Bagikeun sosial plugin wordpress, bagikeun dina jaringan sosial kalayan desain responsif

nu interaksi sosial parantos dipasang salaku salah sahiji sumber anu paling berharga pikeun ningkatkeun pangsa patalimarga non-organik (sanés ti mesin pencari) dina blog sareng plugins sapertos Plugin Bagikeun Sosial, Aranjeunna ngatur ningkatkeun tingkat konvérsi ngalangkungan palaksanaan saderhana tombol responsif dina halaman wéb.

Plugin Bagikeun Sosial, bagikeun dina jaringan sosial kalayan desain responsif

Social Share plugin Gratis, fitur vérsi gratis

Plugin Bagikeun Sosial mangrupikeun salah sahiji plugin sosial anu paling diunduh pikeun platform WordPress, aksés na sareng desain responsif tina kancing na masihan bagian tina kasuksésanna, tapi salian ti éta, plugin Social Share ngagaduhan antar muka anu saderhana sareng intuitif anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih setélan desain gampang adaptasi kana sarat unggal blog, tiasa unggah bahkan desain tombol-tombolna. Hayu urang tingali sababaraha fungsi.

100% Desain Responsif

Béda sareng plugins sosial anu sanés, desain plugin Social Share mangrupikeun 100% responsif pikeun ngalancarkeun operasi blog sareng ngahémat sakedik beuratna ngalangkungan gambar entéh anu diadaptasi khusus pikeun alat sélulér.

Liputan média sosial lengkep

Plugin Bagikeun Sosial ngagaduhan jaringan sosial anu paling sering dianggo, kalebet Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Xing sareng Pinterest jst.

personalization

Antarmuka plugin diadaptasi pikeun gampang nerapkeun parameter kustomisasi masing-masing sapertos kamungkinan nambihan téks di payun tombol, nambihan tombol ku desain anjeun nyalira, ngarobih urutan jaringan sosial sareng nambihan tombol-tombol dina postingan masing-masing atanapi dina sakabeh halaman.

Palaksanaan saderhana ku kode pondok

Kodeu pondok anu disayogikeun ku pangembang ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang nerapkeun tombol dina témplat naon waé tanpa kedah némpél kode na.

Social Share plugin Pro, fitur vérsi premium

Sanaos vérsi gratis plugin na lengkep sareng serbaguna, pangguna anu paling nuntut tiasa meryogikeun fungsi kustomisasi anu maju dina desain sareng fitur canggih sapertos anu dijelaskeun di handap.

Jumlah jaringan sosial anu langkung saé

Kalayan versi pro tina plugin ieu anjeun bakal tiasa nambihan tombol sosial pikeun blog anjeun sareng milih seueur jaringan anu langkung seueur ningkatkeun interaksi sosial pangguna.

Desain langkung seueur

Kalayan plugin Bagikeun Sosial anjeun bakal ngagaduhan seueur desain deui pikeun milih diantara sababaraha rupa témplat anu tos dirancang anu gampang pisan pikeun ngonpigurasikeun anu bakal masihan blog anjeun penampilan anu langkung bersih sareng langkung propésional, adaptasi sareng desain dasar.

Kustomisasi canggih

Kalayan vérsi premium tina plugin ieu anjeun bakal tiasa ngonpigurasi desain tombol ngalangkungan fungsi kustomisasi anu maju pikeun adaptasi sadayana kana desain blog, sapertos nyaluyukeun lébarna tombol, ruang pamisah sareng wates, diantara seueur fungsi sanés.

Blok eusi

Ieu mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling populér tina plugin Bagikeun Sosial anu ngamungkinkeun anjeun pikeun sawaréh meungpeuk eusi hiji tulisan di tukeran pikeun aksi sosial.

Panempatan di Pop up

Format pop up anu ngamungkinkeun tampilan tombol dina jandéla misah atanapi dina jandéla anu langkung alit dina blog éta nyalira, sayogi dina vérsi premium.

Pangaruh animasi

Versi pro ogé kalebet rangkéan épék animasi anu ngarobih posisi, warna atanapi ukuran tombol nalika ngalayang ngalangkungan éta pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun sacara visual pikeun pangguna.

widget

Versi pro tina plugin ogé ngamungkinkeun anjeun nganggo tombol-tombol anu didamel salaku widget ku nyiptakeun unsur anu mandiri sareng nempatkeun dimana waé didukung ku témplat, sapertos dina sidebar.

Bantosan 24 jam

Acquiring nu vérsi premium tina plugin Kami bakal ngagaduhan bantosan khusus pikeun konsultasi patarosan online ngeunaan pamasangan sareng integrasi sareng témplat blog urang.

Pondokna, upami anjeun hoyong ningkatkeun interaksi sosial blog anjeun, Plugin Bagikeun Sosial mangrupikeun pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun upami anjeun henteu hoyong ngorbankeun kagancangan sareng fungsina. Anjeun tiasa ngaunduh vérsi gratis atanapi bet dina versi premium kalayan fungsi tambahan na dina ieu link.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.