Fitur Zuum F50


El Telepon sélulér Zuum F50 mangrupikeun salah sahiji telepon sél pertengahan anu ditawarkeun pikeun mérek Zuum, Ieu ngagaduhan fitur anu henteu menonjol tapi dina harga anu panginten tiasa dibeli.
 
 
 
nu Fitur Zuum F50 aranjeunna saé upami urang ngémutan hargana murah, anu di Méksiko ngan ukur $ 2,499 atanapi $ 3,399 dina kiridit. Mibanda layar 5 inci anu sanés HD, éta ngagaduhan prosesor dua-inti 1.2Ghz ku RAM 512MB. Upami anjeun nganggo telepon sélulér anjeun pikeun Facebook, WhatsApp, Instagram atanapi aplikasi sanésna sapertos kieu anjeun moal ngagaduhan masalah, bahkan anjeun tiasa ngajalankeun sababaraha anu langkung beurat (gim), tapi ulah ngarep-arep nganggo aplikasi anu bermutu tinggi sapertos gim konsol.
 
Memori internalna ngan ukur 4GB, ieu kedah dikirangan tina naon anu dicandak ku sistem operasi sareng aplikasi anu tos dipasang, nanging éta ngagaduhan mémori anu tiasa diénggalkeun dugi ka 32GB, cekap pikeun nyimpen poto sareng musik.
 
Sistem operasi nyaéta Android 4.2.2, anu parantos lami kumargi tempo Android 5.0 parantos sayogi sareng kaseueuran ponsel di toko ngagaduhan Android 4.4.4.
 
nu Fitur Zuum F50 henteu leres-leres ngesankeun, tapi éta cukup saé anjeun tiasa kéngingkeun dasarna.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   bernard m cenahna

    Halo, dinten anu saé ... Abdi ngagaduhan kaayaan ngeunaan zuum f50, sareng éta ti hiji dinten dugi ka salajengna monitor android hudang kalayan beuteung anu kabuka sareng ku kasalahan legenda sareng kuring hoyong ngahurungkeun sareng éta leres-leres moal ngantep kuring ngalakukeun nanaon deui monyét sareng ayeuna sareng legenda tanpa paréntah, kuring ngalakukeun 3 tombol sareng ngalakukeun reboot, sareng teu nanaon, kuring henteu tiasa ngalakukeun cadangan sabab kuring henteu pernah nyimpen hiji, kusabab kuring henteu ngira yén ieu bakal kajadian sareng kuring hoyong pisan nga-pulih sél kuring ... Kuring parantos milarian rom sareng aya vérsi anu sami dina sababaraha modél telepon sélulér sanés tapi henteu nanaon, sanés ti sd, adb, flashtool atanapi fastboot ... teu nanaon dianggo pikeun kuring ... Abdi hoyong terang upami anjeun gaduh inpormasi ngeunaan éta, sareng ningali kamungkinan kéngingkeun supir, parangkat lunak android sareng pakakas sél kuring ... .hatur nuhun kanggo perhatosan anjeun, sareng kuring bakal ngantosan jawaban di salian ti nyobian ngungkulanana !!!