PlayOnLinux atanapi kumaha maénkeun kaulinan Windows favorit anjeun dina Linux

PlayOnLinux mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun anjeun masang sareng ngajalankeun seueur kaulinan sareng aplikasi anu asalna dirancang pikeun Windows. Sakumaha urang terang, dina waktos ayeuna sababaraha kaulinan populér anu dirancang pikeun dijalankeun dina Linux sareng, pasti, ieu mangrupikeun salah sahiji faktor anu discourages loba pamaké ti overdoing kana Linux. PlayOnLinux mawa kana dampal panangan urang a solusi pikeun masalah ieu, tanpa biaya naon waé sareng ngalangkungan panggunaan parangkat lunak gratis.

Fitur utama PlayOnLinux

  • Anjeun teu kedah gaduh salinan atanapi lisénsi Windows pikeun nganggo PlayOnLinux.
  • PlayOnLinux lengkep dumasar kana Anggur, janten sadaya fitur sareng manpaatna dibagi, sanaos ngajantenkeun pangguna umum tetep jauh tina konfigurasi rumit.
  • PlayOnLinux mangrupikeun parangkat lunak gratis
  • PlayOnLinux dikembangkeun di Bash sareng Python

Éta ogé ngagaduhan sababaraha kalemahan, sapertos sadayana parangkat lunak:

  • Kadang-kadang, anjeun bakal ngalaman perlambatan dina pagelaran (gambarna tiasa kirang cairan sareng grafikna kirang rinci)
  • Éta henteu ngadukung KABEH kaulinan, sanaos ngadukung sajumlah ageung diantarana.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Untungna, PlayOnLinux gaduh installer ampir sadaya distro. Anu henteu nganggo Ubuntu, tiasa mendakan pitunjuk pamasangan di dieu:

http://www.playonlinux.com/es/download.html

Pangguna Ubuntu tiasa masang paket DEB anu saluyu atanapi nambihan Repository PlayOnLinux:

Pakét: @ http://www.playonlinux.com/script_files/PlayOnLinux/3.7.7/PlayOnLinux_3.7.7.deb

Pikeun nambihan Repository, kuring muka terminal sareng ngetik ieu:

sudo wget http://deb.playonlinux.com/playonlinux_lucid.list -O /etc/apt/source.list.d/playonlinux.list sudo apt-get update sudo apt-get install playonlinux

Anggo

Nalika anjeun ngamimitian PlayOnLinux pikeun kahiji kalina, anjeun bakal ningali yén layar utama program bakal katingali rada kosong. Ieu kajantenan sabab kaseueuran rohangan didaptarkeun pikeun ngadaptar aplikasi sareng gim anu anjeun pasang.

Pikeun masang aplikasi / gim, pencét tombol Pasang.

Dialog installer bakal némbongan. Ti dinya anjeun bakal tiasa milih aplikasi / gim anu badé dipasang, naha ku browsing kategori di kénca atanapi milari éta liwat mesin pencari anu aya di luhur jandéla.

Sakali anjeun parantos mendakan gim / aplikasi anu badé dipasang, pilih teras pencét tombol na aplicar.

The installer tina kaulinan. Kacuali anjeun masang tambalan kanggo aplikasi anu dipasang sateuacana, kaseueuran installer bakal dimimitian ku "presentasi." Teras, diréktori bakal didamel dimana PlayOnLinux bakal nyimpen sadaya file pikeun program anu dimaksud.

Saatos titik ieu, sababaraha hal tiasa kajadian: installer tiasa ngamimitian ngalesotkeun tina kaulinan, mungkin meryogikeun file instalasi kaulinan, tiasa meryogikeun CD Kaulinan / ISO, sareng sajabana, gumantung kana naon anu diatur dina skrip pamasangan game. Sababaraha conto kaasup kana gambar layar anu nuturkeun:

Di sababaraha titik, PlayOnLinux bakal ngajalankeun installer asli Windows / aplikasi / gim. Hal anu penting pikeun diémutan nyaéta, kadang-kadang, skrip pamasangan PlayOnLinux kedah ngarobih pamasangan saatos réngsé, janten disarankeun pisan pikeun dipasang dina jalur anu parantos ditetepkeun sacara standar, sareng nganggo konfigurasi anu standar. Sakali installer ngalengkepan karyana, PlayOnLinux bakal nembongkeun dialog akhir pikeun ditangtoskeun dimana ngadamel jalan pintas tina kaulinan.

Saatos instalasi réngsé, anjeun bakal ningali deui jandela PlayOnLinux deui sareng gim / aplikasi anu dimaksud kedah ditambihan kana daptar program anu sayogi. Pikeun ngajalankeun program nembé dipasang, kantun pilih teras pencét tombol na Lumpat. Anjeun tiasa ogé klik dua kali dina program, atanapi ngajalankeunana tina jalan pintas anu didamel ku installer.

