Pitunjuk Ultimate pikeun Janten Anonim dina Android

Pemantauan gerakan anjeun mimiti dina komputer sareng parantos dugi kana héndsét kami, tapi berkat perangkat lunak gratis anjeun tiasa ngéléhkeun jalma anu peryogi inpormasi anjeun ayeuna. Pitunjuk Ultimate pikeun Janten Anonim dina Android tujuanna pikeun nawiskeun sadayana inpormasi anu diperyogikeun pikeun napigasi kalayan aman tina ponsel anjeun tanpa kamungkinan dilacak. android-anonimitas Anonimitas parantos janten tantangan jutaan pangguna anu ngagunakeun internét di dunya, beuki seueur bentuk monitoring anu didamel ku pamaréntah, perusahaan, penjahat cyber sareng kelompok pemberontak pikeun nuturkeun tilas masing-masing urang. Aranjeunna hoyong terang naon anu urang lakukeun? Iraha urang ngalakukeun éta? Naon anu urang resep? sareng naon anu urang hoyong lakukeun? Sababaraha kali aranjeunna ngalanggar privasi kami sareng waktos sanésna kami nawiskeun ka aranjeunna dina piring pérak tanpa kanyaho anu tepat.

Dasar kaamanan Android anjeun badé difokuskeun Orbot, anu tanggel waler mawa sagala kautamaan tina TOR kana hapé urang. Orbot ngan ukur hiji aplikasi proxy que énkripsi sambungan internét anjeun terus kirimkeun ngaliwatan jaringan pangguna pikeun ngarahkeunana sareng nyumputkeunna dina séri komputer di saluruh dunya, sahingga ngamungkinkeun aksés aman pikeun meungpeuk, sénsor atanapi diawasi situs, dina cara anu sami nyarioskeun naratas ngamungkinkeun ngajaga identitas pangguna sélulér dimana aplikasi na jalan.

Pikeun mikaresep Orbot anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Lebetkeun Play Store android
  2. Milarian aplikasi Orbot Orbot Play Store
  3. Pariksa idin sareng Nampi aranjeunna. Idin Android Orbot
  4. Buka Orbot Meja Orbot
  5. Pilih Basa Basa Orbot
  6. Éta bakal nunjukkeun inpormasi anu relevan ngeunaan Tor sareng sistem peruteyan na. Urang pasihkeun Salajengna Inpo Orbot
  7. Éta bakal nyayogikeun inpormasi kaamanan, anu kami bakal masihan ieu di handap Perhatosan Orbot
  8. Upami telepon anjeun di-rooted, anjeun tiasa milih sadayana lalu lintas sélulér anjeun dialihkeun. Urang bakal milih Salajengna. Akar Orbot
  9. Upami teu kitu, Orbot bakal nawiskeun anjeun sababaraha aplikasi anu dirojongna tanpa kedah aya root. Kusabab aranjeunna bakal ngijinkeun panggunaan proxy. Urang bakal masihan Salajengna sareng pamasangan bakal disimpulkeun. Aplikasi Orbot
  10. Sakali dipasang Orbot bakal ngajalankeun ditumpurkeun sapertos kieu. Orbot Siap
  11. Pikeun ngamimitian Orbot leres urang kedah ngencét tombol cahayana pikeun waktos anu ditangtoskeun. Di mana éta bakal ngalirkeun 2 fase dugi ka aktip. Bumi Orbot
  12. Ayeuna urang ngan ukur kedah verifikasi yén Orbot tiasa dianggo, pikeun ieu kami bakal ngeklik simbol peramban anu aya di belah katuhu luhur, anu bakal muka panyungsi sareng upami sadayana parantos jalan ogé kami bakal nampi pesen sapertos kieu. Anjeun tiasa kéngingkeun kode sumber tina Orbot di dieu. Verifikasi Orbot Rengse

Janten total Anonim dina Android, disarankeun pikeun ngaunduh sareng ngonpigurasikeun aplikasi sumber bébas sareng kabuka di handap ieu dina alat anjeun anu ngalengkepan tina anonim anu ditawarkeun ku Orbot ka kami.

