Pitunjuk Reaver. Ngalanggar WPA sareng WPA2 gancang.

Nyerang serangan kalayan balik deui 5 R3 TO WEP, WPA JEUNG WPA2 Jaringan sareng WPS STANDARD ROUTER.

Sistem WPS gagal dina salah sahiji metode anu standar éta nalika nambihan alat-alat anyar kana jaringan WiFi kami, khususna anu nganggo nomer PIN, kumargi klien anu nyobian nyambung kana jaringan tiasa ngirim nomer PIN tina 8 digit sareng upami éta henteu cocog sareng titik aksés, éta nunjukkeun kasalahan tapi parantos kauninga yén ngirimkeun ngan 4 digit kahiji bakal nampi réspon. Janten, jumlah kamungkinan pikeun milarian angka turun tina 100 juta kombinasi dugi ka teu kirang ti 11.000, janten masalah pikeun ngahontal éta kalayan serangan kakuatan kasar dina sababaraha jam.

proses

Léngkah 1.

Mimitina urang ningali adaptor jaringan anu aya.

paréntah: airom-ng

Léngkah ka-2.

Modeu monitor diaktipkeun.

parentah airmon-ng ngamimitian wlan0, panganteur mon0 kedah diaktipkeun, anu mangrupikeun serangan reaver bakal diluncurkeun.

 

BT1

Léngkah grapik 1 sareng 2 ..

Léngkah 3.

Kami mariksa jaringan anu parantos muka konci WPS anu tiasa diserang (perhatoskeun upami masihan paréntah henteu aya jaringan anu némbongan, éta hartosna henteu aya jaringan anu gaduh ciri-ciri ieu di daérah éta).

parentah nyeuseuh -i mon0

 

BT2

 

 

Léngkah ka-4 sareng terakhir.

 

Kami ngamimitian serangan kami, anu sanés ku bungkus sapertos anu sateuacanna, nyaéta ku pin, sistem tés sadaya kamungkinan kombinasi kelompok 8 digit (catetan dina jaringan anu dilanggar pin éta 12345670) upami ngagaduhan kombinasi anu sanés nyaéta butuh 1 dugi ka 2 jam) anjeun kedah aksés konci.

parentah reaver -i mon0 -b (bssid) -c (channel) -vv

 

BT3

 

kumaha anjeun tiasa ningali pin éta 12345670

sareng konci na nyaéta 364137324339… JEUNG JARINGANNA WPA.

Surak.!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

62 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eliotime3000 cenahna

    Hiji alesan deui pikeun ngagunakeun BackTrack.

    1.    freebsdick cenahna

      Nya, koméntar na rada teu pantes ... distro naon waé anu tiasa diadaptasi pikeun nganggo pakakas anu diperyogikeun pikeun ngalakukeun ieu sareng seueur deui ... éta bakal cukup ku anjeun lirén janten lapisan sakedik 8

      1.    pandev92 cenahna

        Distro naon waé anu tiasa dianggo, tapi jujur ​​sigana henteu lucu yén postingan ngeunaan cara ngalakukeun éta diterbitkeun, sabab kami parantos terang yén seueur jalma, nalika maca tulisan ieu, anggo éta pikeun nyolong wifi ti tatangga na xDDD ..., maka aya anu bakal heran naha Kami henteu nganggo wifi deui sareng kami ngalirkeun internét ngalangkungan PLC'S XD

        1.    yo cenahna

          Abdi satuju. Nyolong Wi-Fi sigana mah kuring mangrupikeun tindakan paling hina anu tiasa dilakukeun ku élmuwan komputer. Ieu mangrupikeun pituduh pikeun Lammers.

          1.    john cenahna

            ps lebet kana internét kabel lami sareng gangguan anjeun bakal réngsé, ps upami aya di jalan sareng laptop kuring mendakan éta sareng kuring sigana kecap akses anjeun panginten henteu kajahatan bakal dilakukeun

          2.    carls jr cenahna

            Dina waktos anu sami kuring satuju, tapi seueur jalma gaduh internét kusabab éta kalebetkeun kana iket sareng aranjeunna henteu terang naon tujuanana, sareng kuring mikir yén salami anjeun nyambung tanpa nyalahgunakeun atanapi ngarusak batur, éta henteu matak janten masalah.

