Klinik: Parangkat lunak pikeun ngatur agenda dokter urang

Misan kuring diajar Biologi di dieu di Universitas, sareng jelas ... anjeunna nganggo Linux 🙂. Kanyataanna nyaéta dina sababaraha minggu ka pengker kuring kedah milari parangkat lunak anu aya hubunganana sareng ubar anu aya di repos kami, maka kuring mendakan seueur parangkat lunak anu kuring henteu kantos ningali sateuacanna, kantun kuring henteu milari anu sami.

Kali ieu kuring hoyong ngobrolkeun aplikasi anu leres-leres saderhana, tapi éta narik perhatian kuring sabab kumaha manpaatna pikeun jalma-jalma anu darmabakti pikeun konsultasi, pasién, pangobatan, atanapi anu ngan saukur hoyong ngahibur dirina sorangan kaulinan ti dokter, kaulinan dokter gigi, dokter hewan atanapi anu sami, aplikasi anu dimaksud nyaéta: klinik

Klinik:

klinik

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun gaduh pilihan di ditu di tengah, gampang dipilarian:

  • Tambahkeun pasién énggal
  • Daptar pasién
  • Daptar dokter
  • Milarian ubar-ubaran
  • Buka kalénder

Salaku conto, upami urang mencét tombol pikeun nambihan pasién énggal, urang tiasa ngalebetkeun inpormasi ieu:

klinik-tambihan-pasién Dina cara nu sami, upami anu urang pikahoyong tambahkeun dokter anyar, pilihan na dipendakan di Arsip - »Dokter Anyar.

Di sisi anu sanésna, upami urang kahoyong tambahkeun ubar urang mendakan pilihan dina Alat - »Tambihkeun Kedokteran. Tangtosna, sakumaha anu dijelaskeun dina jandéla anu muka, ubar anu urang tambihan ngan ukur aya dina aplikasi lokal urang, éta moal dibagi dina jaringan.

klinik-tambihan-ubar

…. Bagikeun pangobatan dina jaringan? … nyarios naon anjeun? Nya, numutkeun kana aplikasi éta sacara otomatis ngamuat daptar pangobatan ti internét, upami urang badé Parabot - »Setélan -» Plugins urang tiasa ngaapresiasi langkung saé:

klinik-config-pelengkap

Ogé sareng kusabab kami aya dina pilihan aplikasi, dina tab umum urang gaduh pilihan ieu:

klinik-config-umum

tab Pangobatan Kami mendakan daptar basis data (lokal sareng nu sanésna tina jaringan), kami milih anu hoyong dianggo salaku daptar ubar.

En Network ogé, éta nunjukkeun kami pilihan pikeun ngabagi aplikasi kami liwat jaringan teras nyambungkeun kana komputer anu sanés, nyaéta aplikasi klien-sérver:

klinik-config-jaringan

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun gaduh seueur pilihan deui tibatan nembé nembongan, leres? 😉… sareng sanaos kitu, pilihan dasarna, anu penting, ngan ukur hiji klik, dina pandangan.

Pamasangan Klinik:

Masang dina ArchLinux saderhana:

sudo pacman -S clinica

Dina Debian, Ubuntu atanapi turunanana nyaéta:

sudo apt-get install clinica clinica-plugins

ahir

Sacara pribadi, kuring sanés dokter, langkung-langkung kuring rarancang janten, tapi kuring parantos ngabantosan batur nalika nunjukkeun aplikasi ieu dina laptop kuring, kuring miharep pikeun ngabantosan langkung seueur ku ngabagi didieu di situs, kuring ngabayangkeun yén batur dina internét milari anu sapertos kitu Linux 😀

Nya dugi ka dieu tulisanana, urang baca!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Naha aya vérsi web atanapi desktop pikeun Windows tina aplikasi ieu atanapi anu sami?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hapunten, kuring henteu terang. Milarian Google pikeun ningali naon anu anjeun mendakan.

      1.    Kido sawer cenahna

        Hahahaha, kuring lucu kusabab si éta ngagunakeun jandéla, sareng sacara otomatis tur teu sadar urang mumusuhan kusabab aranjeunna nganggo windows. HAhahaaaajaj, Abdi resep tulisan anjeun, kuring tetep !!!
        5 estrellas

        1.    sanhuesoft cenahna

          +1

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Kuring henteu leres nyobian musuhan pisan, ngan… Kuring ngan ukur henteu terang upami aya anu sami pikeun Windows.

          Nuhun kana naon anu anjeun carioskeun ngeunaan tulisan kuring, éta anu kuring nyobian 🙂
          Hatur nuhun parantos maca, salam

  2.   Citux cenahna

    Nya, cocog pisan sareng kuring, Nuhun KZKG ^ Gaara. Sanaos kuring henteu ngagaduhan pasién, kuring bakal ngagaduhan aranjeunna gancang sareng éta pasti bakal aya mangpaatna.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun parantos maca 🙂

  3.   Jon ngaliuk cenahna

    Lulus Kaséhatan GNU: http://health.gnu.org

    1.    gonzalezmd cenahna

      Pikaresepeun…

    2.    vidagnu cenahna

      Kaséhatan GNU anu saé, kuring parantos nempatkeun kana karesep kuring, hatur nuhun parantos ngabagi.

      Wasalam

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        +1

  4.   Bruno cascio cenahna

    Kuring ngembangkeun modul di perusahaan dimana kuring damel, dina platform OpenERP.
    Di jalan kuring nyokot sababaraha ideu anu pikaresepeun pisan.
    Anjeun kedah tingali openERP, sareng modul na 😉

    Anggo Python sareng XML pikeun tampilan, salam!

  5.   Catetan cenahna

    Paréntah pikeun masangna dina ArchLinux henteu leres sabab "klinik" aya dina Repository AUR.
    yaourt -S klinik

  6.   Daniel Olivares cenahna

    Tingali Program ieu

    OSIRIS HIS + Sistem Rumah Sakit ERP

    http://sistemahospitalario.blogspot.mx/

    Gtk # + Mono + Postgresql + Glade

  7.   gabux cenahna

    Dear, sareng perkawis modul atanapi paket anu dikandung ku debian med, naon saur anjeun ngeunaan éta, hatur nuhun kana kontribusi anjeun sareng waktos anjeun ... slds ...

  8.   Wow cenahna

    Halo, abdi pangguna linuxmint dimana kuring tiasa ngaunduh. éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring salaku tutorial.

    Hatur nuhun.