Platzi: Platform anu pasti pikeun diajar ngeunaan téknologi (Pangalaman Abdi)

Kuring nganggap yén diajar kontinyu mangrupikeun prosés anu paling penting pikeun manusa, urang diajar ti mimiti lahir dugi ka maot sareng éta kedah janten kawajiban moral pikeun nyobian diajar anu anyar unggal dinten. Kiwari, aksés ka pendidikan di daérah mana waé parantos didémokratisasi, Universitas, lembaga sareng akademi parantos janten mékanisme akréditasi, sedengkeun seueurna élmu parantos diala tina sumber anu sanés, sering ku cara anu luar biasa sareng teu leres. Anu sanés dina terstruktur, metodis sareng tata cara anu hadé.

Sadaya ieu nyababkeun nyiptakeun sababaraha platform fokus kana diajarSababaraha diantarana bébas, gratis, swasta, mayar atanapi ngan saukur hibrid, masing-masing gaduh pro sareng kontra, sareng seueur di antawisna ngamungkinkeun langkung seueur jalma dilatih cekap pikeun latihan perdagangan, profési atanapi khususkeun di daérah paménta tinggi . Kuring sacara pribadi parantos ilubiung dina sababaraha platform ieu, masing-masing parantos masihan kuring rupa-rupa pangetahuan, tapi tanpa sieun salah, Platzi parantos janten anu paling nyumbang kana kahirupan kuring.

Naon Platzi?

Platzi nyaéta a platform pendidikan online Éta kuring anggap pikaresepeun pisan, praktis sareng propésional, anu museurkeun kana ngabantosan murid pikeun kéngingkeun élmu anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahontal paningkatan anu penting dina hubungan gaji, posisi kerja atanapi kapasitas pikeun ningkatkeun atanapi nyiptakeun perusahaan nyalira.

Platzi utami muterkeun dina pendidikan anu patali sareng téknologi tapi henteu kedah dikaitkeun sareng pemrograman, sabab éta ngolompokkeun karir sareng kursus anu bakal ngamungkinkeun kami diajar tina nyiptakeun citra diri anu nyukupan pikeun nyiptakeun panerapan impian urang, ngalangkungan diajar prosés anu dipikabutuh pikeun hirup pikeun ideu urang, ngamodalan perusahaan urang, ngembangkeun sareng ngararancang produk kami, masarkeun solusi kami atanapi ngan saukur ngabantuan kami pikeun mikaresep bari urang ngalakukeun sihir atanapi naon dina kecap sanés anu tiasa didugikeun, nalika program.

Platform ieu ngagaduhan langkung ti 100 kursus sareng 24 karir, langkung ti 100000 murid diajar ngeunaan wéb sareng pamekaran aplikasi, pamasaran online, desain antar muka, sérver, sareng anu sanésna, Anu nganggo platform sakitar komunitas anu cukup aktip, anu ngalengkepan pembelajaran sareng Kelas Langsung sareng Dirékam anu diajarkeun ku para ahli industri.

Kasuksésan Platzi, tanpa diragukeun, nyaéta kakuatanana pikeun memberdayakeun muridna, kalayan diajar ditujukeun ka masarakat umum kalayan kontén anu pikaresepeun sareng mangpaat, kalayan mékanisme pangajaran anu saderhana sareng ngahibur, tapi anu utami ku inovasi anu tetep. Nya kitu, platform na ngagaduhan tingkat parantosan tangtu luhur anu ngaleuwihan 70%, anu ngakibatkeun éta Seueur jalma anu wani diajar di Platzi akhirna ngarengsekeun kursus anu diusulkeun, hal anu penting pisan di masarakat anu seueur pilihan tapi anu hanjakalna hésé pikeun nangtoskeun tujuan.

Kumaha diajar Linux sareng Platzi sareng kéngingkeun sertifikasi?

Hal kahiji anu kuring lakukeun nalika kuring ngamimitian sareng Platzi nyaéta ngalaksanakeun éta Kursus Administrasi Server Linux, dimana aranjeunna masihan kami alesan anu saé pisan kunaon urang kedah nganggo Linux dina Server, ngajar urang pikeun ngalaksanakeun konfigurasi dasar sareng canggih, sapertos parameterisasi awal, konfigurasi program, partisi sareng manajemén boot, tindakan anu béda pikeun ngatur server, ngerjakeun komisi leres, ngawaskeun sareng cadangan, ogé ngajar canggih ngeunaan kaamanan Linux.