        2.    salah sahiji sababaraha cenahna

          Teu kedah nganggo PLC s

          Éta hal kajantenan pikeun ngaktipkeun hal-hal anu henteu diperyogikeun sareng anu priori sigana raoseun pisan.

          Kuring pribadi henteu pernah ngaktipkeun naon-naon anu (saolah-olah sadar kuring ngingetkeun kuring) ngajadikeun kuring curiga kerentanan.

          Salaku conto, dina kasus Wi-Fi, kuring terang yén wps pikaresepeun pisan, tapi kuring sok nganonaktipkeunana mimitina kuring ngagaduhan aksés ka router kuring. Pikeun kuring yén aranjeunna nyambung tanpa nanyakeun naon-naon ku kanyataan ngan ukur mencét tombol anu tos dimuat ku kuring. Éta sami sareng kerentanan sudo, tina waktos ka waktos aya anu nembongan anu ningkat hak istimewa sareng teu kedah aya anu mamatahan kuring ngeunaan kaamanan, éta logika saderhana. Upami anjeun ningkatkeun hak istimewa, anjeun sigana bakal rentan. Nyatana kuring henteu kantos ngonpigurasi sudo sareng moal pernah.

          Pondokna, pikeun kuring naon waé kanyamanan anu ngamungkinkeun kuring pikeun ngalakukeun sababaraha hal ngalangkungan tindakan kaamanan pikeun kuring nyaéta alesan anu cukup pikeun ragu ngagunakeunana sareng upami éta tiasa éta parantos ngajurung kuring pikeun mareumanana. Sababaraha ngarareunah langkung saé tibatan muka panto payun ka muhrim.

          1.    pandev92 cenahna

            Kuring kedah nganggo plc's, ngan saukur kusabab kuring henteu tiasa nganggo vpa, dina router, pikeun sababaraha alesan router kuring ngagantung upami kuring nganggo wpa sareng salah sahiji adaptor wifi 3 usb kuring, anu kuring anggo dina linux, upami kuring nganggo éta dina windows teu aya anu kajadian ... yen dina linux kuring wajib nganggo wep ... sareng tangtosna,. Urang sadayana terang kumaha gampangna pikeun megatkeun konci wep, sareng unggal dinten langkung ku rébuan tulisan anu ngadorong jalma-jalma pikeun ngalakukeun éta.
            Tungtungna kuring kedah milih nyéépkeun 50 euro, sareng nganggo 3 plc sareng masalah réngsé. Naon anu salajengna? Ngajarkeun kumaha cara ngadamel liang dina témbok tatangga sareng maok internét ngalangkungan saluran listrik? xd

          2.    Annubis cenahna

            Naon anu tiasa dibaca. Janten upami aranjeunna nyebarkeun manual ngeunaan cara ngasah agul, naha aranjeunna nyebarkeun pikeun jalma-jalma pikeun maok di jalan?
            Sakumaha seueur omong kosong, punten.

            Sareng @ pandev92, anjeun nyéépkeun artos ngagaleuh PLC sareng henteu nyéépkeun artos dina router anu pantes, kalayan tindakan kaamanan anu cekap? Tina pangalaman, kuring terang pasti yén PLC langkung seueur kinerja tibatan Wifi N, utamina upami pamasangan listrik lami atanapi leueur.

          3.    pandev92 cenahna

            Imah kuring nembé didamel, anu sanésna nyaéta kuring nganggo jeruk sareng milari router anu nganggo ip ip, éta henteu gampil, sareng upami kuring mendakanana, henteu aya ideu kumaha pikeun ngonpigurasikeun pikeun ngirimkeun sora.

          4.    pandev92 cenahna

            ku jalan annubis, koméntar anjeun ngeunaan ngasah péso henteu leres-leres leres, dina hal ieu bakal tiasa dibandingkeun sareng: »manual pikeun terang kumaha cara nyuduk jalma» xD

      2.    eliotime3000 cenahna

        Hanjakalna, aya sababaraha jalma anu terang pakakas anu pikeun nyusupkeun sapertos Backtrack, anu henteu ngan ukur ukur pikeun maok WiFi tatangga, tapi ogé pikeun kéngingkeun basis data kalayan kaamanan anu lemah sareng tangtosna, ngalakukeun serangan DDoS ti cara anu langkung épéktip.

