Janten spesialis Hacking sareng Cybersecurity

Sadayana pamiarsa SejakLinux kedah jelas ngeunaan naon hartosna janten 'hacker', kumargi rerencangan urang ChrisADR henteu ngajelaskeun aranjeunna dina cukup jéntré dina tulisan Naon hartosna 'hacker', kaributan anu disababkeun ku tulisan ieu, ditambihkeun kana sajumlah ageung kunjungan anu sumping ka kami dina milari inpormasi perkawis Hacking sareng Cybersecurity, dina kombinasi sareng pangalaman susah urang dina ngabela server urang sorangan, ngagaduhan "wajib" nyobian ku sadayana cara ngahususkeun sareng diajar langkung seueur ngeunaan daérah anu pikaresepeun ieu.

Urang kedah netelakeun éta "Éta sanés tujuan urang yén peretas sareng élmu anu dipentas dianggo ngalawan saha waé", tibalik luhur ka handap, Kami hoyong pangguna kami sareng dunya umum pikeun sacara laun tiasa diajar téhnik sareng konsep anu ngamungkinkeun aranjeunna membela diri ngalawan serangan anu ngabahayakeun, atanapi gagal yén aranjeunna gaduh kapasitas pikeun nyiptakeun kabijakan kaamanan anu ngabantosan aranjeunna ngabatalkeun kasempetan diserang.

Abdi sanés spesialis di daérah éta, tapi upami kuring parantos lami damel di daérah dimana kaamanan komputer dianggap serius, Kuring ogé kedah ngatur protokol kaamanan pikeun klien kuring, tapi di luhur sadayana dina tingkat pemrograman kuring parantos difokuskeun nyieun sareng nerapkeun téknik pikeun ngajantenkeun aplikasi kuring langkung aman. Kalayan sadayana ieu kuring hartosna yén bertentangan sareng naon anu dipikirkeun ku jalma, téhnik peretasan, henteu paduli kumaha saderhana atanapi canggihna, tiasa ngagaduhan pangaruh anu hadé dina dinten ka dinten urang, ngamungkinkeun urang ngagaduhan komputer sareng program anu langkung aman, nyegah sababaraha kali tina karusiahan urang dilanggar, ogé ngajamin integritas data kami.

Saatos sadayana di luhur, éta sanés janten rahasia pikeun salah sahiji urang anu kedahna diajar leres ngeunaan Hacking sareng CybersecurityKuring ngalaksanakeunana, éta mangrupikeun jalan anu pikaresepeun, anéh, tapi di luhur sadaya jalur anu nunjukkeun seueur kaseriusan sareng pituduh anu nyukupan supados henteu tungtungna ngalakukeun téhnik anu sanés anu paling disarankeun. Kuring ngamimitian ku maca anu cukup sumebar, tapi junun nyandak kursus anu kuring anggap cocog sareng Kursus Hacking Étika lengkep, kursus ieu ngamungkinkeun kuring ngagaduhan kanyaho anu mantep dina konsép, norma sareng standar anu ditangani unggal dinten di daérah-daérah ieu, salian ti ngabimbing kuring pikeun nyiptakeun laboratorium kuring nyalira anu kuring milari kerentanan sareng ancaman anu kuring teras nyobian nambalan kalayan téhnik anu kuring parantos diajarkeun dina kursus.

Kuponna bakal aktip ti 6 Januari 2018
Kuponna parantos ngarobih margina diskon dumasar kana naékna harga aslina ku panyipta kursus. Paduli harga na, kursus na bakal dieuyeuban ku apdet anyar

Sapertos sareng kursus samemehna, kuring parantos tiasa kéngingkeun kupon supados pangguna FromLinux tiasa kéngingkeun kursus éta dina harga khusus dina 7 dinten ka payun, saatos ieu link bakal tiasa permanén mikaresep kursus ku diskon ti 90% 75% . Dina cara anu sami, kuring parantos mutuskeun pikeun ngalakukeun tinjauan anu lengkep dina kursus supados urang ngagaduhan ide ngeunaan naon anu bakal kami kahontal sareng kesan pribadi kuring ngeunaan eusina, struktur, metode diajar, sareng anu sanésna.