Kursus na dibagi kana sababaraha pidéo anu dilengkepan ku sumber anu cukup pikaresepeun, hal anu kuring resep pisan, nyaéta sapanjang pelajaran aya tantangan anu kedah diatasi ku murid sareng anu ngamungkinkeun ngvalidasi élmu anu kaala.

Dina akhir kursus, urang tiasa nyandak kursus Sertifikasi, anu bakal ngajamin ilmu anu kaala sareng anu ngagaduhan dukungan ti Platzi.

Kumaha diajar program sacara gratis sareng Platzi?

Tujuanana Platzi nyaéta ngajarkeun Pemrograman ka langkung ti 1 juta jalma, tugas anu sigana saderhana tapi saeutik anu kahontal, ieu pastina mangrupikeun salah sahiji tantangan anu paling pikaresepeun sareng penting di komunitas ieu sareng pikeun ngahontal éta aranjeunna parantos nyiptakeun kursus anu endah sareng pikaresepeun anu bakal ngijinkeun jalma anu gaduh total pamrograman pikeun diajar algoritma sareng panggunaan bahasa pamrograman sapertos HTML, CSS, JavaScript, Node, C, Arduino sareng Sketch.

Kursus ieu dimimitian ku conto-conto saderhana sapertos ngahasilkeun peringatan dina browser kami sareng panjelasan anu lengkep tapi ngahibur kumaha kajadian ieu, maka éta masihan kami tur fungsionalitas sareng paréntah program dasar teras ngaliwat kana genep proyék pamrograman anu bakal ngamungkinkeun urang, diantara anu sanésna, ngitung Bobot urang dina planét anu sanés (numutkeun kaayaan gravitasi masing-masing), ngagambar Kanvas nganggo panah keyboard, ngadamel dasar pikeun gim pidéo urang sorangan, ngitung masalah umum sapertos fizzbuzz anu kawéntar, nyiptakeun ATM atanapi resep ngadamel aplikasi server klien anu maju.

Upami anjeun henteu diajar program sareng Platzi Basic Programming Courts, kuring sacara pribadi pastikeun yén bakal hésé pisan pikeun anjeun diajar program, éta saderhana saderhana sareng jelas, kalayan conto anu rumit kalayan solusi anu saderhana.

Bantosan tambahan anu kuring nyarankeun nyaéta anjeun nganggo jalur diajar, salah sahiji anu kuring nyarankeun contona pikeun anu hoyong diajar program dina Linux, nyaéta kieu:

diajar ngeunaan téknologi

 

Terang ka Balapan Platzi?

Platzi ngajaga skéma Karir anu ngolompokkeun sababaraha kursus ti daérah anu béda-béda, ku ngalirkeun karir urang parantos kéngingkeun élmu anu beragam anu ngamungkinkeun urang nganggap diri kami spesialis di daérah éta, salaku conto, lulus karir Administrasi Server sareng DevOps anjeun kedah parantos nyatujuan Perkenalan pikeun kursus terminal sareng jalur paréntah, Kursus Administrasi Server Linux, Kursus Profesional DevOps, Nyebarkeun Kursus sareng Layanan Wéb Amazon, Kursus Azure laaS, Kursus Azure PaaS, Kursus DigitalOcean, Nyebarkeun Kursus sareng Now.sh, Kursus Arsitektur Aplikasi sareng Docker sareng kursus IBM Cloud Fundamentals anu anyar, nyaéta, urang bakal ngagaduhan élmu anu jembar sareng rumit di daérah éta, sami sareng seueur kasus pikeun gelar universitas.

Platzi ayeuna nawiskeun karir ieu:

  • Gelar Dasar Programming
  • Pangembangan backend sareng PHP
  • Pangwangunan sareng Java
  • Arsitektur Frontend
  • Apple Fullstack Pamekar
  • Pangembangan Aplikasi Android
  • Pangwangunan sareng JavaScript
  • Pangembangan aplikasi lintas-platform
  • Usaha Online
  • basis data
  • Pangwangunan backend sareng Ruby
  • Marketing sareng Stratégi Digital
  • Administrasi Server sareng DevOps
  • Vidégames
  • surélék Marketing
  • Pangwangunan Aplikasi sareng ASP.NET
  • Data ageung sareng Élmu Data
  • Kaamanan IT
  • Pangembangan backend di Python
  • Kecerdasan Arfisial
  • Desain Produk Digital sareng UX
  • Pangembangan backend di GO
  • Pangwangunan sareng WordPress
  • Produksi audiovisual
  • Nyiptakeun Startups
  • Ngembangkeun sareng Réact
  • Marketing Dumasar Data
  • Internét tina Hirup

Saatos réngsé sareng disatujuan karir atanapi kursus Platzi masihan anjeun sertipikat sapertos kieu:

Platzi Diploma

Menangkeun beasiswa salami sasih Studi di Platzi

Mimiti anjeun ngawartosan yén platzi nawiskeun 5 kursus gratis anu penting pisan sapertos Kursus Profesional Git sareng GitHub, Kursus Pemrograman Dasar, Kursus Pamasaran Sora ka Suara, Kursus Branding Pribadi, sareng Tangtosna Téknik Perangkat Lunak Dasar.

