Plugin eusi wasta pikeun kaanggotaan premium

Private Content Plugin mangrupikeun plugin premium pikeun WordPress anu anjeun tiasa ngonpigurasikeun kaanggotaan premium dina blog anjeun pikeun ngawatesan eusi ka pamiarsa anjeun saatos mayar.

Plugin eusi wasta pikeun kaanggotaan premium

Dina taun-taun ayeuna, cara ngasilkeun artos ku blog parantos dirobihkeun sareng kaanggotaan premium parantos disebatkeun salaku salah sahiji cara anu épisién sareng paling praktis pikeun monetisasi sabab henteu diwatesan ku turun naek iklan sareng sistem anu sanés pikeun sababaraha panghasilan stabil ngaliwatan pemirsa konsolidasi.

Watesan eusi sabagean ogé ngahontal hasil anu saé pisan dina blogosfir sareng diwangun ku nyayogikeun bagian tina konténna gratis (sapertos tulisan) anu ngagaduhan klaim pikeun pamaca, anu kedah ngalanggan kaanggotaan pikeun maca sésana. +

Plugin Konten Pribadi, fitur Premium pikeun ngatur kaanggotaan blog anjeun

Ngatur aksés kana eusi anu diwatesan ngalangkungan kaanggotaan mangrupikeun tugas anu gampang berkat Plugin Kandungan Wasta, sabab ngagaduhan antar muka anu saderhana sareng intuitif pikeun gampang ngonpigurasi aksés ka pangguna ku halaman, kategori komo tulisan mandiri, hayu urang tingali sababaraha fitur na .

Tanpa kode

Sakumaha saderhana masang plugin sareng ngaktipkeunana pikeun tiasa ngonpigurasikeun pilihan anu cocog pikeun unggal kaanggotaan ku klik mouse saderhana, sanés kedah nungkulan kode témplat sareng ngarobih téma sacara manual, sabab plugin na bakal ngurus sadayana sakali diaktipkeun tiasa milih antara sababaraha rupa pilihan konfigurasi ·

Multilevel tanpa wates

Ieu mangrupikeun hiji kaunggulan utama plugin ieu, kamungkinan ngonpigurasikeun sababaraha tingkatan dina kaanggotaan sareng langganan anjeun tanpa wates, anu seueur mangpaatkeun dina kasus-kasus anu tangtu, sapertos kursus virtual atanapi modul diajar dimana aya sababaraha tingkatan sakumaha dasarna, panengah sareng tingkat lanjut, anu diperyogikeun kaayaan langganan anu béda.

Konfigurasi impor / ékspor

Upami anjeun ngagaduhan sababaraha proyek anu anjeun badé ditiru sistem kaanggotaan, fungsi ieu bakal kapaké pisan, sabab anjeun ngan ukur kedah ngatur plugin sakali sareng ngekspor konfigurasi na pikeun ngimpor kana situs sanés anjeun.

Palaksanaan saderhana nganggo Shortcodes

Sistem palaksanaan saderhana na nganggo kode pondok bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawatesan ampir sadaya daérah blog ku nambihan kode saderhana pikeun sababaraha garis pikeun muka jandela login, solusi praktis pikeun ngawatesan eusi total atanapi parsial dina kaanggotaan anjeun.

Konfigurasi khusus

Kalayan Plugin Kontén Wasta anjeun tiasa milih naon waé kontén anu kedah diwatesan iraha waé tina panganteur na, anu ngadukung sababaraha rupa parameter pikeun netepkeun sababaraha tingkatan rékaman dina kaanggotaan anjeun.

Bantosan 24 jam

Kaanggotaan plugin nyayogikeun aksés ka bantosan téknis 24H pikeun konsultasi naon waé ngeunaan konfigurasi sareng panempatan plugin ka developer.

Upami anjeun gaduh blog WordPress sareng ngémutan sababaraha sistem monetisasi sapertos kaanggotaan sareng langganan, Plugin eusi wasta Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun kusabab kagunaanna, kesederhanaan sareng konfigurasi anu maju anu tiasa ngahémat jam gawé anjeun dina sababaraha klik. Pikeun ngaunduh plugin na sareng mimitian ngonfigurasi kaanggotaan anjeun tiasa kana link salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.