OS Peppermint dasar na