Salaku tambahan kana kursus anu disebatkeun di luhur, Platzi nawiskeun rencana pengajaran bulanan sareng taunan dimana urang tiasa ngaraosan sababaraha rupa kursus sareng karir anu diajarkeun ku para profesional ti industri anu paling penting. Waktos ieu kami masihan anjeun Beca salami sabulan di platzi Supados anjeun mendakan sadaya kursus anu tiasa diajar online, cukup lebetkeun ti dieu sareng nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun, ogé kami ogé bakal ngumpulkeun sababaraha bulan pikeun pangguna anu ngiringan, meunangna win.

Sanaos jelas pikeun sadayana, kuring sacara pribadi nyarankeun pikeun diajar nyalira sareng diajar tina sababaraha mékanisme anu ditawarkeun ku internét, tapi, Platzi nyaéta mékanisme anu teratur, praktis sareng pikaresepeun pikeun diajar anu kuring parantos nyarios ka anjeun sababaraha kali, éta parantos ngajantenkeun kuring ageung ngukur terang téknologi anyar sareng leres-leres modél ideu kuring. Hal anu kuring kedah nyorot ngeunaan Platzi nyaéta ti mimiti waktos éta memotivasi anjeun pikeun ngajantenkeun ideu bisnis anjeun janten leres, nyaéta motivasi kami pikeun janten pengusaha sareng gaduh paningkatan profesional.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

23 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   LUIS FERNANDO DOMINGUEZ cenahna

    pantun,
    Nuhun postingan PLATZY.
    Dina tulisan anjeun nunjukkeun yén aya sababaraha kursus gratis sapertos mérek pribadi. Nya, teu aya anu gratis atanapi sahenteuna kuring henteu ningali. Upami anjeun bageur pisan nunjukkeun kumaha ngakses kursus gratis (mugia kuring henteu terang yén anjeun kedah mayar naon waé sateuacan ngaksés anu gratis).
    Muhun salam sareng hatur nuhun.

    1.    Genesis camacho cenahna

      Abdi ngadamel Brand Pribadi sareng éta gratis gratis Luis.

  2.   jhoedram cenahna
    1.    Carlos cenahna

      Platzi anu pangsaéna di dunya dina pendidikan Online !!!! Abdi mayar sarébu langganan, kusabab eusina kualitas sareng platform na hébat pisan !!!!

  3.   Tecprog Dunya cenahna

    Éntri anu saé sayang, teraskeun, pendak deui di luhur. 😉

  4.   Josue cenahna

    Kursus Platzi henteu ngagambarkeun biaya jumlah ékonomi, kualitas paméré anu handap pisan.

    1.    kadal cenahna

      Dina hal kuring, kuring yakin anu sabalikna, harga kursus sigana kuring paling akurat, nunjukkeun yén lulusan hargana 10 atanapi 20 kali langkung sareng dina sabulan kuring tiasa ningali sababaraha dina waktos anu sami pikeun tingkat anu rata .

  5.   Anakin SW cenahna

    Naon infomérsial, sabaraha anjeun dibayar kanggo tulisan éta? Éta nunjukkeun teuing sobat.

    1.    kadal cenahna

      Nya, teu nanaon, kuring diajar di jerona, sareng ogé upami anjeun ngalamar Beasiswa aranjeunna masihan kuring sasasih Beasiswa sakumaha anu dicarioskeun dina tulisan, tapi rada jauh ti éta, Platzi mangrupikeun platform anu ngalayanan kuring teuing dina jaman kuring. dinten sareng éta parantos ngamungkinkeun kami diajar seueur hal ngeunaan téknologi.

  6.   cenahna

    Kuring henteu ngabagi ideu, kuring henteu nyebatkeun yén guru Platzi henteu terang, sabab panginten aranjeunna seueur terang. Tapi aranjeunna henteu ngagaduhan kanyaho pikeun ngajar, aranjeunna biasana ngajelaskeun ku cara anu praktis pisan, aranjeunna ngawartosan naon anu kedah dilakukeun pikeun hal sapertos kitu sareng ayeuna, tapi henteu salajengna. Anjeun kedah nyusun langkung seueur. Sacara pribadi, kuring mikir yén upami anjeun hoyong, contona, diajar program tanpa ngagaduhan ide, langkung saé maca dokuméntasi, référénsi, jst.