        BackTrack bakal salawasna katingali sapertos distro GNU / Linux anu ngagaduhan utiliti pikeun ngalakukeun hal éta, sanaos panggunaan anu paling dikenal nyaéta maok WiFi sapertos anu kuring tos sebatkeun sateuacanna.

  2.   eliotime3000 cenahna

    Hiji patarosan: Sareng upami jaringanna gaduh saringan IP, kumaha kuring tiasa mendakan yén éta ngagaduhan jinis panyaring sareng kumaha cara ngalanggarna?

    1.    Roberto cenahna

      Kuring anggap anjeun hartosna upami router gaduh panyaringan MAC diaktipkeun (sanés IP). Dina kasus "hipotetis" ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta, nganggo alat panyeken jaringan umum, antosan dugi ka mendakan klien anu diijinkeun anu aya hubunganana sareng AP, maka anjeun kedah nyalin MAC tina nasabah nyarioskeun kana kartu jaringan anjeun ku ngagunakeun alat sapertos MAC Charger atanapi anu sami, nyaéta, ngarobih MAC kartu anjeun pikeun klien anu diaktipkeun ngaitkeun.
      Ti dinya léngkahna tos rada kabur, kumargi "hipotetis" anjeun tiasa ngalebetkeun router pikeun nambihan MAC aslina anjeun, atanapi nyabut panyaringan éta, jst, sareng sajabana, tapi ngémutan yén biasana jalma biasana henteu ngaktipkeun pilihan éta tina nyaring anjeun kedah nganggap yén upami aranjeunna parantos ngalaksanakeun éta sabab kirang aranjeunna terang kumaha ngalebetkeun router sareng ngonpigurasikeun hal, janten kamungkinan aranjeunna merhatoskeun spoofing rada luhur.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Nya, kuring nganggo panyaringan alamat fisik (atanapi MAC) pikeun nyegah sinyal Wi-Fi kuring tina dipaling sahingga hirupna sangsara pikeun lammers anu hoyong maok jaringan nirkabel. Nanging, alat sapertos MAC Charger biasana henteu kapaké nalika modél, mérek sareng / atanapi chipset tina kartu jaringan biasana diidentipikasi sareng alamat éta, janten sanaos aranjeunna masker alamat MAC aslina, ngarobah MAC moal aya gunana.

        Hatur nuhun pikeun netelakeun keraguan kuring.

        1.    kandung cenahna

          janten anjeun gaduh panyaringan mac ku kloning mac klien anjeun tiasa ngagaduhan aksés kana jaringan anjeun

        2.    Anonimo cenahna

          Teras anjeun nyebat "kerupuk" lammers ... Sigana luar biasa yén jalma anu terang kagunaan sistem Linux anu disiapkeun pikeun administrasi sareng manajemén jaringan henteu terang yén 3 blok munggaran MAC nyaéta anu dituduhkeun ku pabrik sareng 3 anu sanés acak ... chipset ngan ukur museurkeun kadali sareng henteu dituduhkeun dina MAC, IP ditugaskeun ku DHCP atanapi MANUAL sahingga teu aya hubunganana sareng naon anu anjeun carioskeun, sababaraha hal upami aranjeunna dilakukeun Anjeun sigana ngacapruk langkung saé ngawartosan diri, diajar teras bagikeun.

          Henteu aya kaimanan anu goréng, salam sareng kuring miharep koméntar ieu ngamotivasi anjeun pikeun ningkatkeun élmu.

  3.   serangan balik cenahna

    Langkung saé upami tiasa dilakukeun tina android 4.1 kanggo urang anu henteu ngagaduhan kartu jaringan wifi (kanyataanna, program anu nyarioskeun ngalakukeun ieu dina android nyaéta sampah)

    1.    Ricardo cenahna

      Masalahna sanés android, ku cara masang terminal sareng komputer parantos diakar, anjeun tiasa masang sareng ngajalankeun jinis perangkat lunak ieu.
      Masalah sareng telepon sélulér nyaéta kartu Wi-Fi na dasar, sareng kaseueuran henteu kéngingkeun modeu monitor anu penting pikeun ngagunakeun parangkat lunak ieu.
      Kuring maca dimana-mana, yén S2 parantos hasil nempatkeun éta dina modeu monitor ... tapi kuring henteu terang dimana ayana.

      Salam.-

      PS: Kuring teu mayar internét mangtaun-taun.

