Kahijian: Antarmuka énggal Ubuntu pikeun netbook

Unity diwangun kanggo nyiptakeun vérsi "enteng" Ubuntu, supados pangguna tiasa ngaksés wéb gancang-gancang. Pamustunganana, éta anu netbooks diciptakeun, leres? Éta masih dina tahap pangwangunan tapi anjeun parantos tiasa ngamimitian nguji éta sareng ningali hal-hal anyar anu dikandungna.

Fitur utama:

  • mawa sidebar anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun aplikasi paporit anjeun kalayan gampang
  • sidebar ieu tiasa ngalih ka juru layar anu sanés
  • mawa mesin pencari dina palang aplikasi pikeun milarian internét
  • Jam applet nunjukkeun ukur waktos sareng sanés tanggal lengkep.

Masang:

Kuring muka terminal sareng nyerat:

sudo add-apt-repository ppa: canonical-dx-team / une
sudo apt-get update && sudo apt-get install unite

Akhirna, pilih sési "Ubuntu Unity Netbook Edition" dina layar login.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Tingali, kuring émut nalika nyerat tulisan ieu tiasa dianggo saé dina PC kuring. Nanging, kuring henteu mendakan nanaon praktis ... tapi hé, meureun aya diantara anjeun anu resep. 🙁
    Surak! Paul.

  2.   terus terang cenahna

    sareng naha éta dianggo dina pc desktop? sabab kuring dipasang dina desktop kuring sareng éta henteu jalan, teu kakantun yén kuring parantos ngaleungitkeun batang gnome tina desktop.

  3.   terus terang cenahna

    Upami ningali ogé éta katingalina sapertos bilah widget yahoo, tapi kuring resep masangna dina Ubuntu 10.10 kuring

  4.   alex hémbe cenahna

    Halo, anu leres nyaéta ideu sidebar ieu sigana sapertos ide anu saé! Sacara pribadi, kuring henteu resep buku netbook, malah henteu sakedik ... kuring nyarios éta Nintendo DS anu dikandung vitamin hahaha tapi hé, sigana pas pikeun kuring kusabab aya rohangan anu langkung vertikal, sareng dina layar leutik sapertos kitu, éta seueur pisan kauntungan.

  5.   Delano cenahna

    Halo, sareng kanggo nyabutinstall na?
    sudo apt-get revome union?
    Salam!

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Persis! Sep.

  7.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Persis!

  8.   Francisco cenahna

    Kalayan sidebar, saé, tapi sareng sidebar ditambah hiji anu horisontal, goréng ... kami hoyong langkung seueur rohangan pikeun nembongkeun program sareng halaman wéb, henteu aya deui bilah anu aya ikon.