Phoenix OS mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngagaduhan Android dina komputer anjeun

OS Phoenix 1

Android parantos janten salah sahiji sistem operasi anu paling populér sadunya, sistem ieu éta dipaké dina seuseueurna alat sélulér sapertos Tablet sareng Smartphone sareng parantos ngagedékeun pasar na pikeun dianggo dina Smart TV sareng jam tangan pinter.

Android tadina ngan ukur ngagaduhan dukungan kanggo dianggo dina alat anu nganggo prosesor ARM, tapi Langkung lami waktosna versi Android didamel anu tiasa dipasang dina komputer.

Kalayan datangna vérsi ieu pikeun komputer, sababaraha pangembang mimiti nyiptakeun sistem dumasar kana Android pikeun komputer, diantarana Sababaraha anu paling terkenal nyaéta proyék Remix OS.

Ngeunaan Phoenix OS

Proyék ieu hanjakalna diteruskeun, tapi urang kaitung kalayan alternatif OS Phoenix, ieu mangrupikeun sistem anu diturunkeun tina proyék Android-x86.

Panginten nyieun versi Android langkung caket kana paradigma na kumaha ngagunakeun sistem operasi desktop (Windows, Mac sareng Linux).

Dina raraga nyiptakeun sistem anu sampurna pikeun alat anu aya diantara panggunaan Tablet sareng PC campuran ieu desktop sareng platform seluler, anu tiasa dianggo dina bentuk tablet, laptop, desktop pinter sareng alat tampilan anu sanés.

Pondokna Phoenix OS tiasa dijalankeun dina alat nganggo Intel x86 atanapi prosesor anu sami. Éta ogé tiasa dipasang dina hard disk pikeun operasi, tanpa mangaruhan sistem aslina.

Nya ngawariskeun seueur fitur sareng fungsi tina sistem operasi komputer pribadi klasik sareng ogé cocog sareng jutaan aplikasi anu tiasa urang mendakan di toko aplikasi Android.

Dasarna éta tiasa dianggo sacara bébas di lingkungan mana waé sapertos bumi, kantor, pendidikan atanapi anu sanés.

OS Phoenix 3

Pamakéan sistem ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun masihan kahirupan anyar pikeun komputer-komputer anu sumberdaya rendah sareng tiasa ngagunakeunana ku sistem anu populér pisan.

Kalayan ieu, pamaké éta ngagaduhan aksés kana pangalaman sistem operasi PC klasik sareng dukungan kanggo jutaan aplikasi Android konvensional, ngamungkinkeun pikeun dianggo sacara bébas di lingkungan mana waé sapertos bumi, kantor atanapi lingkungan pendidikan.

Fitur Phoenix OS

Phoenix OS nyayogikeun antar muka anu cukup anggun dalit pisan kana sistem operasi naon waé. Éta ngagaduhan tautan anu gancang sareng aranjeunna gaduh tinjauan gancang pikeun aplikasi kabuka ti mana anjeun tiasa gancang ngadamel saklar.

Éta ngagaduhan dukungan pikeun multi-windowsNalika unggal aplikasi dibuka dina jandéla anu ukuranana lengkep tiasa diatur, sareng seueur aplikasi tiasa dibuka sareng dikokolakeun dina waktos anu sami.

Dina mimiti anu munggaran Phoenix OS ngagaduhan dukungan asli pikeun basa Cina sareng basa Inggris, tapi basa sanésna tiasa ngonpigurasi dina aplikasi, tina ménu setélan.

Phoenix OS

Syarat pikeun masang Phoenix OS

Janten sistem dumasar kana proyék Android x86, sarat pikeun tiasa masang sistem ieu dina komputer anjeun leres-leres minimal.

Komputer urang kedah ngagaduhan sahenteuna:

  • Prosesor Intel x86 1Ghz inti atanapi langkung luhur
  • Memori RAM 1 GB atanapi langkung
  • Video 128MB atanapi langkung
  • 6 GB hard disk atanapi langkung

Urang tiasa masang sistem ieu dina komputer urang babarengan sareng sistem operasi anu sanés tanpa kedah ngagentos salah sahiji anu parantos kami pasang jadi éta mangrupikeun pilihan anu saé.

Kami ogé tiasa nganggo sistem ieu dina mesin virtual upami urang henteu badé kompromi data komputer urang atanapi ngan ukur hoyong nguji sistemna sateuacan dipasang dina komputer anjeun.

Unduh Phoenix OS

tungtungna urang tiasa kéngingkeun gambar sistem ieu pikeun tiasa masang kana komputer urang tina halaman wéb na, hungkul urang kedah buka tautan ieu dimana urang tiasa ngaunduh.

Tautan tina unduh ieu.

Anjeun tiasa ngalangkungan forum dimana anjeun tiasa mendakan sababaraha versi ARM tina sistem ieu pikeun sababaraha alat sélulér sapertos modél Nexus pangénggalna, sanaos dukunganna ngan ukur awal sareng sigana anjeun bakal ngalaman sababaraha masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xavi cenahna

    Dina tautan unduhan éta ukur ditawarkeun pikeun Windows sareng Mac, saé pisan pikeun halaman ieu «Ti Linux» ...

  2.   Andres Fernandez cenahna

    Salam, kuring parantos ngaunduh sistem operasi ieu tapi nalika mimiti mimiti, layar hideung sareng pasang titik-titik bodas. Teu sangka saatos waktos pasti bakal boot sistem tapi saatos 3 jam henteu. Aya naséhat? Komputer kuring ngagaduhan Asrock N68-S UCC, prosesor AMD Athlon II, memori 3 Gb, sareng hard drive pikeun sistem hungkul. Kuring nyobian masangkeunana tina windows 10. Mugi anjeun tiasa ngantunkeun kuring. Nuhun kana waktos na.

    1.    joaqocifmor cenahna

      Éta panginten aya masalah sareng prosesor kumargi éta tiasa sepuh pisan sareng henteu nampi (panginten) sse4.1 atanapi 4.2 anu sanésna tiasa janten bios anu teu akur pisan sareng sistem
      Wasalam

  3.   Jose Luis cenahna

    Sistem anu saé pisan kuring ngan ukur nempatkeun éta pikeun tés dina mémori sareng kuring resep,

  4.   Raul C cenahna

    Halo, kuring gaduh émulator ieu sareng kuring gaduh patarosan, kuring masang WhatsApp tapi kuring henteu tiasa unggah poto kana statusna kusabab WhatsApp henteu mikawanoh kaméra, kumaha kuring tiasa ngalaksanakeunana?