  4.   Ibrahim T cenahna

    Menarik pisan

  5.   rho cenahna

    Halo babaturan,
    Kumaha kuring masang bungkus sareng kagumantungan dina Ubuntu 12.04? Kuring parantos perhatoskeun yén aranjeunna henteu aya di répo ...

    hatur nuhun

    1.    Juanjo cenahna

      Sobat Google ... éta pinuh ku pituduh instalasi

      1.    Anonimo cenahna

        Pitunjuk pamasangan kusabab aya anu ngadamelna, éta henteu ngaraos ngajar tibatan ngagaduhan halaman dasar tutorial ngirim batur ka Google ...

  6.   Jose Miguel cenahna

    Éta saé terang kumaha urang rentan sareng kumaha aranjeunna ngalakukeun ... sareng ayeuna, anu henteu terang éta ogé.

    Pos ngeunaan kaamanan moal goréng. Kuring terang aranjeunna henteu pikaresepeun tibatan anu nyeri, tapi éta bakal "ngagulung ngagulung."

    Salam.

  7.   kike cenahna

    @Jlcmux Dina Léngkah 1 anjeun ngahaja nyerat "airom-ng" tibatan "airmon-ng". Kuring reuwas teu aya anu merhatoskeun, XD!

    1.    @Jlcmux cenahna

      NGABARAKATAK.

  8.   kike cenahna

    Sareng upami jaringanna parantos WPS dinonaktipkeun, naon anu tiasa dilakukeun? Kusabab léngkah-léngkah anu dipedar dina pos moal jalan deui.

    1.    anonimo cenahna

      Henteu nanaon, tetep nganggo metodeu kamus klasik, kakuatan kasar sareng linggih sareng antosan gumantung kana kompleksitas konci na, khususna upami éta WPA2

      1.    eliotime3000 cenahna

        Sareng seueur deui upami disaring nganggo alamat MAC.

        1.    Maynard cenahna

          ikura

          1.    Maynard cenahna

            Éta ngajantenkeun kuring seuri mikir yén urang salawasna milari sisi négatip jalma. Éta sababna aranjeunna nyarios yén goréng atanapi teu sopan pikeun kéngingkeun konci Wi-Fi. Upami urang nempatkeun diri kana rencana éta, urang ngan saukur kedah leumpang kalayan paranoia, sieun ku sadayana sabab sabab sadayana, saha anu tiasa urang percanten….

            Upami "nyolong" atanapi "hacking" wifi anu goréng atanapi henteu, urang pasrahkeun kana nurani masing-masing jalma. Ogé nalika batur milih ngagunakeun jinis téknologi wajib ngadidik dirina sorangan ngeunaan kumaha nanganan téknologi éta. Naha jalma anu mésér mobil kedah terang hukum patalimarga (paling dasar) di nagarana? Atanapi tiasa kuring salaku anu gaduh kendaraan teu ngagaduhan tanggung jawab ...
            Nalika kéngingkeun jasa pikeun hiji hal (wifi dina hal ieu) nyaéta logis pikeun mikir yén urang kedah ngadidik diri sorangan ngeunaan kumaha ngajaga diri tina serangan anu tiasa diserang ku jinis sistem ieu.

  9.   Ganggang cenahna

    Upami aranjeunna karakter numerik murni éta gancang pisan sapertos nyandak WEP tapi upami heksadesimal langkung lami ... panginten tiasa sababaraha jam.

  10.   Yesus Israel Perales Martinez cenahna

    Nuhun, abdi nuju nyobian jaringan wifi kuring, kaluar yén sacara standar éta ngagaduhan pilihan ieu ngonpigurasi sareng kuring henteu terang xD

  11.   kronos cenahna

    Hatur nuhun.

  12.   terus terang cenahna

    Saé, kuring nuju ngalakukeun sababaraha tés sareng wifislax 4.6 dina jaringan kuring tapi kuring henteu terang naon anu lumangsung éta aya hubunganana sareng router kuring tapi éta henteu masihan pin sareng kuring parantos aktip wps kuring henteu ngartos Kuring parantos nyobian sareng wifiway, wifislax, backtrack, ngan éta anu aya hubunganana sareng router kuring butuh 1 atanapi 2 jam teu aya pin anu kaluar, naha aya anu terang naon éta?

