Potenza: Kumpulan ikon anu énggal, éndah tur lengkep pikeun Linux kami

Dina bulan-bulan terakhir ieu kuring henteu seueur ngarobah lingkungan desktop kuring, dasarna kuring ngarobah wallpaper sareng kadang-kadang ngaganti lingkungan kuring ikon set atanapi bungkus.

Ayeuna kuring hoyong ngobrol sareng anjeun kakuatan, sakumpulan ikon anu lengkep pisan, nyaéta, éta ngagaduhan ikon pikeun seueur aplikasi sareng pandangan, kawilang énggal sareng saé ... gambar langkung saé tibatan kecap:

Ieu sababaraha menu aplikasi KDE:

Sareng ieu mangrupikeun menu aplikasi Mint, atanapi saur kuring mah hehe:

Panulis (Alessandrobo) dina kontribusi anjeun di KDE-Tingali ngaku yén pak ikon diideuan ku Faenza Leres, tapi tampilan na langkung saderhana sareng minimalis, ieu aya tautan unduh:

Unduh Potenza (.deb)
Unduh Potenza (.tar.gz)

Unduh versi Potenza pikeun téma poék (.deb)

Unduh versi Potenza pikeun téma poék (.tar.gz)

Nya teu aya seueur deui kanggo nambihan 🙂

Sét ikon ieu pikeun sababaraha jalma tiasa buleud (sapertos kajadian elav), tapi pikeun anu sanés (sapertos kuring) aranjeunna masihan hawa seger kana lingkungan 😀

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

31 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Buleud pisan pikeun rasa kuring .. sareng Faenza, resep moal ayeuna ..

    1.    nyeker23 cenahna

      Anjeun henteu resep Faenza? Naon ikon ikon favorit anjeun?

      1.    elav cenahna

        Faenza bosen atuh .. Abdi resep ikon squarer, kuring langkung resep SD sapertos.

        1.    Luis cenahna

          Sareng naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Lubuntu Box?

        2.    elruiz1993 cenahna

          Nitrox

  2.   Eltopu cenahna

    Teuing ngagambarkeun kurva, teuing ... homo? Ujungna leungit, sudut, anu leuwih hésé.

    1.    b1tblu3 cenahna

      Ha ha ha ... henteu aya koméntar ... ha ha ha

  3.   ngepung84 cenahna

    123MB beurat. Kuring bakal nguji éta di Mageia.

  4.   Abimael Martéll cenahna

    Éta ngajadikeun kuring

  5.   Blaire pascal cenahna

    Upami éta kalebet ikon Blénder sareng DraftSight kuring bakal nyandak ... Ngunduh.

  6.   invisible15 cenahna

    Aranjeunna henteu goréng tapi pikeun ayeuna kuring cicing sareng KFaenza.

  7.   sengit cenahna

    Abdi resep éta. Ogé ku kakirangan téma ikon lengkep anu aya dina KDE sadayana wilujeng sumping 😀

  8.   Blaire pascal cenahna

    Ayeuna kuring gaduh konflik: Kfaenza atanapi Potenza?

  9.   Blaire pascal cenahna

    Aranjeunna ngingetan kuring ngeunaan NitruxOS. Sareng aranjeunna nyandak naon anu anjeunna paling benci: alun-alun, folder NitruxOS konéng. Éta pisan beatiful.

    1.    x11 tete11x cenahna

      Nitrux nyayogikeun vérsi "Buttons" anu ngajantenkeun folder sareng ikon ngagaduhan tip buleud, anu upami aranjeunna nuturkeun folder konéng xD

      1.    Blaire pascal cenahna

        Héh. Leres. Sanaos kuring ogé hoyong Kfaenza kalayan ikon folder XD aslina.

  10.   Pavloco cenahna

    Anéh kieu. Abdi resep anu pangénggalna ti Lubuntu langkung saé.

  11.   kik1n cenahna

    Nitro langkung saé atanapi h20

  12.   cooper15 cenahna

    Kuring resep aranjeunna sahenteuna, pikeun sakedik parobihan, sareng kuring resep sapertos aranjeunna ngababarkeun

  13.   Pablo cenahna

    Abdi resep, ayeuna kuring kedah mutuskeun antara ikon MAC anu sami atanapi ieu. 🙂

  14.   Fernando A. cenahna

    Abdi henteu hoyong.

  15.   davidlg cenahna

    Kuring mendakan ikon ieu sababaraha minggu ka pengker, saé pisan sanaos aranjeunna masih nyebut kuring seueur awoke

  16.   Carlos cenahna

    Sae pisan, ngaunduh. Aranjeunna bakal katingali saé dina KDE kuring

  17.   tukang kayu cenahna

    Aranjeunna saé, sanaos sacara pribadi kuring langkung resep ka Nitrux KDE.
    Salam.

  18.   Kalangkang cenahna

    Aranjeunna saé, sanaos tina naon anu kuring ningali ku panon taranjang .. perlu diperinci langkung sakedik sareng henteu tinggalkeun warna na lemes pisan

    Abdi resep, kuring bakal ningali kumaha jalanna ^ - ^

  19.   Jibril cenahna

    Salaku faenza teu aya anu sami.

    1.    Blaire pascal cenahna

      Leres, Kfaenza hahahahaha trololololol ...

  20.   truko22 cenahna

    Ayeuna kuring nganggo K-HI-Lampu, tapi kuring bakal nyobian ieu, gambar anu ditempatkeun na katingalina saé pisan.

  21.   mario cenahna

    Coba KFaenza pikeun KDE. Saé pisan sareng ngagaduhan ikon pikeun sadaya aplikasi.

  22.   oscar76 cenahna

    Naha aya anu terang dimana kuring tiasa mendakan téma ikon anu piksel sareng lempeng sapertos vérsi Red Hat anu lami? naon anu 8 bit kageulisan mmm…. mulia tur tanpa pisan caang atanapi cerminan tiresome.

    hatur nuhun!

  23.   Jorge cenahna

    Abdi resep pisan téma desktop kneda sareng Ronak kanggo kde, aranjeunna saé pisan, naon desktop anu bakal canaima 4 kde gnome union xfce atanapi anu sanésna? tema ikon katingalina pikaresepeun sanaos tema canaima 3 ikon saé pisan bahkan wallpaper canaima 3 saé pisan