    PS: postingan na sigana rada payu ka kuring, mugia lepat.

  7.   Felipe Rodriguez cenahna

    Kualitas kursus anu handap, guru condong ngalakukeun kasalahan dina istilah, sababaraha bahkan dina hal dasar, kursus terbatas pikeun diajar basa umumna (pikeun éta kuring maca dokuméntasi sareng kuring diajar langkung gancang).
    Dina pamanggih kuring edx langkung saé, sertifikasi langkung mahal sareng aranjeunna umumna dina basa Inggris, tapi kualitas kursus sareng guru na sareng ragam topik anu dibahas langkung ageung.

  8.   JazzEscobedo cenahna

    Jujur, kuring nuturkeun aranjeunna sakedap, aya hal anu anjeun tiasa pelajari ti aranjeunna, tapi contona sadayana gumantung ka guru / instruktur / guru, jujur ​​ngan hiji-hijina anu ngayakinkeun kuring yén anjeunna terang naon anu anjeunna carioskeun nyaéta Arturo Jamaica, éta henteu resmi atanapi henteu resmi, henteu bosen sareng terang kumaha ngajelaskeun (sanaos sakapeung anjeun perhatoskeun yén tikoro na janten garing hahaha), sareng Freddy saur anjeunna nyarioskeun langkung seueur pikeun nembongan langkung terang tibatan sabaraha atanapi sakedik na terang, Arturo Jamaica Kursus python, Freddy Vega's (Javascript sareng C #) ngan ukur hartosna gratis jalan, tapi mayar kursus anjeunna, kuring moal ngalakukeunana xD, dina udemy kuring mésér kursus nalika éta kalayan saé pisan Diskon python nyaéta Éta nyaéta panggero "python 3 sapinuhna ti mimiti", éta patut pisan xD, si éta mah saé pisan ngajelaskeun topikna sareng kuring resep pisan yén dina mimiti anjeunna ngajarkeun kumaha ngagunakeun JupyterNotebook pikeun ngalaksanakeun latihan, di pangalaman kuring, kuring pikir éta gumantung pisan ti guru tibatan tina platform, contona di kuring utube aya pidéo hébat téma X, sanaos aya ogé anu goréng pisan

  9.   Jose Bernardoni cenahna

    kontribusi anu saé pisan, hatur nuhun… ¡¡¡¡¡

  10.   Seteat cenahna

    Tulisan anu pikaresepeun. Tata basa pikareueuseun, tapi pikaresepeun dina sagala hal.
    Tinjauan contona paragraf ieu, punten:
    "Upami anjeun henteu diajar program sareng Platzi Basic Programming Courts, kuring sacara pribadi pastikeun yén bakal hésé pisan pikeun anjeun diajar program, éta saleresna saderhana sareng jelas, kalayan conto anu rumit kalayan solusi anu saderhana."

  11.   Alberto cardona cenahna

    Hello!
    Kuring gaduh patarosan alit, bulan kahiji gratis sareng saatos sasih pembayaran munggaran parantos ditagihkeun?

    1.    Leo cenahna

      Saur anjeun kedah mayar sasasih kanggo kéngingkeun sasih gratis deui.

    2.    kadal cenahna

      Anjeun kedah mayar bulan kahiji, sareng anu kadua gratis

  12.   Victor cenahna

    Sareng upami anjeun mayar bulanan, naha anjeun tiasa ngarobih metode pamayaran di waktos payun?

  13.   kadal cenahna

    Mémang, sareng anu kuring terang, upami anjeun mayar sasasih sareng dina bulan éta anjeun mutuskeun ngalih kana sataun, aranjeunna bakal mikawanoh jumlah anu anjeun mayar kanggo sasih éta

  14.   tris cenahna

    Upami anjeun pemula dina dunya téknologi sareng anjeun hoyong ngembangkeun, halaman ieu super pikeun diajar program http://www.w3ii.com

  15.   davidcrx cenahna

    Halaman éta nyalira saé, saur éta mangrupikeun prakarsa anu saé pikeun diajar konsép anyar. Sanaos gaduh gelar / sértipikasi sigana rada nyorangan ka kuring, kumargi anjeun tiasa ujian sakalian kahoyong.

  16.   Ellias cenahna

    Situs na saé, anjeun diajar hal-hal dasar tapi teras anjeun cicing di dinya. Kuring diajar program dina Go in https://apuntes.de/golang sareng ayeuna kuring diajar Réact.