Bubuka pikeun Hacking sareng Cybersecurity.

Émbaran Téknis Kursus

Tangtu ieu nyaéta diwangun ku 104 video, anu nambihan langkung ti 16 jam maén deui, kalayan dokuméntasi éksténsif, sadayana dina basa Spanyol sareng diarahkeun ka a umum pikeun sadaya tingkat pendidikan. anu nawiskeun sertipikat parantosan, aksés kana kursus mangrupikeun Platform Udemy anu tiasa anjeun aksés tina peramban naon waé ogé ngagaduhan Aplikasi Android sareng Ios.

Kursus ieu 100% tioritis - praktis, sareng seueur panduan rujukan, janten sapanjang éta anjeun bakal diajar téknik tapi ogé nempatkeun naon anu parantos anjeun pelajari, unggal bagian ngagaduhan démo sareng bahan anu ngalengkepan.

Ngeunaan instruktur sareng metodologi diajar

Eduardo Arriols Nuñez ngajarkeun urang jelas sareng tepat ngeunaan peretasan sareng kaamanan siber dina jalan na Bubuka pikeun Hacking sareng Cybersecurity, kalayan conto anu digambarkan sareng demonstrasi anu nyata di lingkungan anu dikontrol sareng teu terkendali, salami kursus éta masihan kami tips anu cukup manpaat, salian ti éta kursus sacara umum ngagaduhan komunitas anu aktif pisan anu ngabagi inpormasi anu disahkeun ku guru.

Kursus ieu dibagi kana genep unit anu berorientasi sapertos kieu

  • Unit 1: Ieu mangrupikeun unit anu ditujukeun sacara jelas pikeun masihan ruang lingkup kursus, ngenalkeun sababaraha konsep dasar sareng, di luhur sadayana, masihan seueur tip anu mungkin anu bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun hasil anu paling saé.
  • Unit 2: Ngaliwatan 6 video tina 10 menit rata-rata, perkenalan anu pikaresepeun ngeunaan Etika Hacking sareng Cybersecurity dirumuskeun, dimana kami bakal diajarkeun gagasan dasar ngeunaan kaamanan sareng audit, salian ti masihan kami latihan anu diperyogikeun pikeun tiasa nganalisis sababaraha jinis sareng vektor serangan, alat-alat. metodologi kaamanan sareng kaamanan.
  • Unit 3: Unit tilu ngamungkinkeun urang diajar nyiptakeun laboratorium uji nyalira, dimana virtualisasi mesin panyerang sareng anu rentan bakal janten pusat kapentingan urang, salaku tambahan Eduardo masihan kami analisis anu hébat kana distribusi utama anu ditujukeun pikeun Hacking Étika sareng ngingetkeun urang ngeunaan hal éta aranjeunna gaduh sababaraha jenis kerentanan (dirancang pikeun diajar kompromi sistem sareng jasa).
  • Unit 4: Kumaha cara ngaharepkeun distro anu disarankeun ku Eduardo pikeun diajar sareng nguntungkeun tina Etika Hacking nyaéta Kali Linux, janten dina unit opat urang diajarkeun sacara jero penanganan sistem operasi, pakakas utama anu sayogi dina distro ieu diidéntifikasi , kami dibéré latihan anu saé pikeun panggunaan konsol sareng kami diajarkeun pikeun ngembangkeun skrip dina bash pikeun otomatisasi tugas.
  • Unit 5: Unit lima berorientasi kana anonimitas dina internét, dimana urang jelas sareng tepat dibéré perkenalan sareng serangkaian gagasan dasar anu aya hubunganana sareng panggunaan jaringan anonimisasi, dina cara anu sami, kami diajarkeun pikeun masang sareng nganggo alat anonim sapertos TOR, FreeNet, l2P, proxy navigasi, jasa VPN sareng anu terakhir tapi sanésna urang diajar cara ngadamel platform anonimisasi nyalira.
  • Unit 6: Unit anu terakhir nyiapkeun urang pikeun dunya anu sesah sareng nyata, dimana unggal dinten urang nyanghareupan kerentanan sareng tanpa mékanisme pertahanan anu cekap kami bakal ditakdir pikeun kapangaruhan, urang bakal diajar tindakan ngalawan Téknik Sosial sareng protokol anu nyukupan pikeun ngabagi inpormasi, sami-sami Ku cara kieu, urang bakal tiasa ngaidentipikasi sareng ngaeksploitasi sajumlah kerentanan ku sababaraha téknik sareng alat anu bakal diajarkeun ku Eduardo. Unit ieu mangrupikeun panggedéna sadayana sareng ngagaduhan 65 kelas, dimana ku cara anu rinci pisan daérah anu paling rumit anu aya hubunganana sareng Hacking Étika bakal dipelajari.

