Klién sareng Perpustakaan Gratis kanggo WhatsApp anu langkung kabuka

WhatsApp Éta mangrupikeun platform olahtalatah instan anu paling sering dianggo di dunya, urang sadayana terang éta pikeun 2 alesan saderhana atanapi urang parantos nganggo atanapi kami parantos ditaros upami nganggo éta. Tanpa ragu, platform ieu parantos ngantepkeun komunikasi real-time janten universal, jumlah kamajuan anu parantos dilakukeun dina jaman-jaman ayeuna, kedah ngajantenkeun para pembela Parangkat Lunak Gratis ningali aplikasi ieu sareng diajar tina pamasaranna, kontrol parangkat lunak khususna siklus pembaruan na.
whatsapp

Nyaho pentingna sareng pangaruh na WhatsApp Kanggo kaseueuran jalma, penting pikeun urang terang yén tina dunya program Perangkat Lunak Gratis, api, antar muka sareng bahkan énkripsi algoritma parantos dilakukeun anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun langkung seueur tina aplikasi ieu anu sanaos kami resep janten gratis, éta henteu, tapi sanaos éta, masarakat maksa dina ngalaksanakeun sababaraha karya anu bakal urang analisa di handap.

Ti saprak ka tukang WhatsApp Éta tiasa dianggo tina sélulér sareng komputer, nganggo jasa Wéb WhatsApp anu kawéntar na, anu ngamungkinkeun kami pikeun nyeken kode QR tina telepon sélulér urang sareng sacara otomatis antar muka bakal kabuka anu ngamungkinkeun urang ningali paguneman urang, ngirim sareng nampi pesen sareng malah masang file multimédia, salah sahiji watesan WhatsApp Web nyaéta komunikasi éta tina telepon sélulér, janten éta kedah diaktipkeun sareng sambungkeun kana data supados tiasa dianggo. Sanaos anu mikanyaah Linux tiasa nganggo jasa Wéb WhatsApp ngalangkungan seueur pangotéktak, aya ogé sababaraha klien anu ngamungkinkeun urang nganggo whattsapp tina sistem operasi kami sacara langsung, diantara klien anu kawéntar pikeun WhatsApp ti Linux anu kami gaduh:

Pikeun mikaresep Naon ti linux urang tiasa nganggo metode ieu numutkeun distro karesep anjeun.

Ubuntu, Debian (paket deb):

  1. download whatsie-xxx-linux-arch.deb
  2. Klik dua kali sareng pasang, atanapi urang tiasa ngajalankeun paréntah ieu di terminal dpkg -i whatsie-x.x.x-linux-arch.deb
  3. Kami ngajalankeun aplikasi na sareng ngamimitian mikaresep, aplikasi na henteu bakal diupdate sacara otomatis tapi urang tiasa mariksa naha aya pembaruan atanapi henteu.

Urang ogé tiasa nganggo aptitude ku cara kieu:

gpg --keyserver pool.sks-keyservers.net --recv-keys 1537994D
gpg --export --armor 1537994D | sudo apt-key add -
echo "deb https://dl.bintray.com/aluxian/deb stable main" | sudo tee -a /etc/apt/sources.list
sudo apt-get update
sudo apt-get install whatsie

Fedora, CentOS, Red Hat (pakét RPM):

  1. download whatsie-xxx-linux-arch.rpm
  2. Klik dua kali sareng pasang, atanapi urang tiasa ngajalankeun paréntah ieu di terminal rpm -ivh whatsie-x.x.x-linux-arch.rpm
  3. Kami ngajalankeun aplikasi na sareng ngamimitian mikaresep, aplikasi na henteu bakal diupdate sacara otomatis tapi urang tiasa mariksa naha aya pembaruan atanapi henteu.

