Ngadamel avatar mojang anime anjeun online

Kira-kira di dieu aranjeunna nyarios yén kuring misogynist sareng macho, kuring masih henteu terang kunaon tapi hé, didieu kuring mawa tulisan anu aranjeunna langkung resep tibatan aranjeunna.

Ieu Anime Avatar Creator, panyipta avatar anime online saderhana anu ditawarkeun dina bentuk permainan.

Gampang pisan pikeun nanganan sareng ngamungkinkeun urang ngarobih seueur fitur raray, éta ngamungkinkeun urang nempatkeun hiasan sapertos anting atanapi pigtails.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun milih warna rambut, perhiasan sareng panon, sanaos henteu alis atanapi kulitna, kusabab anu terakhirna ngagaduhan pola nyalira.

Di dieu urang tiasa ningali conto dumasar kana kirang langkung kana jinis awéwé anu kuring resep:

Sareng didieu urang gaduh conto anu sanés, dumasar kana jinis awéwé anu sabalikna pisan anu kuring resep:

Pikeun nempatkeun hiji kakurangan kuring bakal nyarios yén seueur gaya rambut anu keuna pisan, anu sacara pribadi kuring resep gaya rambut normal, aya ogé sababaraha gaya anu saé pisan.

Tangtosna aya lalaki anu bakal resep tulisan ieu kusabab aranjeunna henteu nolak kana panggunaan avatar awéwé, conto tiasa kuring, atanapi éta tiasa janten dua jalma anu muncul dina blog ieu sareng kuring moal nyebutan haha.

Anime Avatar Creator


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kitty cenahna

    Oh sumuhun, kuring parantos nganggona, avatar blog kuring dilakukeun di ditu. Saé pisan! Hatur nuhun pisan 😀

    1.    kawani cenahna

      Haha didieu urang anu resep anime aya sababaraha.

      Babih kasenangan.

      1.    taragon cenahna

        Kuring lalaki jeung avatar kuring boga karakter anime: suiseiseki. Kuring teu ngagaduhan masalah nganggo gambar karakter awéwé 😉
        Salaku tambahan, avatar anjeun asalna tina pamutih anime, sanaos anjeunna henteu kantos ningali bab, kawéntar na miheulaan anjeunna.

        1.    kawani cenahna

          Mémang, anjeun salah sahiji pamiarsa anu kuring dimaksudkeun.

          Kuring nyarios ieu kusabab kacenderungan jalma tangtu dina blog anu nyauran jalma anu nganggo avatar bikangna kabur.

          Kabeneran anjeunna henteu aya dina Mierdofu $ éta upami henteu ...

  2.   TDE cenahna

    Éta katingalina pikaresepeun, kuring bakal nyobian ningali kumaha jalanna. Sanaos kuring pikir, Wani, éta judulna henteu kedah diwatesan ku "Kanggo budak awéwé." Ujug-ujug kuring ngahususkeun lapangan anu dipikaresep ku lalaki anu dipikaresep. Saha waé anu hoyong nganggona, hayu waé anjeunna nganggo, henteu masalah kaayaan séksualna 😀

    Pos anu saé!

    1.    kawani cenahna

      Abdi badé ngarobih judul kanggo anu sanés

  3.   rayonan cenahna

    Kuring henteu acan ngegel ku poko avatar sabab kaleresan rada sami sareng kuring tapi nalika ningali poto upami xD, Simone Simmons henteu? Epica aya di dieu nembé kuring bogoh ka awéwé ieu sapertos sorana

    1.    kawani cenahna

      Leres, Simone Simmons.

      Gulung symphonic sanés hal kuring tapi kuring resep Epica, kombinasi sora feminin anu beresih sareng maskulin talari kuring resep pisan.

  4.   Yoyo Fernandez cenahna

    Hapunten, Wani

    Tapi kuring ningali tulisan ieu rada épéktasi, anjeun parantos kaget kuring, éta ngajantenkeun anjeun langkung Texas Walker Ranger xDD

    Ku jalan kitu, panon geulis mojang dina gambar, anjeunna henteu lirén ningali kuring, saur anjeunna resep kuring 😀

    1.    nerjamartin cenahna

      +1

      hahahahahahahahaha

    2.    kawani cenahna

      Lalaki, tapi kuring masih teu resep homoseks, hah?

      1.    paran0id cenahna

        Anjeun tiasa teras-terasan ngaco deui, anjeun kedahna sono kana koméntarna.

        1.    kawani cenahna

          Éta janten poko anu rada pikasieuneun kuring henteu hoyong aranjeunna nganggap goréng ka kuring, kuring parantos ngalaman rumor (henteu kira-kira di dieu) sareng kuring henteu resep.

          Kuring terang naon anu dilakukeun Yoyo Fernández, tapi kadang anjeunna salah dina nyeratna, sanaos kuring ogé ngalakukeun hal anu sami, kami henteu serius.

          Aya seueur lulucon di dieu sapertos anu anjeun terang.

          1.    paran0id cenahna

            Oke, éta anu anjeun carioskeun, sesah némbak nada nalika nyerat, sareng langkung-langkung upami anjeun henteu terang jalmi na 😉

            Nya teu nanaon, kuring ngarasa lieur.

          2.    kawani cenahna

            Teu aya lalaki, muhun.

            Ieu lulucon, tangtosna éta, tapi kadang dina postingan anu sanés masalahna parantos serius sareng teras kuring ngadamel koméntar anu sami.

            Éta naon anu kuring hartosna

  5.   azavenom cenahna

    Kontribusi anu saé, kuring resep poto penyanyi epik, kuring parantos lami henteu ngupingkeun lagu-lagu na

  6.   antonella cenahna

    éta saé

  7.   dayana aylem cenahna

    mega saé

  8.   jhoselyn cenahna

    Abdi henteu bakal ngalakukeun éta