Tungtungna, cinta sareng sadaya gim luntur sareng waktos tragis na uninstall. Pikeun ngalakukeun ieu, pilih tina daptar teras pencét tombol na Leungitkeun. Punten dicatet yén sanaos sadaya file sareng setélan anu disimpen dina Pendaptaran bakal leres-leres dihapus, sadaya jalan pintas program panginten moal dihapus sacara leres. Pokokna ... éta kedah dilakukeun "ku tangan".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

33 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Emmanuel Miranda cenahna

    urang kedah gaduh disk game enya atanapi leres?

    1.    Cristian cenahna

      Naon Vérsi PLAYONLINUX ANU SANGKAT sabab bakal aya sababaraha vérsi

  2.   marteen cenahna

    hatur nuhun rerencangan

  3.   Daniel cenahna

    anjeun nampi retakan sareng tambalan pikeun pertandingan?
    sareng kumaha kuring tiasa nerapkeunana?

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Tangtosna. Mékanisme na sami sareng biasana. Milarian diréktori tempat kaulinan dipasang sareng nyalin retakan. Atanapi ngajalankeun gimna, ngajalankeun keygen, sareng lebetkeun konci na, jsb.
    Éta gampang. Surak! Paul.
    ps: isarat, pastina éta kaulinan disimpen dina HOME / .wine folder anjeun

  5.   Daniel cenahna

    Duh, hatur nuhun
    teras kuring ningali éta sapertos masang aranjeunna dina windows
    sareng patarosan anu sanés
    nalika pertandingan nalika masang naroskeun ka kuring pikeun dipasang directx ???

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Sacara umum, gimna nyalira masangna (directx anjeun kedah maénkeun éta). Upami teu kitu, unduh nyalira tina halaman resmi na, pasang teras cobian pasang gimna. Éta gampang.
    Surak! Paul.

  7.   Cyboretum2003 cenahna

    naha lalaki tentara tiasa diputer?

  8.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Perhatosan. Pasang bungkus DEB sareng milarian gim dina daptar. Upami nembongan, tiasa tapi henteu. Pokokna, éta henteu muncul dina daptar PlayOnLinux henteu hartosna yén éta henteu tiasa dijalankeun nganggo Anggur, tapi teu aya skrip pamasangan game dina PlayOnLinux. Janten, upami éta henteu muncul, cobian pasang langsung tina Anggur.
    Surak! Paul.

  9.   krackmu cenahna

    Abdi parantos nganggo sakedik ayeuna, sareng éta janji 😉
    Gambar tutorialna nyaéta stocking lami, éta parantos aya ti sababaraha vérsi sateuacana.
    Upami teu aya skrip pemasangan kanggo kaulinan atanapi aplikasi, anu dina uji tiasa diunduh ku komunitas dina forum PlayOn Linux.

    Salam.

    1.    wilyer vilchez cenahna

      Éta naroskeun ka kuring pikeun cd-rom teras henteu diunduh sapertos kuring

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Jelas. Anjeun kedah masang cd dina folder dina hard disk anjeun (éta mangrupikeun prosedur anu sami sareng "virtual disk" anu panginten dianggo dina Windows). Upami teu kitu, anjeun kedah nempatkeun CD. 🙂
        Pikeun masang ISO dina folder, anjeun kedah nganggo paréntah:

        sudo mount -o loop disco.iso / media / iso

        Jelas, anjeun kedah ngarobih disk.iso sareng / media / iso pikeun naon anu cocog dina kasus anjeun.

        Surak! Paul.

      2.    ANDREW cenahna

        Sobat, kuring kénging hal anu sami, ngawartosan

  10.   sergiolopez cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah sareng PlayOnLinux, sababaraha minggu ka pengker kuring ngalaman masalah kusabab kantor ditutup secara teu disangka-sangka janten kuring mutuskeun pikeun nyabut kantor PalyOnLinux, ayeuna unggal-unggal kuring ngamimitian UBUNTU, katingalina aplikasi na henteu tiasa dimuat sareng ditingalikeun kuring hiji kanggo hiji paket MicrosoftOFFICE. Kuring parantos sacara manual uninstall sadayana folder MicrosoftOffice anu aya dina PLAYONLINUX, kuring ngahapus sababaraha entri eksekusi dina folder PLAY dimana aranjeunna namina kuring salaku OFFICE OFFICE, kuring leres-leres uninstall na masang deui sareng éta tetep sami… aya ideu?

    1.    ANDREW cenahna

      kumaha kuring naros ka kuring pikeun cd rom anu tiasa kuring béjakeun ka kuring

  11.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kaleresan kuring henteu terang kumaha ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.
    Sing salamet! Surak! Paul.

  12.   pikun cenahna

    simpen installer LOL tapi kuring henteu tiasa mendakanna ogé ku mesin pencari atanapi ngalangkungan kaulinan, kumaha kuring ngalakukeunana?

