PenerjemahOOoNote, plugin pikeun OpenOffice

PanarjamahOOoNote, Mangrupikeun pelengkap pikeun OpenOffice.org anu tanggung jawab narjamahkeun téks anu urang pilih kana basa anu parantos kami atur sareng urang tiasa tingali dina palang status Suite; nyaéta, tarjamahna ngalangkungan Google Translate kana basa anu kami anggo atanapi biasana dianggo dina dokumén kami.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, nalika narjamahkeun téks, éta némbongan dina bentuk Catetan di belah katuhu layar. Upami kuring, basa standar nyaéta Spanyol (Argentina)
  • Pamasangan.
  1. Kami badé ngaunduh plugin tina tautan ieu.
  2. Urang masangkeunana, kanggo éta urang muka Panulis sareng urang bade Alat-alat> Manajer Penyuluh sareng saderhana Urang tambihan Pelengkapna.
  3. Urang balikan deui OOo sareng urang bakal ningali palang anu ngambang anu nyatakeun Tarjamahkeun sareng urang kedah nempatkeunana dimana anu paling dipikaresep. (Tingali screenshot di luhur)

Ditempo dina | Lemes-Gratis


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.