Pilem anu pikaresepeun dibiayaan ku FSF: Patén Absurdity

Sutradara mandiri Luca Lucarini nembé nerbitkeun na pilem anyar "Patén Absurdity: kumaha patén-patén parangkat lunak ngarusak sistem" (Absurditas patén: kumaha patén-patén parangkat lunak ngarusak sistem). Pilem éta dibiayaan ku Yayasan Software Gratis sareng ngagaduhan kolaborasi tina Associate Membership tina Free Software Foundation http://www.fsf.org/associate/


Abdi hoyong ningali pilem na.

Pikeun ningali éta, kuring aksés: http://patentabsurdity.com/

Naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngabantosan:

  • Lalajo pilem na tinggalkeun koméntar anjeun http://news.swpat.org/2010/04/patent-absurdity/
  • Bagikeun warta ieu ka réréncangan anjeun ku jaringan sosial.
  • Naha anjeun tiasa ngatur proyéksi pilem di tempat dimana anjeun cicing? Mungkin di sakola lingkungan anjeun atanapi di pusat budaya caket bumi anjeun. Anjeun tiasa nambihan detil saringan anjeun di http://patentabsurdity.com/screening.html
  • Sumbangan kana Dana Patén Parangkat Lunak FSF Tungtung: https://my.fsf.org/donate/ atanapi anjeun tiasa gabung sareng FSF sareng janten anggota gaul https://my.fsf.org/associate/support_freedom

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.