Anjeun ogé tiasa nganggo yum:

sudo wget https://bintray.com/aluxian/rpm/rpm -O /etc/yum.repos.d/bintray-aluxian-rpm.repo
sudo yum install whatsie.i386     # for 32-bit distros
sudo yum install whatsie.x86_64   # for 64-bit distros

Arch Linux, Manjaro (AUR):

  1. Urang ngan saukur ngajalankeun paréntah ieu di terminal yaourt -S whatsie
  2. Kami ngajalankeun aplikasi na sareng ngamimitian mikaresep, aplikasi na henteu bakal diupdate sacara otomatis tapi urang tiasa mariksa naha aya pembaruan atanapi henteu.
  • Franz

    Kaseueuran urang panginten terang ka Franz, aplikasi olahtalatah gratis anu ngamungkinkeun urang pikeun ngahijikeun sadaya sistem obrolan urang dina hiji aplikasi, éta pasti mangrupakeun padamelan anu saé, buka Franz sareng mimiti ningali obrolan babaturan urang, klien sareng kenalan dina hiji platform jelas ngaheéat urang seueur waktos. Franz ayeuna ngamungkinkeun urang ngahijikeun WhatsAppSlackWeChat, Hipchat, Facebook Rasul, telegram, Google Hangouts, GroupMe, skype pe diantarana. Franz

Pikeun masang Franz dina distribusi favorit urang urang kedah ngaunduh file .tar.gz anu saluyu, nyusun sareng nikmati

Franz salami 32 bit

Franz salami 64 bit

Arch Linux, Manjaro (AUR):

  1. Urang ngan saukur ngajalankeun paréntah ieu di terminal yaourt -S franz --noconfirm
  2. Kami ngajalankeun aplikasi sareng ngawitan mikaresep.

Pikeun pamekar kami ogé ngagaduhan anu disiapkeun, sakedik sababaraha perpustakaan hébat parantos dileupaskeun pikeun berinteraksi sareng WhatsApp, hiji di Php sareng anu sanés di Python.

  • Ngobrol Api

    Éta perpustakaan anu kuat pisan didamel sareng Php sareng anu ngamungkinkeun kami komunikasi sareng jasa WhatsApp, éta ngandung sababaraha cara anu ngamungkinkeun urang nyambung sareng ngaksés WhatsApp, panggunaan kajadian, ngirim sareng nampi pesen, ngagunakeun emoji, ngareset kata sandi, visualisasi profil, waktos ningali terakhir, langganan, nyiptakeun sareng ngatur kelompok, hijrah nomer, neundeun database, kompak énkripsi tungtung-ka-tungtung, sareng anu sanésna. Éta ngagaduhan lega dokuméntasi sareng dikembangkeun nuturkeun standar internasional.  

    con Ngobrol Api anjeun tiasa ngadamel seueur aplikasi sareng anjeun tiasa langsung kana sababaraha jasa, seueur platform anu parantos nganggo éta pikeun dianggo dina aplikasi pihak katilu, contona dina aplikasi pamasaran. Pikeun mikaresep Chat Api anjeun tiasa ngaunduh tina gudang resmi. Pamakéan anu hadé pikeun perpustakaan ieu tiasa ditingali dina pidéo ieu

  • yowsup

    Pecinta Python tiasa ngaraosan perpustakaan anu saé pisan ieu dumasar kana Ngobrol Api sareng anu parantos mekar gancang pisan. Yowsup mangrupikeun perpustakaan Python anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun aplikasi anu nganggo layanan WhatsApp. Yowsup parantos dianggo pikeun nyiptakeun klien WhatsApp henteu resmi pikeun Nokia N9 ngalangkungan proyék Wazapp anu ngagaduhan langkung ti 200000 pangguna, ogé klien sanés anu henteu resmi pikeun Blackberry 10.

Instalasi Yowsup langsung.