  13.   Guillemgat cenahna

    Halo, leres pisan ngajelaskeun tulisan na ... Masih, henteu téknis pisan pikeun nyarios ... Kumaha upami urang nganggo netbook? Kumaha kuring tiasa maénkeun kaulinan anu peryogi sababaraha CD tanpa aranjeunna? Patarosan na, naha nalika maén pendrive dimana kuring ngaduruk CD game henteu mikawanoh kuring ... Tangtosna, kuring gaduh netbook ... Kuring parantos milarian dina forum anu sanés tapi ...

    hatur nuhun sateuacana, diplomat

  14.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hai Guille! Naon kasucian !!
    Upami kuring ngartos patarosan anjeun leres, anjeun hoyong terang kumaha maénkeun kaulinan anu, nalika anjeun maénkeun éta, nyungkeun anjeun nyelapkeun cakram énggal. Jujur kuring henteu gaduh PlayOnLinux dipasang. Parantos lami ti kuring nyerat tulisan. Nanging, réaksi munggaran kuring nyaéta pikeun nyobaan masang ISO disk éta nalika pertandingan meryogikeunana. Kuring ngabayangkeun yén dina setélan PlayOnLinux atanapi Anggur kedah aya pilihan pikeun netepkeun yén éta maca jalur éta siga CD / DVD. Pokokna, éta bakal logis ... tapi, sakali deui, kuring henteu ngagaduhan program anu dipasang pikeun nguatkeun éta.
    Upami anjeun ngalaksanakeun kamajuan atanapi sumping kana solusi masalah, kuring bakal ngahargaan anjeun upami anjeun bagikeun ka urang sadayana.
    Rangkulan! Paul.

  15.   Esteban Kluser cenahna

    : -O

  16.   ado cenahna

    Sobat, hatur nuhun pisan kana sumbangan sareng dedikasi anjeun. Minat kuring sajaba ti ngajalankeun sababaraha gim windows nyaéta pikeun terang upami MU V2 ngalir, hatur nuhun

  17.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Naon sih MU V2 ??
    Surak! Paul.

  18.   freddy johan cenahna

    naha katémbong kuring yén anjeun peryogi cd rom

    1.    Amaranta Rosnovsky cenahna

      Sobat, dugi aya sababaraha pilihan (nalika anjeun milari gimna) sareng di sana anjeun kedah pencét "henteu kedah nganggo CD" sareng ogé dina "éta mangrupikeun program uji coba" anjeun bakal nampi sababaraha tanda, anjeun nampi aranjeunna sareng anjeun milih: 3

    2.    Cristian cenahna

      sabab anjeun kedah nempatkeun "IN TESTS" anjeun kedah nempatkeun kana "NO CD BUTUH" game anu anjeun pasang peryogi CD ATAWA cdrom pikeun tiasa masangna

  19.   Amaranta Rosnovsky cenahna

    Héi, anjeun henteu terang kumaha anjeun tiasa nga-instal deui game tanpa kedah ngaunduh deui? (dina kasus kuring, Liga legenda)

  20.   Rafael Valza cenahna

    sobat kuring milih gim kuring klik dina aplikasi tapi teu aya kajadian sareng upami éta kajadian kuring pasihkeun deui tapi sami waé henteu aya kajadianana

  21.   Berenes cenahna

    Naha aya anu terang kumaha masang kaulinan anu diwangun ku dua iso? Kuring naroskeun sabab kuring masang anu pangpayunna sareng kuring masihan anu laksana sareng ngaluncurkeun pamasangan. Masalahna timbul nalika naroskeun ka kuring pikeun disk dua, ieu dina iso dua tapi kuring henteu terang kumaha boot na. Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?

  22.   Sabrina cenahna

    halo Abdi hoyong uninstall sabab éta ngabalukarkeun kuring masalah tapi teu aya jalan jeung paling parah kuring henteu tiasa mendakan anggur ngabantosan kuring.

  23.   Carlos cenahna

    Halo nalika kuring ngaunduh aranjeunna henteu muncul di awal sabab vérsi na 3.4 punten bantosan kuring

    1.    Carlos cenahna

      Nyaéta, kuring ngaunduh game tapi éta henteu mimiti atanapi dina desktop anu kuring bantosan punten.

  24.   malaikat cenahna

    halo patarosan sabab nalika kuring parantos masang buruan dina jalan pintas kuring pasihkeun kanggo dibuka sareng éta henteu kabuka sareng henteu nalika kuring pasihkeun pikeun ngaluncurkeun anu ngabantosan kuring

  25.   terus terang cenahna

    Halo unduh warga jahat 4 nginum, kuring dibuka ku anggur sareng lambat pisan,
    Playonlinux tiasa nyepetkeun buruan bari masih diinum.
    Anggo ubuntu 12.4