Xubuntu 13.04 Pasang Pasang & Perbaikan Umum

Kuring parantos nyiapkeun komputer utama kuring sareng kuring resep pisan kumaha jalanna anu kuring hoyong bagikeun ka anjeun. Éta sababna kuring parantos beresih anu bersih dina laptop test kuring sareng Xubuntu 13.04 sareng kuring bade ngajelaskeun kumaha carana ngajantenkeun langkung seueur dianggo sareng adaptasi sesuai karesep kuring.

PENTING: Kuring henteu ngagaduhan bebeneran anu mutlak. Tugas pasilitas dipasang pisan pribadi, masing-masing ngalaksanakeunana ku cara masing-masing sareng kamungkinan sababaraha hal anu dijelaskeun di dieu henteu pas sareng cara ngagunakeun PC. Langkung sareng aranjeunna sareng rerencangan 😉

Hayu urang mimitian ku sistem anu nembé dipasang.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngamutahirkeun sistem:

1xub_update

Saatos ieu sareng sateuacan ngabalikan pikeun kahiji kalina, urang angkat ka manajer konfigurasi sareng di jero, kana dukungan basa. Éta bakal ngingetkeun urang yén dukungan basa henteu lengkep dipasang janten, pasang éta. Urang balikan deui.

2xub_language

Masang aplikasi

Saatos panjelasan ngeunaan aplikasi anjeun bakal mendakan kode pikeun masang sadayana sakaligus. Upami anjeun henteu resep kana aplikasi naon waé, angkat teras angkat.

Paket dasar pikeun kuring, dina komputer pribadi kuring (ningalkeun anu khusus pikeun dianggo) nyaéta kieu:

xubuntu-diwatesan-tambahan:

Pasang codec pangwatesan (mp3, font MS ...)

sudo apt-get install xubuntu-restricted-extras

JAVA:

sudo apt-get install openjdk-7-jdk

Guake:

Terminal jinis anu kaluar sareng nyumput tina luhur layar. Biasana diaktipkeun ku F12. Mangpaat pisan upami anjeun sering ngagunakeun konsol

sudo apt-get install guake

LibreOffice:

Xubuntu mawa sacara standar Abiword y GnumericKuring pribadi teu resep pisan ka aranjeunna, janten hayu urang cabut aranjeunna teras nambihan Repository LibreOffice dina raraga masangkeunana:

sudo add-apt-repository ppa:libreoffice/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get remove gnumeric abiword
sudo apt-get install libreoffice

Manajer Y-PPA:

Upami anjeun condong ngagaduhan seueur Repositori, ieu bakal ngabantosan anjeun ngaturna.

sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/y-ppa-manager
sudo apt-get install y-ppa-manager

Rawa:

Pikeun nyandak Potret layar

sudo apt-get install shutter

VLC:

Pamuter pidéo pangsaéna.

sudo apt-get install vlc

Pramuat:

Ngidinan aplikasi anu anjeun paling anggo pikeun langkung gancang dimuat:

sudo apt-get install preload

Spotify:

Kuring gaduh koleksi musik anu saé dina PC kuring, tapi akhir-akhir ieu kuring sering ngiringan janten Spotify parantos janten pamuter standar kuring.

sh -c 'echo "deb http://repository.spotify.com stable non-free" >> /etc/apt/sources.list.d/spotify.list' && apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 94558F59
sudo apt-get install spotify-client

JAVA:

sudo apt-get install openjdk-7-jdk

KABEH:

Upami anjeun resep masang sadaya aplikasi ieu sakaligus, lebetkeun ieu dina konsol:

sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/y-ppa-manager && sh -c 'echo "deb http://repository.spotify.com stable non-free" >> /etc/apt/sources.list.d/spotify.list' && apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 94558F59 && add-apt-repository ppa:libreoffice/ppa && apt-get update && apt-get remove abiword gnumeric && apt-get install spotify-client guake xubuntu-restricted-extras openjdk-7-jdk preload shutter y-ppa-manager vlc

Sareng ieu urang parantos ngantep komputer urang nganggo sababaraha aplikasi dasar.

Ayeuna, saatos reboot anu pantes, hayu urang maénkeun sakedik sareng XFCE.

tweaks

Sanaos XFCE dipoles, aya sababaraha hal anu kuring henteu resep teuing ngeunaan kumaha jalanna (mindahkeun jandéla dina layar ngarobih daérah padamelan, masalah robek ... jsb). Kami badé nyobian ngalereskeun sadayana. Urang mimitian.