  • Meryogikeun Python 2.6+, atanapi Python 3.0+
  • Paket Python anu diperyogikeun nyaéta: python-dateutil yowsup-cli : argparse

Masang nganggo setup.py pikeun nyugemakeun sadayana kagumantungan python.

sudo python setup.py install

Urang ogé tiasa sacara gampang masang sapertos kieu

# apt-get install python python-dateutil python-argparse

Teras we diklon Repository Yowsup

git clone https://github.com/tgalal/yowsup.git

Parantos diunduh, urang unzip ku unzip master.zip sareng urang aksés kana src / diréktori, di jero bakal aya file anu disebat "config.example" urang tiasa nyalin kana file énggal pikeun ngonpigurasikeunana sareng data kami sapertos kieu # cp config.example whatsapp_config.txt. El nombre del archivo solo es una sugerencia.

Dina diréktori anu sami perlu masihan idin éksékusi kana file "yowsup-barotra" sapertos kieu

# chmod +x yowsup-cli

Penting pikeun dicatet yén aya alternatif gratis pikeun WhatsApp anu saé pisan sareng dina sababaraha kasus, sapertos Telegram, kuring yakin tanpa sieun salah yén éta unggul. Henteu paduli ieu, kuring ngarepkeun yén ti ayeuna anjeun tiasa manjangkeun panggunaan aplikasi anu langkung saé anu ieu sanés sanés karesep sadayana, tapi dina sababaraha kasus perlu dianggo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo Otxoa cenahna

    Tulisan anu pikaresepeun pisan. Kuring satuju yén urang kedah diajar tina carita kasuksésan parangkat lunak propriétari pikeun nerapkeun pelajaran anu didorong pikeun promosi parangkat lunak gratis.

    Pribadi aya sababaraha aplikasi anu kuring henteu terang sareng kuring badé nyobian langsung.

    Hatur nuhun!

  2.   arazal cenahna

    Tanpa hoyong diklasifikasikeun salaku Troll upami anjeun hoyong WhatsApp gratis pikeun linux USAD «Telegram»

    Sadaya ieu kaén panas pikeun nganggo Wéb WhatsApp sanés ngalangkungan peramban tapi ngalangkungan aplikasi, tapi éta ngagaduhan watesan anu sami, nyaéta sambungan anu berdarah sareng telepon enya atanapi enya, sahingga upami sinyal lemah enya sambunganna kalayan teleponna leungit, wéb na GUNA

    Upami anjeun hoyong nyingkirkeun sadaya watesan anu teu masuk akal éta, anggo aplikasi anu mangrupikeun parangkat lunak gratis, SWASTA pikeun waktos anu lami sareng gaduh konsép, kalayan Server anu teu terpusat, Obrolan SAHRIA, Aplikasi pikeun seuseueurna sistem, naha mobile atanapi PC (sareng sababaraha smartwhatch), Telegram, mangrupikeun jalan kaluar anu anjeun peryogikeun

    1.    zagur cenahna

      Abdi pangguna Telegram sareng kuring kantos ngabela aplikasi ieu, tapi anjeun henteu kedah ngabohong ka jalma. Telegram APP mangrupikeun parangkat lunak gratis, kami ngagaduhan aksés kana kode sumber. Tapi serverna proprietari, kami henteu ngagaduhan aksés kana kode sahingga urang henteu terang nanaon tentang naon anu kajantenan di dinya. Janten dina aspek ieu Telegram mangrupikeun deui WhatsApp.

      1.    arazal cenahna

        Leres, tapi upami anjeun terang kumaha aplikasi na jalan sareng upami operasi na henteu sakumaha anu dicarioskeun, maka anjeun bakal terang. Upami éta henteu ngagaduhan énkripsi éta, maka bakal dipikaterang, upami obrolan rahasia henteu musnah, éta bakal dipikaterang, upami akun henteu musnah saatos waktos anu parantos ditangtoskeun éta bakal dipikaterang

        Bédana na abysmal, tapi abysmal, aranjeunna henteu gaduh server gratis tapi aplikasi na henteu. Mana anu kalapa gaduh aplikasi sareng / atanapi server gratis? Sakanyaho kuring, euweuh

        Kuring TEU ngabohong, kuring ngarujuk kana lamaranana.

