Peta Dunya Interaktif, peta interaktif pikeun WordPress

Peta Dunya Interaktif mangrupikeun plugin premium pikeun WordPress anu bakal nambihan peta interaktif kana blog anjeun anu tiasa anjeun ngarobih sakumaha anu anjeun hoyong adaptasi kana desain situs anjeun.

Peta Dunya Interaktif, peta interaktif pikeun WordPress

Naha kuring kedah nambihan peta kana blog kuring?

Peta interaktif gunana pisan pikeun nunjukkeun lokasi situs ka pangunjung sareng ieu khusus disarankeun di toko sareng bisnis pikeun nguatkeun SEO lokal · Di sisi sanésna, gaduh peta interaktif dina wéb ogé praktis nalika ngeunaan terang. dimana datangna, ngabantosan nguatkeun hasil tina kampanye SEO.

Situs anu disarankeun pikeun masang peta interaktif
Spasi ieu bakal nguntungkeun sacara éksponénsial ku cara masang peta interaktif dina situs anjeun sapertos:

  1. Toko maya
  2. LSM
  3. Portal pakansi atanapi perjalanan
  4. Usaha fisik kalayan representasi online
  5. Kaca infografis sareng statistik.

Peta Dunya Interaktif, fungsi peta interaktif

Peta Dunya Interaktif mangrupikeun plugin pikeun WordPress anu kalebet fungsi geolocation canggih ogé konfigurasi anu adaptasi pikeun nyaluyukeunana sareng desain situs anjeun. Hayu urang tingali sababaraha fungsi utamina.

Ratusan peta pikeun dipilih

Peta Dunya Interaktif Anjeun gaduh ratusan peta pikeun milih, ti mana anjeun tiasa milih sadayana buana atanapi ngan nagara-nagara sareng ngabagi éta dumasar daérah, ogé nyirian daérah metropolitan di lokasi-lokasi anu dianggap pantes.

Kustomisasi tukang ngaput

Pilihan kustomisasi anu kalebet dina plugin bakal ngamungkinkeun anjeun adaptasi desain peta kana halaman wéb anjeun supados disingkronkeun sareng témplat, katingalina sapertos bagian tina desain aslina. Pilihan kustomisasi dibasajankeun cakupan warna kustom pikeun nagara sareng daérah khusus, dugi ka ukuran nagara sareng latar tukang.

Antarbeungeut plugin saderhana pisan sareng ramah, ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun karesep anjeun ngan ukur sababaraha klik. Pikeun ngatur pamilih warna, anjeun kedah nempatkeun kursor dina palét warna dugi ka milih nada anu dipikahoyong, atanapi anjeun ogé tiasa langsung ngalebetkeun nilai héksadesimal pikeun milih nada anu khusus.

Tambihkeun fitur interaksi

Kalayan Peta Dunya Interaktif anjeun bakal tiasa nambihan kagiatan interaktif halaman anjeun kana peta anjeun, nunjukkeun asal datang anjeun ngalangkungan simbol sareng warna anu anjeun tiasa sacara gampil diatur tina panel konfigurasi na. Lencana ieu tiasa dilarapkeun ka sakumna daérah atanapi daérah, ngawarnaan ku nada anu ngabédakeunana tina sésana, atanapi nambihan bunderan sareng tanda bintang di daérah anu badé ditandaan.

Desain responsif

Desain responsif sareng adaptasi navigasi kana alat sélulér parantos penting pisan dina posisi wéb sareng peta interaktif anu disayogikeun ku plugin ieu, sampurna sasuai sareng standar navigasi ku ngalaksanakeun desain responsif dina témplatna pikeun dilakukeun kagancangan maksimum tanpa mangaruhan waktos beban situs.

Upami anjeun mikir kaasup peta interaktif dina situs anjeun, Peta Dunya Interaktif Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun blog anu disayogikeun dina WordPress, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun peta kalayan gampang pisan dina halaman imah atanapi halaman individu tanpa kedah némpél kode témplat sareng hasil anu saé. Pikeun ngaunduh plugin na, anjeun tiasa pencét link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Saul cenahna

    Parobihan nami kanggo situs na bakal saé, leres? Éta tiasa nempatkeun: Tina WordPress.
    ...
    ...
    ...
    Ayeuna pertahanan ngabantah yén WordPress dina parangkat lunak Gratis.

  2.   R. Jaén cenahna

    Salawasna wordpress, hatur nuhun parantos ngajarkeun langkung seueur.
    http://www.monitorinformatica.com