  • Oroks - Orbot Oroks: Pelengkap anu sampurna pikeun Orbot nyaéta Panyungsi Orox, duanana diciptakeun ku tim ti Proyék Penjaga, didamel dina TOR Browser anu dumasar kana giliran dina ESR38 ku Mozilla Firefox, mangrupikeun gaganti Orweb sareng didamel pikeun ngajamin browsing anonim tanpa ngorbankeun éstétika sareng kagunaan peramban. APK Orhio parantos dileupaskeun sakedik waktos, sanaos proyek na parantos aya dina versi alfa anu stabil, diantara seueur kaunggulanana nyaéta kapasitas konfigurasi sareng entengna nalika ngeunaan browsing. Anjeunna Kodeu sumber Oronto Éta teras diénggalan, pamasangan Orhio sami sareng aplikasi Android mana waé sareng sakali dipasang sasarengan sareng Orbot anjeun tiasa ngaksés situs mana waé kalayan aman.

utamana Oroks henteu peryogi ijin Kontak, kaméra, mikropon, lokasi sareng NFC anu diperyogikeun ku Firefox, tapi upami anjeun peryogi pikeun operasi na anu sampurna dipasang sasarengan sareng Orbot. oronto

  • Ostel: Telepon ogé tiasa aman sareng swasta berkat jasa Ostel, Repository anu ngamungkinkeun ngirim data VoIP anu énkripsi. Ostel diwangun ku perpustakaan gratis ti Buka Jaringan Telephony Aman (OSTN) anu dipaké pikeun énkripsi konci umum. Kalayan akun Ostel anu sami anjeun tiasa komunikasi sacara aman tina Android, iPhone, Blackberry, Nokia, Mac, PC sareng Linux anjeun ngalangkungan aplikasi anu cocog.

Ostel ngamungkinkeun nelepon dimana waé di dunya gratis ngalangkungan Wi-Fi atanapi jaringan sélulér. Salah sahiji kaunggulan Ostel nyaéta henteu nyimpen rékaman sauran sareng nomer telepon henteu dikaitkeun kana identifier pribadi anu ngajantenkeun anjeun leres-leres anonim. Ostel mangrupikeun proyék ti sumber kabuka kalayan konci umum yén saha waé di dunya tiasa ningali sareng ningkatkeun.

  1. Pikeun nelepon aman sareng Ostel, lebet kana telepon anjeun website sareng di handap ngadaptar akun anjeun.  Wéb Ostel
  2. Teras pilih nami pangguna, anu bakal anjeun anggo pikeun log in sareng babaturan anjeun mendakan anjeun, milih kecap akses anjeun sareng ngadaptar, inpormasi anjeun bakal ditingalikeun sareng email bakal dikirim ka email anjeun. Pamaké Ostel
  3. Sakali kami gaduh akun di Jasa Ostel, urang kedah masang sareng ngaji dina Android urang ti play store aplikasi CSipSimple ogé sumber terbuka sareng anu bakal ngamungkinkeun kami nganggo jasa Ostel. Unduh CSipSimple
  4. Para ngaitkeun Ostel sareng CSipSimple klik tombol anu aya di belah kénca handap, tambahkeun akun, pilih akun OSTN, eusian data pangguna, kecap akses, di tempat server ostel.co teras simpen. CSipSimple Link Ostel
  5. Pikeun nguji yén sadayana jalan, hayu urang nyauran 9196 kanggo gaduh telepon tés, dimana anjeun tiasa ngarékam sora anjeun teras ngupingkeun anjeun. Upami anjeun tiasa nguping rékaman anjeun sadayana henteu kunanaon. Coba telepon babaturan anjeun sareng verifikasi yén kode kaamananna sami Telepon CSipSimple
  • ChatSecureChatSecure mangrupikeun aplikasi anu sampurna nalika ngeunaan cPariksa pesen anjeun nganggo Pareum Rékaman, kamampuan ngalibetkeun paguneman kalayan aman ngalangkungan eÉnkripsi OTR ngalangkungan XMPP ngajantenkeun aplikasi ieu janten pilihan kahiji nalika komunikasi sacara pribadi. Aplikasi ieu ngamungkinkeun ngirim multimedia, audio, file sareng téks. Anjeun ogé tiasa ngaitkeun kana sababaraha akun talatah instan sapertos facebook atanapi google. ChatSecure

Upami dianggo ChatSecure ditéang sareng Orbot anjeun tiasa ngungkulan firewall, larangan jaringan, filter sareng daptar hideung. Peryogi dicatet yén ChatSecure nyaéta diwangun rapih ku perpustakaan kriptografi open source, sareng kode sumber na sayogi dina gudang aplikasi resmi.