Entong mindahkeun windows kana workspace ieu saatos nyeretna kaluar tina layar:

Kami angkat ka manajer konfigurasi, window manager, tab lanjutan.

Dina wisata siklik di daérah padamelan, urang pupus centang "Luncat ka ruang kerja salajengna nalika nyeret jandéla di luar rohangan gawé ayeuna"

3 wewengkon_xub

Cabut cimata nalika mindahkeun jandéla atanapi maénkeun pidéo:

XFWM teu ngagaduhan pilihan pikeun ngaktipkeun vsync sacara standar, anu ngabéréskeun kagagalan ieu, janten pikeun méréskeun éta kami bakal masang versi anu dirobih.

sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/experiments
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade

Pareuman hurungkeun deui pc sareng buka terminal (tanpa janten akar):

xfconf-query -c xfwm4 -p /general/sync_to_vblank -n -t bool -s true

Masalah direngsekeun.

Tweaks Visual:

Menu Whisker:

Nembe menu ieu kaluar, anu diperyogikeun pisan dina desktop sapertos XFCE. Masangna:

sudo add-apt-repository ppa:gottcode/gcppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install xfce4-whiskermenu-plugin

Sakali dipasang, urang pencét dina panel nganggo tombol katuhu, urang buka panel teras pencét on Tambihkeun barang énggal. Kami milih Whisker Menu sareng urang nempatkeun éta dina panel ngagantikeun ménu XFCE.

4xub_whisker

5xub_kumis2

Panel handap:

Kuring resep gaduh palang sareng aplikasi di handapeun. Urang bakal miceun panel gaya Mac sareng nurunkeun anu luhur. Hayu urang buka Manajemén Konfigurasi »Panel.

Kami milih panel 1 (garis besar panel anu dipilih bakal ditandaan warna beureum) sareng kami ngahapus.

6xub_panel

Ayeuna urang pilih panel 0 y urang pupus centang Panel konci.

7xub_panel2

Ayeuna urang tiasa ngeklik salah sahiji tina dua tungtung panel teras sered ka handapeun. Sakali disimpen urang konci deui.

Abdi resep ngantep panél sakedik langkung luhur, janten tina bagian anu sami kuring parantos masihan jajar ukuran 30

8xub_panel3

 

Manjarizing Xubuntu:

Ieu anu paling pribadi tina sagala hal anu kuring parantos nyerat di dieu. Aya jalma anu resep kana téma Greybird de Xubuntu sareng jalma-jalma anu resep kana anu dibawa Manjaro. Perkara rasa.

Upami anjeun hoyong gaduh téma Manjaro dina Xubuntu anjeun anjeun kedah ngalakukeun ieu:

Mimiti urang masang git sabab kedah ngaunduh téma.

sudo apt-get install git

Sareng ayeuna sumuhun, ngaco.

git clone git://gitorious.org/kikee/xfce-manjaro-theme.git
cd xfce-manjaro-theme
sudo ./install-x86.sh (para 32 bits)
sudo ./install-x86_64.sh (para 64 bits)

Ayeuna urang angkat ka Setélan »Pangatur jandéla sareng pilih téma« Adwaita-manjaro-dark »

9xub_manjaro

sareng katingalina, téma sareng ikon anu sami «Faenza-green»

10xub_manjaro2

11xub_manjaro3

Terminal:

Kami angkat ka preferensi terminal. Dina penampilan sareng warna, urang tinggalkeun sapertos dina gambar layar handap ieu.

12xub_manjaro4

13xub_manjaro5

sareng sareng latar anu langkung konsisten, ieu hasilna:

14xub_manjaro6

Detil terakhir

Anu pamungkas, kuring hoyong fokus dina potong kompas keyboard anu ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang.

Mediakeys dina pc desktop:

Meureun kuring henteu tiasa ngajelaskeun nyalira kalayan judulna, tapi kuring bakal nyobian ngartos ... Dina sadaya laptop aya konci khusus pikeun naékkeun atanapi nurunkeun jilidna, ngalih antara lagu, maénkeun / ngareureuhkeun.

Konci ieu henteu aya dina kaseueuran kibor konvensional (tombol anu anjeun anggo pikeun desktop), tapi anjeun tiasa masihan kombinasi konci pikeun ngalakukeun éta.

