Plugins bakal janten prosés mandiri dina Firefox 3.6.4

Mozilla langkung caket kana nyandak léngkah anu sanés pikeun ningkatkeun stabilitas panyungsi anjeun, ngasingkeun plugins kana prosés anu misah, fitur anu dijadwalkeun diluncurkeun dina 4 Méi salaku bagian tina Firefox 3.6.4. Kukituna, upami Adobe Reader, Flash atanapi Java gagal, sadaya aplikasi moal "hang" deui.


Paripolah anyar, kang anjeun tiasa nyobian di ngawangun wengi sareng anu kalebet kana béta umum, nganonaktifkeun sadayana conto plugin anu bermasalah sareng ngahasilkeun laporan kasalahan. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa neraskeun browsing tanpa kejutan utama.

Dina waktos ayeuna éta ngan ukur dianggo ku Quicktime, Flash sareng Silverlight, tapi plug-in sanésna tiasa ditambihan ku panangan. Upami urang hoyong nambihan, contona, Adobe Reader, urang nyerat ngeunaan: config dina palang alamat sareng tambihan variabel boolean anu kedah urang namina dom.ipc.plugins.enabled.nppdf32.dll, urang pasihan nilaina bener sareng urang balikan deui Firefox. Pikeun nambihan Java sistemna sami: urang nambihan dom.ipc.plugins.enabled.npjp2.dll, kami masihan nilaina leres sareng balikan deui. Pikeun kéngingkeun nami perpustakaan anu ngurus masing-masing plug-in kuring nyerat ngeunaan: plugins dina palang alamat.

Ieu ogé ngakibatkeun a robih dina kawijakan pembaruan Firefox. Iraha wae fitur siap dipedalkeun, éta bakal kaluar kalayan vérsi anu sayogi salajengna, sanaos éta mangrupikeun vérsi minor. Boh Chrome sareng Opera ngagaduhan siklus tugas anu sami, janten éta kaputusan ampir wajib, dina waktos-waktos anjeun kedah ngurus pangsa pasar.

Ieu pasti léngkah ka arah anu bener. Masih kedah ningkatkeun mesin Javascript (lambat pisan dibandingkeun sareng Opera atanapi Chrome) sareng ngadamel sadaya halaman prosés mandiri. Tapi hé, éta mimiti anu saé, leres?

Kanggo inpormasi lengkep tingali Mozilla Links.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.