PrivacyTools: Halaman wéb anu berharga sareng mangpaat pikeun privasi online

PrivacyTools: Halaman wéb anu berharga sareng mangpaat pikeun privasi online

PrivacyTools: Halaman wéb anu berharga sareng mangpaat pikeun privasi online

Kamari urang ngajajah halaman wéb anu disebat "Sumber Terbuka Heboh" anu kahadéan nyaéta nawiskeun anu luar biasa sareng ageung pisan Katalog Aplikasi Sumber Terbuka, bari dinten ieu urang bakal ngajajah anu sanés pisan, tapi tujuanna pikeun ningkatkeun éta karusiahan online ti sadaya wargi, anu namina PrivasiTools.

PrivasiTools nyaéta halaman wéb anu berharga sareng mangpaat pikeun karusiahan online, anu diantara seueur manpaatna nyayogikeun jasa, pakakas sareng kanyaho pikeun pangguna pikeun ngajagaan kalaluasaan ngalawan panjagaan masal global.

NoGAFAM: Halaman wéb anu menarik sareng gerakan pikeun Parangkat Lunak Gratis

NoGAFAM: Halaman wéb anu menarik sareng gerakan pikeun Parangkat Lunak Gratis

Sateuacan lebet sapinuhna pikeun koméntar dina halaman wéb PrivasiTools, Perhatoskeun yén dina kasempetan anu sanés kami parantos masihan koméntar kana situs sanés anu sanés, sapertos NoGAFAM, anu kami ngajelaskeun dina publikasi saacanna sapertos kieu:

"NoGAFAM mangrupikeun situs anu henteu ngan ukur ngamajukeun Perangkat Lunak Gratis, tapi ogé ngamotivasi batur pikeun janten sadar kana nilai data anu dihasilkeun dina Internét, sareng résiko anu dijalankeun nalika ngagunakeun platform, aplikasi sareng jasa seueur Raksasa Téknologi global, seueur diantarana katelah GAFAM". NoGAFAM: Halaman wéb anu menarik sareng gerakan pikeun Parangkat Lunak Gratis

Tulisan anu aya hubunganana:
NoGAFAM: Halaman wéb anu menarik sareng gerakan pikeun Parangkat Lunak Gratis

Sedengkeun anu sanés pos patali saméméhna, anu kami nyarankeun pikeun marios atanapi maca pikeun anu munggaran nyaéta kieu:

Tulisan anu aya hubunganana:
Dilema Jaringan Sosial: Ogé dina Sistem Operasi?

Dimana urang ogé ngagaduhan tumbu ka anu sanés tulisan patali saméméhna sareng ruang lingkup:

  1. Kaamanan Informasi,
  2. Kaamanan Komputer,
  3. Cybersecurity, Privasi sareng Anonimitas online.

Sareng pamustunganana, ieu janten jelas ngeunaan naon anu digantikeun kecap GAFAM:

Tulisan anu aya hubunganana:
GAFAM lawan Komunitas Perangkat Lunak Gratis: Kontrol atanapi Kedaulatan

PrivacyTools: Eusi

PrivacyTools: Halaman wéb pikeun privasi online

Naon PrivacyTools?

Numutkeun ka anjeun sorangan website resmi, dijelaskeun sapertos kieu:

"Anjeun nuju diawaskeun. Boh badan swasta sareng anu dibiayaan ku pamaréntah ngawaskeun sareng ngarékam kagiatan anjeun dina jaringan. privacytools-en nawarkeun kanyaho sareng alat pikeun ngajagi privasi anjeun tina monitoring global ku pangguna. Sareng kami nyayogikeun komunitas anu aya kaitan sareng privasi sapertos anu berkembang sapertos anjeun ngabahas sareng diajar ngeunaan kamajuan énggal dina mayungan data anjeun online. Halaman wéb ieu mangrupikeun inti tina organisasi kami, dimana kami nalungtik sareng nyarankeun rupa-rupa solusi perangkat lunak pikeun komunitas urang."

Diantara sorotan wéb urang tiasa nyorot hal-hal ieu:

  • Transparansi dina eusi anu ditawarkeun pikeun ngahontal rekomendasi anu mantep sareng dipercaya.
  • Éta mangrupikeun organisasi nirlaba.
  • Aranjeunna mastikeun pangguna yén rekomendasi aranjeunna henteu dibayar atanapi dina program apiliasi.
  • Keuangan anjeun disayogikeun sadayana ku donatur sareng sponsor anjeun.
  • Misi aranjeunna nyebarkeun pendidikan privasi sareng ngamajukeun jasa online sapertos Mastodon, Matrix, sareng WritingFreely.

PrivacyTools: Alat Privasi Online

Alat Privasi Online anu Disarankeun

Halaman wéb ieu resep, diantara seueur hal, anu nawiskeun saran na palayanan, pakakas sareng kanyaho dina urusan karusiahan online, ngabagi kana kategori 5 Naon éta aranjeunna:

  1. panyadia
  2. Paramban wéb
  3. Urangsunda
  4. Sistem operasi
  5. Jasa sorangan

Sanaon interface na aya di Inggris, éta ngagaduhan situs eunteung en Basa Spanyol, Dina salajengna link. Ti ayeuna aya éksplorasi anu hadé pikeun halaman wéb ieu pikeun ngamangpaatkeun sagala élmu dina bidang karusiahan online yén éta nawiskeun.

Tungtungna, salaku tambahan kami nyarankeun ngajajah ieu di handap tautan anu aya hubunganana pikeun langkung nguatkeun élmu urang di daérah anu penting sapertos Kaamanan inpormasi jeung / atawa Kaamanan IT:

  1. Tautan anu Mangpaat pikeun Kaamanan Komputer.
  2. Daptar Cék Perlindungan Data atanapi Manual Résistansi Kapitalisme panjagaan.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «PrivacyTools», halaman wéb anu berharga sareng mangpaat pikeun karusiahan online, anu diantara seueur manpaatna nyayogikeun jasa, pakakas sareng kanyaho pikeun pangguna pikeun ngajagaan kalaluasaan ngalawan panjagaan masal global; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.