Kacindekan pribadi

Unit nampilkeun rupa-rupa pidéo sareng dokumén anu ngalengkepan unggal pembelajaran, kalayan tés anu leres-leres nunjukkeun kaparigelan anu kaala, tanpa diragukeun éta mangrupikeun jalan anu saé pikeun ngamimitian di dunya hébat ieu peretasan sareng kaamanan siber.

Upami anjeun ahli dina peretasan sareng kaamanan siber, dina kursus ieu anjeun bakal kéngingkeun pondasi téknis anu bakal tiasa ngavalidasi deui élmu anjeun, anjeun ogé bakal tiasa mastikeun téhnik anu sigana anjeun henteu terang sareng anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan hubungan sareng langkung ti 700 siswa anu parantos daptar pikeun pangalaman hébat ieu.

Hiji sorotan nyaéta kursus na 'hirup'. Ieu ngakibatkeun yén pidéo anyar bakal diunggah unggal bulan, janten, harga kursus pikeun mahasiswa anyar bakal naék. Pikeun sadaya murid anu parantos kéngingkeun kursus sateuacanna, aranjeunna bakal ngagaduhan aksés teu terbatas kana sadaya eusi anyar anu dihasilkeun.

Akhirna, perkenalan kursus tiasa ditingali dina video pengantar anu aya dina Udemy, kuring miharep éta bakal aya mangpaatna pikeun anjeun sareng ngamangpaatkeun cupón sahingga aranjeunna ngahémat artos upami aranjeunna hoyong kéngingkeunana, kumargi umumna harga kursus $ 120 sareng diskon $ 10,99 29,99 $.

Kursus anu aya hubunganana sareng Hacking sareng Cybersecurity

urang ayeuna nuju ngalakukeun kursus anu aya hubunganana disebut Bubuka pikeun Hacking sareng Cybersecurity, éta diwangun ku 56 video, jumlahna langkung ti 8 jam putereun deui, sareng langkung ti 250 halaman inpormasi lengkep, sadayana dina basa Spanyol sareng ditujukeun pikeun pemirsa sadaya tingkat pendidikan. Éta ngagaduhan 7 ujian anu disebarkeun ku tingkatan sareng nawiskeun sertipikat parantosan ... Kami ogé ngagaduhan kupon tapi kami ngarepkeun kanggo ngabagikeunana gancang dina tulisan anu sanés, pikeun kagancangan sareng ngabantosan anjeun dina latihan anjeun, Ieuh tinggaleun teh link tina kupon pikeun kursus ieu hargana $ 10,99.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

45 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Martin cenahna

    Kupon diskon sigana henteu tiasa dianggo. Éta nawiskeun kami diskon 75% sareng éta tetep dina 29,99 euro ... sapertos sesa jalma anu aksés tanpa kupon.

    1.    kadal cenahna

      Halo, hapunten, kuring leres-leres berkomunikasi sareng tim Udemy sareng kuponna épéktip ti énjing, janten hapunten bilih teu aya dinten ayeuna ... Kanggo ayeuna kuring bakal ngantunkeun catetan dina tulisan sareng dinten énjingna mah update deui nalika kuponna tiasa dianggo ..

      1.    adrian abadin cenahna

        Masih henteu jalan

    2.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  2.   Frank Davila cenahna

    Punten, AMigo, kuring ti bénsuela sareng kuring resep kana kursus éta tapi kuring henteu kedah mayar jumlah éta.

