Phinx Desktop: distro kanggo pangguna Xfce

Milarian sakedik dina Internét anu kuring mendakan Phinx, sebaran dumasar kana PCLinuxOS sareng anu ciri utami nyaéta dirancang pikeun nyayogikeun a Xfce "Murni", kalayan aplikasi anu disarankeun pikeun ieu Lingkungan Desktop.

Abdi henteu tiasa ngawartosan seueur ngeunaan distro ieu kusabab kuring henteu acan nyobian, kuring ngan ukur terang yén éta gaduh installer grafis, didesain kanggo prosesor i586 sareng lumayan énggal, dugi ka parantos aya Xfce 4.10pre1 di Repository anjeun (anu sanés Arch).

Ayeuna urang tiasa ngaunduh vérsi 2012-03-RC1 ti sourceforge, iso beuratna 514.8 Mb jeung keur dumasar kana PCLinuxOS, kumargi Repositori na ngandung paket dina RPM. Pas kuring gaduh kasempetan kuring bakal ngalakukeun panon tanpa mikir dua kali. Anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep dina Website. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Merlin The Debianite cenahna

    Sigana mah saé pikeun PC anu lami sareng henteu lami tapi kuring henteu biasa rpm kuring resep langkung saé debat.
    XD
    Pikeun hal nick abdi nyarios DEBianita XD

  2.   diazepam cenahna

    Éta masih RC.

  3.   ngagoreng cenahna

    Cocooan énggal, ningali kumaha éta.

  4.   Ozzar cenahna

    Ieu bakal siga Cakra ngan Xfce Taliban, leres? Salawasna pikaresepeun yén aya distro sareng filsafat éta, pokus kana konsép pikeun nyusunna sahingga nyayogikeun produk akhir anu langkung dipoles.

  5.   Jibril cenahna

    Urang kedah nyobian, sigana gnome 2 set xfce.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Éta saderhana nempatkeun Xfce sapertos kitu.

      1.    Jibril cenahna

        Saé tapi éta sacara standar, sigana kuring langkung saé tibatan gaya windows lmde.

  6.   Mauricio cenahna

    Éta katingalina ngajangjikeun pisan, utamina pikeun urang anu resep kana mouse desktop anu lincah.

  7.   guille cenahna

    Éta narik perhatian kuring Abdi bogoh xfce tapi kuring ngantosan xubuntu 12.04 upami éta henteu ngayakinkeun kuring kuring bakal nyobian ieu atanapi kuring bakal ngadorong diri ku debian + xfce

  8.   Reisilver cenahna

    … Sareng éta mutakhir, dugi ka titik éta parantos ngagaduhan Xfce 4.10pre1 di Repositori na (anu sanés Arch).

    Ku éta anjeun sering béjakeun ka kuring, pclinux bet langkung seueur pikeun stabilitas tibatan kana kabaruan anu saé, kuring henteu nyempad éta tapi sacara pribadi kuring langkung resep anu anyar tanpa ngorbankeun stabilitas anu pasti, hatur nuhun pikeun data, tapi upami éta dumasar kana pclinux hartosna éta ngagaduhan modél pangembangan pelepasan anu ngagugulung sareng gudang na (sigana mah) nunjukkeun repos uji pclinux atanapi ngagaduhan Repositori nyalira.