Pitunjuk Instalasi Pangolin Ubuntu 12.04 Tepat

Ubuntu 12.04, sebaran GNU / Linux anu paling populér, dileupaskeun ngan sababaraha dinten ka pengker na Vincent Pons, follower tina blog sareng editor Majalah Librephere, parantos nyiapkeun unggulan pituduh instalasi, Anu parantos lembut mutuskeun ngabagi sareng urang sadayana. Nuhun Vicente!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pineda cenahna

    Ubunto 12.4 pencét jalan-jalan dina tanggal 26 April Abdi hoyong terang sabaraha vérsi ahir Ubuntu 12.4 anu parantos diunduh

  2.   Wilson Arroyave cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng grub nalika ngamimitian sareng masalah video sareng compiz; ieu ngajantenkeun kuring lirén tina pembaruan kuring balik ka ubuntu 10.04 anu langkung mantep. Masalah grub parantos aya ti vérsi 11.04; Kuring teras kedah masang grub customizer pikeun ngalereskeun dual boot sareng windows 7

  3.   Diego cenahna

    Pidéo henteu jalan

  4.   Ohi cenahna

    MMM Abdi henteu resep, kumargi Ubuntu 11.04 kuring ninggali ka Fedora sareng distro ieu kuring hoyong masihan kasempetan sanés tapi leres-leres henteu ngayakinkeun kuring, kuring bakal balik ka Fedora sareng kuring ngarepkeun 26 Fedora 17. Salam kolega

  5.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hai Diego! Leres éta tiasa dianggo ... Kuring nyobian sababaraha kali sareng tiasa ditingali tanpa aya masalah.
    Meureun konéksi internét anjeun goréng, anjeun aya di tukangeun firewall atanapi proxy anu ngahalangan YouTube atanapi anjeun ngan saukur nganggo addon anu ngahalangan pidéo.
    Surak! Paul.

bool (leres)