Pitunjuk instalasi pikeun kartu NVidia di LMDE

Pikaresepeun ieu pos diterbitkeun dina forum linuxmint (dina basa Inggris) anu kuring bawa ka dieu ditarjamahkeun pikeun pangguna tina LMDE yén aranjeunna nganggo kartu Nvidia.

Kartu anyar.

Pikeun modél énggal didaptarkeun di url ieu:

$ sudo aptitude install nvidia-kernel-dkms nvidia-glx build-essential nvidia-settings nvidia-xconfig

Kartu Heureuy.

Pikeun modél anu langkung lami didaptarkeun dina url ieu.

$ sudo aptitude install nvidia-kernel-legacy-173xx-dkms nvidia-glx-legacy-173xx build-essential nvidia-settings nvidia-xconfig

Kartu langkung lami.

Pikeun modél didaptarkeun di url ieu.

$ sudo aptitude install nvidia-kernel-legacy-96xx-dkms nvidia-glx-legacy-96xx build-essential nvidia-settings nvidia-xconfig

Pikeun miceun.

Disarankeun nyabut bungkusan ieu:

apt remove --purge xserver-xorg-video-nouveau libdrm-nouveau1a

Atanapi daptar hideung aranjeunna:

sudo echo blacklist nouveau > /etc/modprobe.d/blacklist-nouveau.conf


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ges cenahna

    Mangpaat, tapi kudu ati-ati!
    Kartu «hibrida» (chip nvidia + intel, biasa dina laptop énggal sareng i5 sareng inti i7, generasi kadua) sareng / atanapi nganggo téknologi optimus, henteu jalan (kacuali intel ditumpurkeun ngalangkungan perangkat keras).

    Langkung saé tetep ngantep supir pikeun intél, sanaos urang kaleungitan sadaya kakuatan ti nvidia ...

    1.    elav <° Linux cenahna

      Data anu pikaresepeun. Abdi henteu terang leres sabab kuring sering nganggo Intel. Hatur nuhun pisan kana émbaran fer.

  2.   Raul cenahna

    Memang leres naon anu diucapkeun ku fer, ka kuring, upami kuring masang supir ati kuring, kalayan intel tina i7, éta tiasa dianggo pikeun kuring, henteu langkung parah.

    Sareng total dina Linux anjeun henteu badé maén dina HD, intel sésana (Dugi ka jelas éta)

  3.   nano cenahna

    alus, meureun koméntar ieu moal angkat ka dieu tapi kuring gaduh dua mamang. Hiji anu aya hubunganana sareng supir sareng anu sanésna pikeun perpustakaan.

    Kalayan supir: Kumaha kuring masang anu kagungan ati? Naha sapertos dina ubuntu?

    Perpustakaan: Abdi peryogi 32bits, ia32 tiasa dipasang dina LMDE sapertos dina Ubuntu ku lemes. pusatna? Ubuntu mr henteu masihan hasil anu saé kanggo nyarios ...