    1.    Hector Padró cenahna

      Anjeun siah, teraskeun sora pikeun Maduro.

    2.    anti beureum cenahna

      Pikeun naon anu urang tinggaleun, anu beggars dunya.

    3.    cd cenahna

      Abdi ogé ti Vénézuéla tapi henteu ngartos naon anu dipilari koméntar.

  3.   Federico cenahna

    Dear Good morning! Kuring pencét kana tautan sareng kuota sareng diskon anu disebatkeun henteu muncul, kuring hoyong ngalakukeun kursus ieu.

    1.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  4.   ANGEL SATO Arevalo cenahna

    Kuring gaduh kartu kalayan sakitar jumlahna, tapi sigana kuponna henteu aktip.

    1.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  5.   Gertrude cenahna

    Dear, Naha anjeun ngagaduhan ideu iraha kuponna bakal aktip? Hatur nuhun pisan.

    1.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  6.   henteu aya namina cenahna

    Hola
    Kupon diskonna teu acan muncul

    1.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  7.   Yoan cenahna

    Hatur nuhun pisan kana tulisan na !!!!! Punten tiasa masihan terang ka kami iraha diskon bakal sayogi? Surak

    1.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  8.   Linuxita cenahna

    Dina tulisan éta nyatakeun yén diskon 90% tapi nyatana 75% .. 🙁

    1.    Deivi cenahna

      salam Linuxita,

      Kuring parantos janten pangguna udemy salami sababaraha taun sareng aranjeunna biasana nempatkeun diskon anu bénten-bénten tina 50% dugi ka 90%. Éta masalah ngantosan tawaran 90% dilebetkeun deui upami anjeun teu mampu harga réal atanapi diskon 75%.

      1.    AlbertoC cenahna

        Halo kumaha kabarna
        Kuring nembé mésér kursus jawa di Udemy sareng kuring mikir ogé mésér kursus peretasan étika, naha anjeun terang upami tawaran éta sering dipikagaduh, atanapi upami éta réngsé dina dinten halaman nyarios atanapi upami aranjeunna manjangkeun sababaraha dinten deui?

    2.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  9.   rarmando cenahna

    pantun,

    Dimana kuring mendakan kuponna janten $ 10.99?
    Hatur nuhun.

    1.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  10.   alvar cenahna

    halo, anjeun terang anu énggal ngeunaan kupon na?
    hatur nuhun pikeun ngabagi

  11.   Jorge Perez cenahna

    Kursus na katingalina pikaresepeun, tapi kode na henteu valid atanapi henteu tangtu.

  12.   henteu aya namina cenahna

    Meureun upami anjeun nyayogikeun kami kode kupon kami tiasa nganggo éta… 🙂

  13.   Pruden cenahna

    Dupi anjeun masangkeun kode kupon supados kami tiasa nganggo?

  14.   Leandro cenahna

    Naha anjeun terang nanaon tentang kupon?

  15.   kadal cenahna

    Batur Kuring parantos mastikeun yén kuponna henteu tiasa dianggo sakumaha kuduna, kuring parantos nyerat sababaraha kali ka jalma anu tanggung jawab masihan kami promosi di Udemy, tapi hanjakalna anjeunna nuju liburan di Kuba kalayan sakedik konektipitas ... Pas sabab kuponna dilereskeun, kuring bakal ngirim push push anu anyar supados sadayana terang sareng kuring bakal ngaréspon masing-masing anu resep supados aranjeunna nampi béwara ...

    Hapunten kuponna henteu tiasa dianggo leres, sareng kuring ngarepkeun anjeun gancang-gancang nguntungkeun sareng ngaksés kursus anu saé pisan ku harga anu terjangkau

    1.    Yoan cenahna

      Hatur nuhun pisan kana inpormasi Lagarto. Kami ngarepkeun kupon nyarios !!!!
      Salam.

    2.    Arturo cenahna

      Hatur nuhun pisan kana inpormasi na

    3.    skynet29 cenahna

      Nuhun, kuring bakal ningali.
      Salam!