XFCE rada khusus ngeunaan ieu. Kuring masih henteu mendakan jalan pintas global anu ngamungkinkeun kuring ngalangkungan lagu paduli pamuter naon dina XFCE.

Pikeun ayeuna kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha napelkeun konci pikeun naékkeun sareng turunkeun volume sareng kadali pikeun spotify.

Abdi resep kana CTRL + WINDOWS + kombinasi naon waé pikeun ngendalikeun audio na. Masing-masing anu milih kombinasi konci anu anjeunna paling resep.

Urang buka jalan pintas konfigurasi / keyboard / aplikasi

15xub_keyboard

Kami pencét dina tombol tambihan. urang nempatkeun paréntah sareng nampi. Ayeuna kami mencét kombinasi tombol anu kami pikahoyong pikeun paréntah éta. Gampang kan?

Kuring ngantepkeun anjeun daptar paréntah sareng fungsina:

Hurungkeun polumeu: amixer set Master 3% +
Volume handap: amixer set Master 3% -
Spotify salajengna: dbus-send –print-reply –dest = org.mpris.MediaPlayer2.spotify / org / mpris / MediaPlayer2 org.mpris.MediaPlayer2.Player.Next
Spotify sateuacanna: dbus-send –print-reply –dest = org.mpris.MediaPlayer2.spotify / org / mpris / MediaPlayer2 org.mpris.MediaPlayer2.Player. Saméméhna
Puterkeun / reureuhkeun Spotify: dbus-send –print-reply –dest = org.mpris.MediaPlayer2.spotify / org / mpris / MediaPlayer2 org.mpris.MediaPlayer2.Player.PlayPause

EXTRA !!

Pintasan keyboard pikeun ménu whisker (pikeun tombol windows): xfce4-popup-whiskermenu

TUNGTUNG!

Sareng ieu kuring ngeureunkeun pos kuring anu munggaran. Kuring miharep yén ka tingkat anu langkung ageung atanapi langkung alit parantos aya manpaatna pikeun anjeun !!

Sambutan.

SUMBER:

Jalan pintas Spotify: https://wiki.archlinux.org/index.php/Spotify

Langkung seueur ngeunaan Whisker Menu: http://www.webupd8.org/2013/07/whisker-menu-update-brings-support-for.html

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

46 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Pos anu saé pisan! Wilujeng sumping.

    1.    gnomoerectus cenahna

      Hatur nuhun !!

      1.    bebek cenahna

        Basajan, lugas, praktis, henteu énggal atanapi novel. Éta pasti bakalan seueur. Salamet. 🙂

  2.   warung cenahna

    halo
    Tip ti kuring, pasang pembaruan manjaro sareng anjeun bakal gaduh hasil anu sami dina sababaraha menit 😀
    aduh

    1.    gnomoerectus cenahna

      Nalika kuring parantos némbalan ka Yoyo, kuring parantos ngaco sareng ngeunah, sareng upami sanés kanyataanna kuring kedah mendingan lingkungan damel di bumi panginten panginten langkung dianggo. Bisi wae, kuring parantos lami nyiapkeun tulisan, tapi nalika kuring kedah masang deui…. éta hitungan menit 😉

  3.   Yo-yo cenahna

    WoooooW upami sanés sanés abdi nganggo Manjaro kuring bakal masang éta .. .. tapi anjeun telat muhrim.

    1.    gnomoerectus cenahna

      Kuring kantos ngacapruk sareng manjaro sakedap sareng anu leres nyaéta kuring resep kana penampilanana, tapi nalika damel kuring nganggo ubuntu sareng nyeri dina burit kedah masang sadaya bungkus sareng sadayana konfigurasi anu kuring aya di dinya di bumi. Dina tulisan ieu kuring parantos nyerat hal anu paling dasar anu kuring lakukeun nalika kuring masang * ubuntu + sababaraha hal anu diperyogikeun pikeun xfce + téma manjaro. Éta katingalina raoseun ku rasa kuring, éta lumayan lumayan sareng kuring henteu kedah hanas sirah pikeun "mawa" sagalana ti padamelan ka bumi. … Sareng hatur nuhun parantos masihan koméntar!

