Phatch, nerapkeun sekuen tindakan angkatan kana sakumpulan gambar

Naha anjeun ngagaduhan sakumpulan gambar anu anjeun badé nerapkeun pangobatan anu sami? Salaku conto, anjeun hoyong ngarobah ukuran, ngaganti ngaran, ngarobah kana format anu sanés, atanapi nerapkeun wates sareng kalangkang. Jalanna nyaéta pitnah. Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan anu napel, unzip kana folder, pasihan idin éksékusi sareng ngajalankeunana (catetan: éta peryogi python dipasang dina mesin):


cd phatch-0.1.6/bin/
chmod +x phatch
./phatch &

Program ieu gampang pisan dianggo. Nalika anjeun ngamimitian éta, anjeun bakal ningali jandéla utami sareng séri tombol di luhur.

Ikon anu ngagaduhan simbol "+" ngamungkinkeun anjeun nambihan tindakan kana daptar tindakan anu anjeun badé laksanakeun, daftarna rada lega: anjeun tiasa nerapkeun épék Imagemagick, skala gambar, nerapkeun wates, kalangkang, nambihan tanda cai, motong , sareng seueur deui. Tindakanana tiasa dipilih sareng ditambihan kana daptar sareng anjeun bahkan tiasa ngarobih urutanna sahingga sababaraha dieksekusi sateuacan anu sanés. Pikeun unggal tindakan anu anjeun anggo, upami anjeun ngeklik dua kali, éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngédit parameter anu aya hubunganana, contona upami anjeun nambihan wates anjeun tiasa netepkeun lébar wates atanapi warnana. Catetan penting: Salah sahiji tindakan anu anjeun kedah nambihan disebat "Simpen" sareng anu terakhirna, tindakan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nyimpen dina folder anu sanés atanapi nganggo nami anu sanés sadaya gambar anu anjeun parantos oléskeun saatos ngalarapkeun daptar anu saluyu kalakuan ka aranjeunna.

Ikon anu aya "-", sapertos panginten, nyaéta ngaleungitkeun tindakan tina daptar. Panahna turun-turun pikeun ngarobah urutan. Ikon anu munggaran (folder) ngamungkinkeun anjeun nyimpen daptar tindakan sareng parameter na upami anjeun badé nerapkeunana dina waktos anu sanés. Sareng ikon anu nganggo roda gigi nyaéta ikon anu ngamungkinkeun anjeun ngaéksekusi daptar tindakan dina gambar. Nalika anjeun mencét kana gear, jandéla anyar bakal dibuka dimana anjeun tiasa nunjukkeun jalur folder anu ngandung sadaya gambar anu anjeun hoyong oléskeun, sareng nalika anjeun nampi, éta bakal mimiti nerapkeun sadaya urutan tindakan dina gambar dina folder éta. Rada nyaman sareng mangpaat upami anjeun kedah ngolah seueur gambar.

Tautan | Tutorial Phatch

Ditempo dina | Kahirupan Ubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.