  13.   german cenahna

    Halo, anjeun tiasa ngawartosan program naon anu kuring peryogi pikeun masang program ieu kusabab kuring ningali sababaraha tutorial sareng aranjeunna henteu nyarios naon anu dianggo pikeun masangna

    1.    Anonimo cenahna

      LOOL! Éta sanés program, éta mangrupikeun Sistem Operasi, distribusi anu basisna Linux, ieu penting sabab éta parantos nyarioskeun yén anjeun tiasa nganggo vérsi LiveCD 🙂

  14.   Ganggang cenahna

    Dina léngkah munggaran nyaéta: airmon-ng NO airom-ng sareng dina léngkah kadua anjeun nempelkeun sadayana 'airmon-ng ngamimitian wlan0, éta kedah' hatur nuhun pikeun babaturan Linux anu tuteur sareng salam! 0 /

  15.   Miguel cenahna

    Kuring ngalakukeun serangan ieu sareng tatangga sadar salaku konsekuensi kuring mareuman wps. Anu narik perhatian kuring nyaéta kumaha anjeunna terang yén anjeunna diserang? sakanyaho kuring serangan ieu siluman. Kuring bakal nalungtik ieu: - /

  16.   fulgence cenahna

    Leres, dina hapé kuring tiasa. Ngenalkeun. PIN na. disebatkeun. pikeun. nampi koncina

  17.   Reagan cenahna

    Router Movistar, anu nampi, sacara standar, pembaruan firmware ti perusahaan éta nyalira, sabab upami prosés ieu gumantung ka pangguna, persentase pembaruan bakal handap pisan, aranjeunna nembé diénggalan sareng ngalereskeun saderhana pikeun ngahindarkeun serangan ieu. Router ngan ukur ngamungkinkeun sajumlah usaha terbatas sateuacan neraskeun uji coba, anu manjang prosés ieu, janten langkung saé deui kana metode tradisional pikeun milarian jinis konci ieu. Salawasna pikeun tujuan pendidikan sareng tanpa ngalakukeun jenis tindakan haram, tangtosna;).

    Salam.

  18.   abiu cenahna

    Réréncangan, punten, naha anjeun tiasa ngintunkeun program bactrak kana email kuring, sabab kuring parantos milarian dina internét sareng kuring mendakan halaman wéb resmi sareng nyatakeun yén éta henteu aya di dieu, ayeuna aya kali anu kawéntar tapi kuring hoyong bactrak

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hapunten tapi, BackTrack mangrupikeun / mangrupikeun nami distro anu biasa, diantarana waé, jaringan Inok (atanapi ngalanggar), komputer, jst.

      Sawatara waktos ka pengker éta lirén disebat BackTrack sareng disebat Kali, tapi saleresna ampir sami, éta ngagaduhan aplikasi anu sami, éta ngagaduhan tujuan anu sami, ngan éta ngagentos nami.

      Éta DVD, mustahil dikirim ku email.

      Unduh Kali sareng turutan tutorial anu anjeun mendakan dina bersih, éta bakal ngalayanan anjeun sami.

  19.   niozeka cenahna

    Alus!

    Kuring saurang novice anu diajar nyalira dina sagala hal ieu sareng kuring mendakan yén nalika mariksa jaringan kalayan wps henteu dikonci éta henteu masihan kuring hasil, tapi kami terang aya sabab babaturan damel éta tiasa dianggo ku laptopna sareng éta tiasa dianggo pikeun anjeunna. Naha anjeun terang naon kamungkinan sanésna?

  20.   Alejandro cenahna

    Halo! KA KABEH.

    Ngan pikeun mairan hal ieu ka jalma anu henteu satuju sareng ngalanggar jaringan tatangga na, kuring badé ngawartosan aranjeunna yén tina sudut pandang étika, anu leres nyaéta pikeun sadayana mayar jasa internét nyalira supados henteu kedah maling éta. ka tatangga, hanjakalna di sababaraha nagara seueur jalma teu ngagaduhan kamungkinan ngiringan jasa sapertos kieu, kuring parantos lami janten salah sahiji jalma, untungna sareng alhamdulillah kuring mendakan padamelan anu saé sareng kuring ngagaduhan cara mayar saur jasa, ayeuna ogé bapak-bapak, upami seuseueurna dina forum ieu kedah mayar jasa nyalira, saé kanggo anjeun, tapi punten tong nganyatakeun diri parah pikeun jalma-jalma anu henteu ngagaduhan kamungkinan pikeun ngalakukeunana, sabab pastina anjeun henteu terang naon kabutuhan sareng hal-hal anu kedah dilakukeun pikeun salamet di dunya ieu anu beuki mahal pikeun hirup.

