3 Plugin Freemium anu anjeun moal sono dina WordPress anjeun

WordPress ti CMS paling lengkep anu aya sareng bagian tina fungsionalitas na ditangtukeun ku seueur plugin anu sayogi dina platform kanggo tiasa adaptasi kana sadaya jinis proyek.

3 Plugin Freemium anu anjeun moal sono dina WordPress anjeun

Plugins mangrupikeun modul tambahan anu ngalebetkeun fungsi khusus kana situs anu diwangun dina WordPress pikeun minuhan tujuan tujuan pamasanganana, sapertos nyiptakeun bentuk khusus, néwak email pangguna, ngabagi dina jaringan sosial, nyaring spam sareng seueur fungsi sanés anu henteu kalebet sacara standar.

Plugins gratis vs plugin mayar

Aya sacara harfiah ratusan Plugin WordPress pikeun nutupan sagala jinis fungsi sareng dina sababaraha kasus éta tiasa rada ngabingungkeun pikeun mutuskeun pilihan anu ideal. Seueur plugins gratis sareng anu sanésna mayar, plugins gratis tiasa nyayogikeun fungsi blog standar rata-rata, tapi upami anjeun gaduh blog khusus sapertos blog pamasaran, anjeun panginten peryogi fungsi canggih anu ngan ukur tiasa ditutupan ku plugin anu mayar sareng dina titik ieu , plugins freemium mangrupikeun solusina.

Naon plugins freemium?

Plugin freemium mangrupikeun plugins gratis kalayan fitur terbatas. Plugins ieu fungsina lengkep sareng nawiskeun pangguna kamungkinan pikeun masang sareng nguji éta tanpa mayar nanaon, tapi pikeun tiasa nganggo poténsialna perlu pikeun mésér versi lengkepna.

Format ieu nawiskeun seueur kaunggulan tambahan dibandingkeun pilihan séjén sabab ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji plugin na sateuacan mayar éta, janten nalika anjeun mésér éta anjeun parantos terang kumaha jalanna sareng naon anu anjeun pilari.

Disarankeun Freemium Plugins pikeun WordPress

Pikeun milih anu plugins freemium anu cocog pikeun tiap proyek, fungsionalitasna kedah dievaluasi masing-masing pikeun mastikeun yén aranjeunna nyumponan masing-masing sarat tina blog urang. Dina kompilasi ieu anjeun tiasa ningali sababaraha conto plugins freemium paling populér pikeun nutupan fungsi umum dina blog khusus atanapi téknis anu diadaptasi pikeun pamasaran digital.

Sumo kuring

Sumo Me mangrupikeun alternatif sanés kanggo mailchimp anu bakal ngahirupkeun newsetler anjeun pikeun ngalegaan daptar palanggan anjeun kusabab éta ngadukung seueur varian dina konfigurasi na. Versi gratis na lengkep fungsina sareng vérsi anu mayar kalebet seueur fitur anu ditambihan sapertos nyumput iklan tina pandangan palanggan. Unduh didieu

SEOmartlinks

Kami parantos terang kumaha pentingna tautan internal dina posisi halaman sareng nganggo plugin WordPress ieu anjeun tiasa ngajadikeun otomatis kecap konci anjeun pikeun otomatis nambihan tautan, ngahémat waktos anu saé dina prosés. Versi premium na ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun sajumlah seueur pilihan canggih pikeun proyek skala ageung. Unduh didieu

WPML pikeun MultilingualPress

Panarjamah multibasa canggih pikeun WordPress anu anjeun tiasa narjamahkeun eusi blog anjeun kana sababaraha basa ku cara propésional pikeun narik pengunjung ti sadaya nagara. Unduh didieu.

Nya, dugi ka ayeuna kami milih plugins freemium pikeun WordPress, kami arepkeun éta pisan mangpaat sareng anjeun nerapkeunana dina proyék wéb anjeun.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.