Homerun: Persatuan dina KDE

Sababaraha pangembang KDE parantos nyiptakeun proyek anu disebut Launcher Imah ngaji, pikeun baranahan fungsi tina persatuan atanapi kagiatan GNOME di KDE


Hatur nuhun ka Homerun dimungkinkeun pikeun ngotéktak aplikasi anu dipasang sareng ngamimitian éta atanapi nambihan kana daptar paporit sareng ngaksés kalayan gancang tina halaman bumi.

Homerun ogé daptar tempat / folder paporit kami sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun ngotéktak éta. Ngaklik hiji barang dina bagian "Tempat Favorit" bakal daptar eusi folder ieu. Janten urang bakal tiasa napigasi ngalangkungan polder pikeun muka dokumén tanpa kedah nganggo file manager.

  • Bumi: aplikasi sareng folder kami
  • Aplikasi: program anu dikelompokkeun kana katégori.
  • Dokumén: folder sareng dokumén anu anyar dianggo
  • Kakuatan: ti dieu urang tiasa ngarobih pangguna, mareuman, ngabalikan atanapi mareuman komputer.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

En Kubuntu:

sudo add-apt-repository ppa: blue-shell / homerun
sudo update apt-meunang
sudo apt-meunang install homerun

En bengkokan sareng turunanna:

yaourt -S kdeplasma-applets-homerun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ghermain cenahna

    Kuring gaduh éta dipasang sacara standar di Netrunner tapi kuring henteu terang naha iraha kuring mimiti ngamimitian sistem; nalika kuring némpél pikeun anu munggaran janten kuring ka desktop kadua, kuring kedah nutup sareng muka desktop anu munggaran teras éta henteu masihan masalah éta deui. Aya ideu?