Pintasan keyboard pikeun Gnome-Shell

Gnome-Shell Éta modis, komo upami henteu, panggunaan dina kaseueuran distribusi bakal dina jangka pondok pisan.

Sapertos méja anu saé, Gnome-Shell Éta ogé ngagaduhan pintasan keyboard na bahkan sababaraha anu kaget pisan anu bakal ngamungkinkeun kami ngalih antara meja jeung gambaran (Inpormasi Umum, janten tiasa nyarios. Éta mangrupikeun pandangan anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun pencét Kegiatan) Janten hayu urang nyandak kasempetan pikeun terang sababaraha.

  • Konci Windows: Ganti antara aplikasi atanapi desktop. Atur jandéla anu kabuka sahingga anjeun tiasa ningali sadayana dina Tinjauan sareng pilih salah sahiji anu anjeun pikahoyong.
  • Alt + F1: Ganti antara Ihtisar sareng Desktop.
  • Alt + F2: Ngajalankeun saumur hirup.
  • Alt + Tab: Ganti antar aplikasi nganggo jandéla pop-up.
  • Alt + Shift + Tab: Sarua sareng anu sateuacanna, tapi ku aplikasi tibalik.
  • Alt + [Tombol Turun + Tab]: Nalika urang ngajalankeun kombinasi ieu, sami waé ditingalikeun tapi urang tiasa ningali jandéla mana unggal aplikasi parantos kabuka.
  • Ctrl + Alt + Tab: Buka aksés aksés.
  • Ctrl + Shift + Alt + R: Ngan hébat. Kalayan kombinasi konci ieu urang tiasa ngadamel Screencast of Desktop kami. Urang mimitian sareng ngeureunkeunana ku kombinasi anu sami.
  • Ctrl + Alt + Luhur / Turun Panah: Ganti antar méja (sami sareng Compiz).
  • Ctrl + Alt + Shift + Panah / Turun Panah: Kami mindahkeun jandéla ayeuna kana desktop anu sanés.

Utamana pilihan pikeun ngalakukeun éta Screencast Endah .. Anjeun tiasa ningali jalan pintas ieu sareng penjelasanana di link ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nu manah cenahna

    »Konci Windows»? WTF!?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Persis, sami sareng bendera Windows dina kaseueuran kibor di dunya. Di Linux konci ieu ogé dikenal salaku Super atanapi Super L.

      1.    nu manah cenahna

        Leres, kuring terang, tapi éta siga konci éta milik Güindou $ (-.-). Aranjeunna kedah kéngingkeun kibor nganggo Tux atanapi OS-tan (¬¬), aranjeunna bakal ngajualan langkung seueur salinan.

      2.    Edward2 cenahna

        Disebut konci SUPER, sanés windows.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Entong ngamimitian. Saha anu terang konci éta salain ti urang salaku Super? Sanaos anjeun tiasa mendakan tulisan téknis dina blog ieu, tong hilap yén kaseueuranana ditujukeun pikeun pangguna anyar atanapi anu asalna tina Windows. Janten hatur nuhun pisan kanggo ngalereskeunana, tapi anjeun tetep nganggo konci Windows.

  2.   Tilu belas cenahna

    Kaleresan kuring resep pisan ka Gnome-shell waktos kuring nyobian Fedora 15. Ayeuna kuring uih deui sareng Mint sareng kuring pasti bakal nyobian Ubuntu Ocelote dina waktos anu singget, tapi kuring henteu ragu balik sareng Fedora 16 anu badé sumping.

    Ku jalan kitu, kuring henteu kantos ningali komputer anu nganggo Linux tos dipasang sateuacana, naha aya anu terang kumaha logo konci "super" dina keyboard éta?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nyatana, kuring pikir Canonical ngajual keyboard kalayan konci Super nganggo logo Ubuntu, tapi teu aya anu kantos kantos mikir ngagentoskeunana.

  3.   biara cergio cenahna

    windows is window in English that is windows windows the logo impreo in that key in the percent of the keyboard is the logo of maicrosof entoses how I want to call a key, éta saolah-olah kuring hoyong mendakan nami anu sanés pikeun konci; sareng desir disebat ñ sabab dina keyboard Inggris anu konci nyerat hurup ñ