Pluto TV: bakal perdana lima saluran gratis gratis

Pluto TV

Pikeun anu teu acan terang, Pluto TV mangrupikeun platform pidéo streaming anu dipiboga ku ViacomCBS. Californiaian didirikeun taun 2013, sareng ti saprak diadegkeunana, éta parantos ningkat dina jumlah pengikut, kumargi salah sahiji kaunggulan utamina nyaéta gratis, tanpa biaya langganan sapertos Netflix, Amazon Prime Video, Disney +, Apple TV + , FlixOlé, jsb.

Salaku tambahan, éta henteu ngalalaworakeun kana jasa, sabab éta kajantenan ku platform gratis sanés anu seueur anu dipikahoyong. Dina hal ieu, eusi platformna teras-terasan dilegakeun, sareng bakal teras tumuh, kumargi Dimimitian tanggal 1 Maret, anjeun bakal tiasa nonton lima saluran anyar pikeun ningkatkeun tawaran tivi anu parantos éksténsif. Éta bakal hartosna langkung seueur séri animasi, musik, acara réalitas, sareng sajabana, singgetna, langkung pikaresepeun sareng kontén ...

Salaku tambahan, Pluto TV ogé hoyong premiere eusi anyar dina saluran séri Pluto TV, kalayan dua musim mimiti Sobat hébat, adaptasi tina séri sastra Dua sobat ku Elena Ferrante. Usum kahiji nyaéta dinten Salasa, 16 Maret, sareng anu kadua ti Salasa, 22 Maret, dina bagian Paménta Dina platform ieu.

Saluran TV Pluto

Upami 5 saluran anyar ieu ditambihan, éta parantos nambihan teu kirang ti 55 saluran sayogi dina Pluto TV ti bulan Maret 2021. Jumlah anu henteu tiasa dipertimbangkeun pikeun a platform bébas.

Sareng upami anjeun heran perkawis berita, daptar saluran tambihan bakal:

  1. Pawns ka sato galak: saluran tematik anyar anu didaptarkeun pikeun pion populér ieu nunjukkeun yén anjeun ayeuna tiasa nonton dina sababaraha saluran, sareng anjeun ogé tiasa nuturkeun 24 jam dina saluran ieu.
  2. Pluto TV Aksi Barudak: saluran khusus kanggo eusi murangkalih, kanggo anu alit. Kalayan animasi sareng ogé gambar asli. Salaku conto, anjeun tiasa nonton séri legendaris Nickelodeon, sapertos Avatar: The Legend of Aan'g, The Legend of Korra, The Ninja TurtlesJeung sajabana
  3. GAGAL: Éta mangrupikeun tempat pikeun nuturkeun acara MTV kanyataan anu suksés.
  4. Pluto TV Nyaliksik: saluran anyar sanés anu bakal sumping dina 22 Maret, sareng anjeun tiasa ningali laporan misteri, kajahatan, jst.
  5. Clubbing TV: tungtungna, saluran ieu ditujukeun pikeun peminat musik éléktronik. Pecinta musik bakal gaduh acara musik di ujung jari aranjeunna 24 jam sapoé, kalayan festival anu kasohor sapertos Heart Ibiza, Big Bang Festival, Sònar Reykjavik, Kappa FuturF festival, Maneless Music Festival, jst. Dina hal ieu, urang ogé kedah ngantosan sakedik deui, dugi ka 22 Maret.

Léngkah anyar pikeun Pluto TV, sareng nuju tujuan ngahontal 100 saluran dina 2021 anu dicirian sateuacan akhir taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.