  21.   Andrés cenahna

    tapi alat vps ieu nganonaktifkeun sapertos anu anjeun lakukeun kalayan aktip

  22.   Roberto cenahna

    Kuring parantos maca seueur koméntar (henteu sadayana) sareng pendapat kuring anu tulus nyaéta lamun batur gaduh Wi-Fi, kuring parantos nyintrénasi bumi anjeun sareng Wi-Fi, éta bakal asup kana rohangan anjeun. janten. Salaku conto, GPS ku triangulasi GSM henteu pernah mayar jasa, tapi ngamangpaatkeun radiasi RF tina repeater GSM. Naon anu kuring hoyong kéngingkeun nyaéta nyolong Wi-Fi henteu pernah janten haram sareng éta henteu sigana kalakuan kriminal atanapi ngahinakeun pisan kuring. Kuring miharep koméntar kuring ngabantosan anjeun

    1.    Sergio cenahna

      Jigana sami sareng anjeun Roberto. Mangtaun-taun sinyal éta dilebetkeun di imah kuring dimana waé kuring ngalih ... sareng kuring ngamangpaatkeunana 😛

  23.   Miguel cenahna

    Salam, abdi parantos ngalaksanakeun sagala léngkah anjeun kana épfection, nalika ngajalankeun paréntah «reaver -i mon0 -b (bssid) -c (channel) -vv» bungkus dimimitian tapi tetep di: »[+] Watting pikeun lantera ti «(TARGET MAC)»

    Naha aya anu terang kunaon?

    Nuhun salam!

  24.   panongton cenahna

    Réréncangan, sanés nyeuseuh atanapi paréntah pangaturan sanés pikeun kuring, kuring yakin kuring kedah masang naon-naon, punten bantosan anjeun, hatur nuhun sateuacana

  25.   josewill9999@hotmail.com cenahna

    naon anu langkung parah

  26.   josewill9999@hotmail.com cenahna

    Milarian sinyal dina hawa henteu goréng, langkung parah upami kedah mayar salaku budak saumur hirup, leres?

    1.    demapepe cenahna

      Amin lanceuk

  27.   demapepe cenahna

    sumbangan anu saé pikeun élmu

  28.   Axel cenahna

    Pikeun kuring éta henteu kajantenan tina wating beacon ti dinya éta tetep sabab bakal

  29.   mario cenahna

    Hayu urang tingali ... Janten naha mungkin pikeun kéngingkeun konci WPA tina modem nganggo WPS? Sareng éta tiasa? Sareng naha aya masalah naha jalma anu anjeun nyerang mencét tombol WPS atanapi henteu?

  30.   Ceking541 cenahna

    Abdi resep nyolong wifi ngan ukur pikeun nyolong sareng kami ngantunkeun di dinya sabulan katukang Kuring ngantosan Internét dipasang, abdi peryogi Internét sareng kuring resep nyolong wifi Hahaha

  31.   jinisna cenahna

    Éta jalan sampurna ayeuna kuring gaduh internét gratis ^^

  32.   Sergio cenahna

    Hatur nuhun pisan kana pitunjuk anu jelas. Isukan kuring janji pikeun nyaritakeun kumaha jalanna.

  33.   Aranjeunna nyarios MAD !!! cenahna

    Kuring parantos nyobian Reaver dina Linux VM langkung ti sabulan ku sababaraha jaringan Wi-Fi sareng éta henteu pisan-pisan ngarengkog kuring.

    1.    Brandon cenahna

      Rada telat xD, sesah ngadamel serangan WiFi ngalangkungan mesin virtual, hal anu paling saé (sareng kuring miharep anjeun parantos ngalaksanakeunana) pikeun nyobaan usb langsung anu aksés sampurna kana kartu jaringan anjeun

  34.   Alan cenahna

    Saatos ngalakukeun serangan ieu, kumaha kuring ngahurungkeun wifi kuring deui? atanapi naha kuring kedah nga-restart komputer kuring?

bool (leres)