  • Obscuracam: Tim Project Guardian ogé ngabayangkeun ngajagi jati diri jalma, janten anjeunna nyiptakeun aplikasi perangkat lunak gratis anu ngagaduhan kamampuan pikeun mikawanoh sareng nyumputkeun rupa dina poto urang, Ditambahkeun kana ieu aplikasi ngamungkinkeun cBagikeun poto anu gancang sareng aman ku anu parantos dirobih, dina cara nu sami bisi algoritma idéntifikasi wajah gagal Obscuracam ngamungkinkeun anjeun ngédit poto sacara manual. Saeutik demi saeutik éta janten alat penting pikeun wartawan sareng dianiaya, kode sumber na sayogi di github.
    Aplikasi ieu ogé ngamungkinkeun anjeun mupus data idéntifikasi anu disimpen dina poto, kalebet data lokasi GPS, pembuatan sareng modél telepon. Obscuracam

Aya deui perangkat lunak gratis sareng aplikasi sumber terbuka sapertos PixelKnot, Orweb, K-9, OpenKeychain, telepon, Téks y Osmand, éta tiasa janten pelengkap anu sampurna atanapi ngaganti pikeun ningkatkeun anonim dina Internét tina Android anjeun. Ayeuna urang hoyong terang Kumaha anjeun nyumputkeun idéntitas dina Android anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio S. cenahna

    Mangrupikeun tulisan anu saé, pikaresepeun. Kuring nyobian seueur sadayana anu dipasang di dieu sababaraha waktos ka pengker (1 taun atanapi langkung), sareng kuring kedah ngaku yén kuring lirén ngagunakeun éta kusabab éta repot. Sareng navigasi éta langkung gancang sareng Chrome.
    Pokokna, alus pisan pikeun terang yén kamungkinan ieu aya, dina kasus kuring éta henteu praktis sabab kaleresan kuring henteu gaduh seueur panyumput sareng kuring teu gaduh paranoia yén aplikasi Google ngalacak kuring. Kuring henteu resep ku éta, tapi pikeun ayeuna kuring tiasa hirup sapertos kieu: /

  2.   usik cenahna

    "1. Lebetkeun Play Store »Sapotong pituduh anu nyarios anjeun nganggo jasa google. Nalika kuring ningali éta, kuring henteu teras-terasan ningali. Éta rada nyeri dina naon halaman wéb ieu parantos janten. Éra yén tingkat na parantos turun pisan. Kuring nyebarkeun tulisan anu teu leres, kalayan tarjamahan tina google sareng naon anu bakal kami laksanakeun ...
    Upami anjeun hoyong gaduh minimum heula anjeun TEU kedah nganggo jasa google, mimitian ku nyarankeun nganggo rom alternatip, henteu nganggo google play atanapi jasa naon waé anu aya hubunganana sareng google, maka anjeun tiasa ngamimitian pituduh, anu saéna pedoman pikeun dipasang pikeun anu bodo aplikasi anu teu aya rugi.
    Ku margi kuring badé dugi ka sabaraha lami kanggo mupus koméntar.
    Salam sareng ku cinta

    1.    kadal cenahna

      Upami anjeun pangguna canggih, anjeun tiasa sacara gampil ngaunduh kode sumber aplikasi, ngarangkep teras masangkeunana. Dina cara nu sami, anjeun tiasa ngaksés F Droid sareng ngaunduh aplikasi anu parantos kuring pasang, tulisan éta leres-leres leres sareng kabuktosan. Aya ogé sési ngabagi dimana anjeun tiasa ngirim pituduh sareng kolaborasi sareng perangkat lunak gratis sareng élmu anu jembar

      1.    gnudroid cenahna

        +1 sli.
        Minimum ngarobih ROM sareng henteu nganggo nanaon ti Google, kalebet tangtosna GPlay. Dina F-droid aranjeunna ngaluarkeun potongan kode anu kompromi privasi sareng gumpalan; Proyék Guardian ngagaduhan Repository nyalira di ditu.
        Ngagunakeun aplikasi anu sanés (kecuali browser) kalayan Tor henteu nyayogikeun anonim.

    2.    Alberto cenahna

      Hahaha panginten sami-sami mimitina, tapi sésa tulisan langkung saé.

    3.    Monty cenahna

      Ati-ati! Saha anu mastikeun yén cRom anu anjeun pasang teu nénjo anjeun tina juru masakna, atanapi panginten anu langkung parah? Botnet mobile Android parantos kapendak ngalangkungan cRom.