  16.   Jeff cenahna

    Tapi kuponna dilarapkeun sasarengan sareng tawaran ayeuna atanapi naha éta kupon misah anu ngantepkeun diskon 90% ???

    1.    kadal cenahna

      Kalayan kupon harga kursus bakal $ 10.99

      1.    Jeff cenahna

        ok sareng salaku perkiraan jumlah dinten, iraha kuponna kaluar ??? sareng Grax

  17.   Raloas cenahna

    Wilujeng siang, diskon 90% tetep henteu muncul. Abdi resep nyandak kursus. Naha anjeun tiasa ngajaga kuring inpormasi nalika urang tiasa ngahargaan? Kuring bakal ningali, tapi ngan ukur dina kasus. Kursus anu nembongan dina halaman udemy kalayan diskon 90% sareng nilai 10,99, mangrupikeun salah sahiji 25 jam, dina basa Inggris.
    hatur nuhun

    1.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  18.   henteu aya namina cenahna

    Abdi hoyong kupon upami kuring resep kana kursus tapi kuring henteu mampuh harga asli kursus ieu this

  19.   Tairosonloa cenahna

    Kuring ogé ngantosan kupon (:

  20.   Riquelme cenahna

    Hea abdi ogé antrian kupon anu kursus na katingalina saé 😉
    Hatur nuhun sareng kuring nyandak kasempetan ieu kanggo ngabagjakeun anjeun dina blog, anu saé pisan, sanaos kuring kusam sareng henteu kantos nyerat komentar.

    Salam ti Bielefeld !!!

    1.    kadal cenahna

      Kami parantos ngamutahirkeun tulisan aslina ku modifikasi sareng rekomendasi anu diperyogikeun, hanjakal ku alesan di luar kadali kami, kupon ngan ukur tiasa nawiskeun diskon 25% sahingga hargana $ 29,90 ... Dina cara anu sami, kami parantos langkung jelas dina komentar sareng nambihan kupon pikeun kursus anu sami.

  21.   kadal cenahna

    Batur urang tungtungna nampi réspon ngeunaan kupon anu parantos disayogikeun ka kami supados sadaya pangguna desdelinux tiasa ngambah kursus éta kalayan harga $ 10,99, hanjakalna kupon ieu moal tiasa dianggo salain ti $ 30 per kursus éta nyebatkeun, diskon 75%, ieu kusabab pangguna anu nyiptakeun kursus naék naékkeun tingkat na sareng platform ngan ukur ngamungkinkeun jumlah ieu salaku minimum (punten yén ieu kajantenan). Staf Udemy parantos nyobian ngahontal pangguna pikeun ngahontal perjanjian, tapi tétéla henteu némbalan kusabab nuju liburan.

    Ayeuna urang ayeuna nuju ngalakukeun kursus anu aya hubunganana Bubuka pikeun Hacking sareng Cybersecurity, éta diwangun ku 56 video, jumlahna langkung ti 8 jam putereun deui, sareng langkung ti 250 halaman inpormasi lengkep, sadayana dina basa Spanyol sareng ditujukeun pikeun pemirsa sadaya tingkat pendidikan. Éta ngagaduhan 7 ujian anu disebarkeun ku tingkatan sareng nawiskeun sertipikat parantosan ... Kami ogé ngagaduhan kupon tapi kami ngarepkeun kanggo ngabagikeunana gancang dina tulisan anu sanés, pikeun kagancangan sareng ngabantosan anjeun dina latihan anjeun, Ieuh tinggaleun teh link tina kupon pikeun kursus ieu hargana $ 10,99.

    Dina cara nu sami, kursus ieu mangrupikeun méwah, kumargi Paco sepulveda ngajarkeun urang jelas sareng tepat ngeunaan peretasan sareng kaamanan siber, sareng conto conto sareng demonstrasi nyata di lingkungan anu dikontrol sareng teu kakontrol

    1.    Arturo cenahna

      Hatur nuhun pisan kana inpormasi na!

  22.   walungan zaf cenahna

    Naha anjeun terang naha kupon diskonna masih aktip? '