        Ogé, upami kuring teu émut leres, dina halaman wéb aranjeunna ngajelaskeun naha sérverna henteu gratis, éta tiasa ngayakinkeun anjeun atanapi henteu, tapi éta sanés rubah, saha anu terang naon anu dilakukeun ku Facebook sareng WhatsApp?

    2.    Blu cenahna

      Hai, naha anjeun terang naon-naon ngeunaan backend Sadayana anu anjeun nyarioskeun ditingali di payun, tapi di tukang anjeun terang kumaha sihir tiasa dianggo? info toko méja ... émut yén msg mimiti ngahontal sérver, jasa transparan bakal nyambungkeun klien, sanés klien-sérver, tapi éta parantos aya masalah anu sanés.

  3.   HO2Gi cenahna

    Kalayan hormat anjeun tiasa nempatkeun pesen anu leres ieu anu kaleresan nyaéta satengah Ngaganggu XD «Nampi béja sadaya Warta dina Fromlinux.net!
    Ngan ku mencét «Muhun» anjeun bakal nampi bewara tina sadaya tulisan énggal anu kami terbitkeun.

  4.   Carlos cenahna

    Upami anjeun terang yén nganggo klien "pihak katilu" anjeun ngalanggar lisénsi WhatsApp?

    Naon gunana ngagunakeun perangkat lunak anu dilisensikeun gratis, upami anjeun ngalaksanakeun lisénsi perusahaan sanés?

  5.   Aranya cenahna

    Halo, hapunten offtopic na. Abdi hoyong nyarankeun tulisan ngeunaan cara masang Sopcast, saur kuring éta mangrupikeun program anu seueur kapaké pikeun seueur jalma, sareng teu aya inpormasi dina basa Spanyol ngeunaan cara masangna.

    Hatur nuhun pisan!.

  6.   pier cenahna

    Halo Whatsie henteu ngagaduhan langkung seueur ti naon anu ditawarkeun ku wéb whatsapp kuring tina peramban, kecuali pikeun ngamimitian anu langkung saé, kuring masih kedah muka konci komputer pikeun tiasa aksés saatos waktos dianggurkeun. Kumargi kitu kuring hoyong uninstall. Naon anu janten paréntah uninstall ngalangkungan konsol upami anjeun masangkeun ku garis-garis ieu anu anjeun nempatkeun: «gpg –keyserver pool.sks-keyservers.net –recv-keys 1537994D
    gpg –ekspor –armor 1537994D | sudo apt-key nambihan -
    kamandang «deb https://dl.bintray.com/aluxian/deb utama stabil »| sudo tee -a /etc/apt/source.list
    sudo update apt-meunang
    sudo apt-get install whatsie »
    nuhun sateuacanna

    PS: Kuring terang ngeunaan purge atanapi nyabut paréntah, tapi abdi hoyong miceun sésana ogé.

  7.   Kevin Rodriguez cenahna

    Tulisan anu saé pangpayunna.
    Éra pisan yén jalma-jalma henteu sadar kana kakuatan Telegram, boh ku alesan moral sareng naon anu leres-leres ditawarkeun ku aplikasi. Butuh sababaraha taun jauh ti WhatsApp, karunya nyaéta WhatsApp parantos ngambil alih pasar.
    Mudah-mudahan hiji dinten masarakat bakal ngeunteung sareng ngémutan nganggo Telegram salaku aplikasi olahtalatah standar tibatan WhatsApp.

  8.   Rafael Garcia cenahna

    Tulisan anu saé pisan.
    Kuring nganalisis Apis pikeun obrolan ... dimana kuring tiasa ngaunduh «Ngobrol Api», kuring henteu mendakan deui éta aya di https://github.com/

    Catetan: henteu masalah éta ayeuna

    hatur nuhun