      1.    bebek cenahna

        Sakali aplikasi dipasang, anjeun tiasa nganggo APTONCD atanapi ngan saukur nyalin aplikasi anu aya dina / var / cache / apt / archives kana folder, sakali xubuntu dipasang, update, teras di jero folder sareng salaku root tina terminal ngaéksekusi dpkg -i * .deb sareng wuallaaaaaa anjeun parantos gaduh sadayana deui. 🙂

  4.   jamin-samuél cenahna

    Saé 😉

  5.   MB cenahna

    Éta tiasa sepuh pisan tapi hasilna ngingetan kuring ngeunaan linux mint jaman baheula nalika nyandak gnome 2, éta mangrupikeun wallpaper anu dipiboga, atanapi éta mirip pisan

    1.    gnomoerectus cenahna

      nyaéta handapeun manjaro 0.8.5. Kuring parantos nempatkeun éta kusabab bulao tina xubuntu standar nyaéta salah sahiji tempatna teu pas. Kuring leres-leres pendak sareng anjeunna sareng kayu manis janten kuring henteu tiasa ngajawab anjeun leres. Pokokna, pikeun xfce éta henteu goréng pisan. Kuring resep hasilna ieu langkung saé tibatan persatuan (anu kuring henteu ngritik, éta ogé ngagaduhan poin anu saé).

  6.   Giskard cenahna

    Kuring henteu ngaleungitkeun GNumeric sabab kuring resep pikeun anu kuring pake spreadsheet. Éta langkung gancang tibatan LO Calc.
    Atanapi kuring henteu masang Shutter. Xfce mawa layar grabber sorangan sareng éta saé. Disebut xfce4-screenshooter sareng nganggo tilu parameter anjeun ngagaduhan fungsi anu anjeun peryogikeun: -f: Fullscreen, -w: Window, -r: Region. Éta cekap kanggo kuring sareng kuring ngagaduhan seueur; sareng asli tina xfce4.
    Para pamaén, sanaos VLC éndah, pangrojong font na pikeun terjemahan janten kadang henteu (gumantung kana résolusi pilem anu bakal ditonton). Hayu atuh ngajelaskeun: Kuring nempatkeun subs kuring dina konéng (éta katingalina langkung saé) tapi dina resolusi tangtu video pikeun ningali éta kaluar salaku piksel kosong di handapeun subs. Ieu parantos kajantenan kuring sareng VLC salamina dina mesin sareng konfigurasi anu teu kaetung. Pilihan kuring nyaéta SMPlayer, anu henteu ngagaduhan masalah ieu sareng otomatis ngaunduh subs ti OpenSubtitles (pikeun VLC anjeun kedah masang plugin anu bencana)
    Kuring henteu terang ngeunaan Preload, tapi pramuat hal-hal anu bakal dijalankeun dina waktos anu kuring butuhkeun aranjeunna bakal maéhan RAM sakedik abdi anu berharga, naha kuring nganggo Xubuntu.
    Kuring ogé henteu nganggo Whisker. Kuring nyobian sakedap, sareng sadayana bungah ngeunaan éta. Tapi nyatana, XFCE mawa sistem menu hierarkis SORANGAN. Anjeun tiasa mecat ku mencét Alt + F3 atanapi Super + R (éta sacara standar) Tingali sareng ngawartosan upami éta sanés hal anu sami sareng Whisker!
    Kuring nyobian henteu nganggo alternatif luar pikeun hal-hal anu parantos sumping ti pabrik kalayan XFCE sareng sami saéna.
    Nya, aranjeunna mangrupikeun pendapat kuring perkawis éta. Pokokna tulisan anu saé. Nuhun 🙂

    1.    gnomoerectus cenahna

      Sakumaha anu kuring carioskeun di awal postingan, masalah post-installation mangrupikeun hal anu pribadi pisan. Sadayana masang naon anu aranjeunna anggo, anu aranjeunna terang. Konfigurasi ieu cocog pikeun kuring ogé, éta anu kuring kantos gaduh, tapi henteu pernah nyeri upami terang yén aya hal anu sanés, contona xfce4-screenshooter henteu terang éta, kuring bakal nyobian. Sareng kumaha upami ménu anu anjeun sebatkeun, kaleresan éta parantos nyésakeun kuring sakedik tempatna, upami aranjeunna katingalna sami, sareng kuring henteu terang éta. Kuring ngabayangkeun yén aranjeunna parantos ningali yén éta mangrupikeun hal anu tiasa dimangpaatkeun sareng aranjeunna parantos ngarobihna ku ngajantenkeun ménu. Bisi wae, sareng upami ménu éta parantos aya, sigana kuring whisker badé masihan sadaya distro xfce sakedik push.