  3.   Luis cenahna

    Kuring henteu terang seueur perkawis ieu sareng kuring kantos gaduh mamang ieu: Perusahaan anu nyayogikeun kami jasa telepon nempatkeun telepon kami pikeun tujuan ieu ku geolokasi satelit sareng triangulasi ku nyalin anténeu. Kumaha anjeun nyingkirkeun monitoring ieu? Anjeun tiasa ngajantenkeun jalan ngaliwatan jaringan anonim tapi sakumaha anu kuring tingali dina pidéo ieu https://www.youtube.com/watch?v=NPE7i8wuupk monitoring ku perusahaan telepon sapertos kitu anu nyimpen catetan léngkah sadidinten anjeun, iraha sareng dimana anjeun dimana, sabaraha lami, rute anjeun, sareng sajabana. Kumaha anjeun ngungkulanana? Salam sareng hatur nuhun kanggo inpormasi.

    1.    bit69 cenahna

      Smartphone sadayana saleresna gaduh dua sistem operasi anu dijalankeun paralel: sistem radio 'low level' anu ngasuh telepon nyalira (telepon sareng sms dasarna) sareng sistem operasi anu langkung rumit (Android dina hal ieu) anu ngatur sésana.
      Pamaké biasana henteu ngagaduhan aksés nanaon sareng anu mimiti sareng hanjakal éta mangrupikeun sistem anu parantos kabuktosan rentan. Sanaos henteu saderhana sapertos anu ditayangkeun dina tivi (CSI, NCIS ...) pikeun jalma anu gaduh élmu sareng sumberdaya, dimungkinkeun pikeun ngalacak posisi sareng metadata (tina telepon sareng sms) sareng dina kasus-kasus tertentu konténna.

      Janten 100% anonim ayeuna ngan ukur hiji-hijina pilihan janten 100% offline. Upami pilihan ieu henteu pikaresepeun anjeun kedah milarian kasaimbangan anu pantes antara naon anu ditawarkeun anjeun sareng kumaha anjeun nyalindungan diri sareng kuring yakin yén tulisan nawiskeun cara anu saé, sanés hiji-hijina cara, pikeun ngahontal kasaimbangan ieu.

      Saha anu henteu resep éta ngagaduhan hak pikeun ngutarakeun pendapatna. Tapi upami anjeun leres-leres ngaraos parah sareng anjeun pikir kualitas tulisan na wéb na goréng pisan, tong nyiksa diri anjeun atanapi nyéépkeun waktos anjeun. Pasti aya hal anu langkung saé dilakukeun tibatan maca tulisan anu goréng sareng nyéépkeun waktos pikeun ngritikna.

      Kanggo sésana, salam.

      1.    javimg cenahna

        Amin.

  4.   Alberto cenahna

    Jigana saé pisan pikeun museurkeun TOR salaku bentuk anonimitas, tapi urang henteu kedah hilap yén malware anu pangageungna nyaéta Google suite tina aplikasi. Abdi nyarankeun pisan ngagunakeun F-Droid sareng aplikasi ti Repositories na sateuacan nyiptakeun akun Google sareng kirang dina telepon anu bakal dipiboga sadidinten.

  5.   Eduardo Sumber cenahna

    Anjeun sanés anonim dina Android ngan ukur ku énkripsi komunikasi anjeun, atoh éta aplikasi ngumpulkeun inpormasi ngeunaan terminal anu anjeun anggo sareng bahkan tiasa terang nami anjeun (upami anjeun numbu smartphone sareng akun Gmail anjeun).

    Tapi masih mangpaat pisan pikeun terang kumaha énkripsi komunikasi anjeun.

    Pos anu saé pisan 😉

  6.   gugah cenahna

    Janten "anonim" dina Android kalayan Google Play sareng jasa Google anu sanés dipasang ... Éta langkung seueur panduan pikeun énkripsi komunikasi dina Android, tapi sanés janten anonim.

  7.   lengkungan-pamaké cenahna

    pangalusna Wasalam
    Opensource sareng parangkat lunak gratis henteu leres; upami dina kode program; anjeun mendakan yén ampir sadayana dumasar kana perpustakaan anu ngarangkum, nyumput, ditambah kode sumber. Janten; upami hiji obyék diémutan dina program, pikeun nyiptakeun aplikasi X; Nya kitu, masih mustahil pikeun terang naon anu dilakukeun ku program sareng komputer sareng inpormasi urang.

  8.   Mario guerrero cenahna

    Salam prros