Pitunjuk pikeun ngaropea Linux Mint LXDE

Kuring ngan ukur ngadamel pituduh leutik anu bakal ngabantosan kami pikeun ngaropea desain kami LinuxMint LXDE.

Pitunjuk ieu tiasa janten parobihan sabab ukuran ngasupkeun tips énggal. Éta henteu acan lengkep lengkep, sareng sanaos henteu nangtoskeunana, éta tiasa dianggo, disalin sareng dimodifikasi, ngan ukur dikenalkeun pangarangna.

Unduh manual PDF Konpigurasikeun LXDE

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   burjans cenahna

    Ngunduh.

    salam2 😉

    1.    elav <° Linux cenahna

      😀 Rasakeun !!!

  2.   kawani cenahna

    Nya anjeun terang kuring nganggo Arch tapi kuring nganggo LXDE janten pituduh pikeun kuring ogé? Upami kitu, kuring unduh

    1.    elav <° Linux cenahna

      Sigana mah, atoh upami anjeun ningali anu bénten ngawartosan kuring pikeun nambihanana ..

      1.    kawani cenahna

        Henteu, kuring henteu ngawartosan nanaon, aya KZKG ^ Gaara pikeun ngadamel salah sahiji Arch haha

        1.    elav <° Linux cenahna

          Hahaha upami anjeun terang .. KZKG Goréng ^ Gaara parantos kénca sakedik sareng Arch na, plus anjeunna henteu nganggo LXDE atanapi dasi ..

  3.   ngarampog cenahna

    Ngunduh, hatur nuhun sateuacana!

    1.    elav <° Linux cenahna

      Sawangsulna. Hatur nuhun pisan!!!

  4.   nelson cenahna

    Ngunduh…. ,, Hayu urang tingali naha indung kuring lirén protés hahaha

  5.   luweeds cenahna

    LXDE pasti desktop kuring dina distro wae, hatur nuhun kanggo manual konfigurasi. Teraskeun karya anu saé 😀

  6.   Baron_Ashler cenahna

    Pitunjuk anu diunduh, hatur nuhun pisan kana sumbangan ieu 😀