  7.   Javier cenahna

    Catetan anu saé! sabtu minggu kuring masang xubuntu dina buku catetan!
    Salam.

  8.   Carlos Bacigaluppo cenahna

    Pos anu saé pisan! sagalana anjeun tiasa nambihan tina Xubuntu ngabantosan! hatur nuhun

  9.   eliotime3000 cenahna

    Pos anu saé. Hayu urang tingali naha kuring tiasa kéngingkeun Debian atanapi Slack + XFCE.

    1.    cookie cenahna

      Abdi hoyong Slackware + sababaraha ubin 😀

  10.   cookie cenahna

    Lengkep pisan, parah teuing kuring parantos ninggali Xubuntu, Debian + Xfce parantos ngagentos na.

  11.   Luis cenahna

    Pos anu saé pisan, Nuhun! 🙂

  12.   ucing cenahna

    Pos anu saé, Xfce mangrupikeun salah sahiji lingkungan desktop anu paling tiasa disesuaikan sadayana.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Éta leres. Salaku tambahan, éta anu paling gampang pikeun nanganan.

      1.    ucing cenahna

        Tapi sesah dikonfigurasi, utamina sadayana anu aya hubunganana sareng sora.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Ah saé. Pikeun ngararasakeun pilihan kustomisasi anu disayogikeun dina piring pérak ku KDE, parantos dicarioskeun.

  13.   McNeto cenahna

    Hatur nuhun pisan !!… Sawatara ti XFCE sok ngaapresiasi pikeun pendatang, sareng anu énggal sok diajar .. Salam ti Mexico

  14.   kikee cenahna

    Anjeun ngagaduhan paket téma tina blog kuring, XD! (git: //gitorious.org/kikee/xfce-manjaro-theme.git), Kuring bungah yén éta parantos ngalayanan anjeun sareng anjeun parantos nempatkeun kana halaman wéb ieu anu kuring anggap saé pisan.

    1.    gnomoerectus cenahna

      Anjeun henteu terang kauntungan anu kuring candak tina jabatan anjeun! sareng tong hariwang sumber na turun 😉 Nuhun!

      1.    kikee cenahna

        Kuring terang, didieu anjeun sadayana sah sareng anjeun serius ngeunaan hal-hal éta, XD!

  15.   gonzalezmd (# Bik'it Bolom #) cenahna

    Nuhun kana masukanana, gampang kahartos.

  16.   Carlos cenahna

    Pos anu saé pisan ... Kuring milarian anu langkung énggal pikeun buku catetan kuring saprak kuring ngagaduhan Kubunutu ... sareng ayeuna kuring nyobian Sabayon sareng Mate.

    Anjeun ampir yakin kuring balik sareng nyobian Xubuntu.

    Slds

  17.   Xykyz cenahna

    Naha aya anu terang yén pamasangan Java parantos nempatkeun dua kali dina posisi éta? 😛

    1.    gnomoerectus cenahna

      leres. kasalahan konyol ... alhamdulillah aya jalma sapertos anjeun anu perhatoskeun! xD

  18.   Tesla cenahna

    Pos unggulan gnomoerectus.

    Kaleresan kuring sok nyarankeun Xubuntu ka kulawarga sareng réréncangan anu ngamimitian di dunya Linux ieu sareng bakal langkung saé kuring pikeun ninggalkeun PC na anu fungsina sampurna!

    Hatur nuhun pisan!

  19.   manuk hideung cenahna

    Upami anjeun hoyong Xubuntu, kalayan sadayana anu tos dipasang sareng seueur deui, kuring nyarankeun anjeun masang voyager, tingali sareng ngawartosan kuring. http://voyager.legtux.org/

    1.    ejmalfatti cenahna

      Éta narik perhatian kuring, éta nyekel kuring. Abdi resep Xfce. Abdi ayeuna nganggo Manjaro, sareng Ubuntu. Tapi distro ieu narik perhatian kuring. Kuring ningali pidéo vérsi pangénggalna dumasar kana 13.04, sareng bebeneran ngajangjikeun.

    2.    carlosigls cenahna

      Kuring masang Voyager; tapi nalika kuring ngarobih latar desktop sareng kuring angkat ka daérah padamelan sanésna, sareng kuring balik deui ka daérah padamelan dimana kuring parantos ngarobih latar, éta nempatkeun anu kuring kantos sateuacanna.

  20.   Marcelo cenahna

    Abdi resep aspek grafis Xubuntu langkung seueur tibatan Manjaro ...

  21.   Bruno cenahna

    Sobat, kumaha cara mindahkeun ikon desktop sacara bébas?

    Tiasa waé, aranjeunna bakal ngalirkeun data kuring

    pikeun sésana alus teuing jeung hatur nuhun

    salam sareng dorongan

  22.   dbertua cenahna

    Akhir-akhir ieu kuring langkung merhatoskeun LUBUNTU.
    Kuring parantos ngantunkeun Netbook kalayan éndah nuhun LUBUNTU 11.10.
    Hanjakalna kuring henteu tiasa nganggo versi engké tina .buntu, sabab aya bug dina Kernel atanapi ALSA anu henteu ngamungkinkeun kuring ngonpigurasikeun sora HDA VIA VT82xx.

    Sigana mah LUBUNTU hiji anu kuring paling resep.
    Sareng urang bakal kedah ningali nalika LXDE sareng RAZOR-QT ngagabung kakuatan.

    Jalan anu mana waé, kaseueuran saran anjeun dilarapkeun ka Lubuntu salian Xubuntu, kecuali pikeun sababaraha hal khusus XFCE.

    Kuring henteu terang sabaraha kirang anu GNOME meakeun XFCE.
    Sarua antara XFCE sareng LXDE.
    Ieu panginten henteu penting dina mesin anu kuat, tapi pikeun anu henteu penting teuing, éta penting.

    Jelas yén sadayana mangrupikeun masalah rasa pribadi ogé fungsionalitas, sareng perlu dijelaskeun yén distro karesep kuring saleresna KUBUNTU.

  23.   Pavloco cenahna

    Tulisan anu saé.
    Ayeuna terminal xfce ngadukung "Quake style" tanpa kedah masang nanaon.
    Wasalam

  24.   séba cenahna

    Hatur nuhun pisan kanggo "kiat" ieu anu parantos ngabantosan kuring pisan.

  25.   Jamin Fernandez (@JaminSamuel) cenahna

    Abdi henteu ngartos bagian ieu

    Cabut cimata nalika mindahkeun jandéla atanapi maénkeun pidéo:

    Persis kanggo naon éta sareng kanggo naon?

  26.   Rogergm70 cenahna

    Pos anu pikaresepeun pisan, éta parantos ngabantosan kuring pisan !!!

  27.   Arlette cenahna

    Halo! Kuring parantos nyobian masang téma ieu dina Xubuntu 14.04 LTS tapi henteu hasil :)

  28.   anonimon cenahna

    Hatur nuhun pikeun tutorial ieu, hébat .. anjeun lasut ieu
    Bahasa Spanyol pikeun gratisoffice

    sudo apt-get install libreoffice-help-es libreoffice-l10n-es

    Gracias

  29.   Pablo cenahna

    Karya anjeun ngabantuan kuring ti baheula, ayeuna kuring gaduh masalah sareng Repository ..
    Kuring parantos nyobian perobihan tanpa hasil anu saé.
    Kuring nganggo Xubuntu 13.04
    hatur nuhun
    W: Teu tiasa kénging http://extras.ubuntu.com/ubuntu/dists/raring/main/binary-i386/Packages 404 Teu Kapendak

    1.    Manuel de la Fuente cenahna

      Anjeun moal tiasa ngapdet deui sistem anjeun sabab dukungan pikeun Ubuntu 13.04 sareng turunanana (sapertos Xubuntu) réngsé dina Januari sareng repositori parantos ditilar. Anjeun kedah hijrah ka Xubuntu 12.04 atanapi Xubuntu 14.04 anu mangrupikeun anu masih ngagaduhan dukungan aktip. Kuring nyalira nyarankeun 12.04 kusabab éta langkung dewasa sareng stabil, tapi 14.04 langkung énggal sareng ngagaduhan bungkusan anu langkung diénggalan.

      Kanggo langkung seueur rujukan ngeunaan siklus pangrojong Ubuntu, konsultasi tabel ieu: http://es.wikipedia.org/wiki/Ubuntu#Lanzamientos_y_soporte