XMind, program anu kuat pikeun ngadamel diagram sareng peta pikiran

Kamari, nalika ngotéktak wéb kuring mendakan blog anu pikaresepeun: Ngeunaan Ubuntu. Éta rohangan dijaga ku Sofía Vitale, ti nagara lanceuk urang Uruguay. Anu paling narik kuring kana blog nyaéta "touch feminin" anu tiasa ditingali dina pilihan catetan, dina desain, jst. Janten, sadayana, tapi khususna awéwé, upami anjeun resep kana Ubuntu, pastikeun parios blog Sofi.

Ogé, kuring untung ningali aya catetan anu narik pisan ngeunaan program anu disebat XMind Abdi parantos lami ngagunakeun pPikeun nyieun diagram kuring atanapi «peta pikiran» sareng éta parantos manpaat pisan pikeun kuring nalika diajar. =)

XMind

XMind Éta mangrupikeun program anu saé pikeun nyieun diagram aliran atanapi "peta pikiran". Ieu tiasa dianggo pikeun diajar, ngadamel presentasi atanapi ngan saukur netelakeun atanapi ngatur ideu anjeun.

Diantara fitur keren anu kalebet XMind, urang tiasa nyebatkeun:

  • Ngadukung peta pikiran, diagram balung lauk, diagram tangkal, bagan organisasi, diagram logika, sareng bahkan spreadsheet.
  • Éta ngagaduhan «angin puyuh ideu"mangpaat pisan.
  • Can ekspor peta pikiran kana dokumén Microsoft Word, PowerPoint, PDF sareng Mindjet MindManager.
  • Can impor Freemind 0.8 / 0.9 sareng Mind Manager 6/7/8/9 dokumén.
  • Kasaluyuan e integrasi sareng Gantt View ngalangkungan anjeun tiasa ngatur sareng ngarobih tugas anjeun dina hiji pandangan.
  • Bagikeun diagram anjeun sareng dunya éta henteu pernah gampang pisan. Upami anjeun hoyong bagikeunana ukur sareng rerencangan anjeun, anjeun kedah mésér vérsi Pro.

XMind éta dikembangkeun handapeun dua lisénsi sumber terbuka: Lisensi Publik Eclipse v1.0 (EPL) sareng Lisénsi Publik Umum GNU Lesser General Public v3 (LGPL).

Abdi nyarankeun éta tingali sababaraha diagram yén jalma anu bénten di dunya parantos dilakukeun sareng XMind dina raraga ngahargaan kamampuan luar biasa tina program ieu.

Masang dina Ubuntu, anjeun ngan saukur buka Bagéan unduhan tina halaman resmi proyek, unduh deb, pasang sareng buka. Upami anjeun gaduh komputer 64-bit, pastikeun ngaunduh vérsi anu saluyu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   henteu aya namina cenahna

    Aya naon atuh, kuring ogé ngadatangan situs web ieu unggal dinten, situs ieu saéstuna
    gancang sareng jalma-jalma leres-leres ngabagi pikiran anu pikaresepeun.

    Ieu halaman wéb kuring :: http://www.nydsign.com/stories/1289658/Enduros_Male_Enhancement_Free_Trial.html

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Abdi bungah éta ngalayanan anjeun!

  3.   Caesar RB cenahna

    Dina "Usemoslinux", kuring sok mendakan inpormasi anu kuring milari, hatur nuhun pisan.
    Waktos ieu, kalayan peta pikiran. Kuring milari kualitas anu langkung saé tibatan anu ditawarkeun di pusat perangkat lunak Ubuntu. Sareng kuring mendakannana di dieu. Ku jalan kitu, kuring parantos nganjang di blog Sofia, sareng kuring ngan ukur ngagaduhan hiji kecap "cemerlang."
    Saé yén aya awéwé anu resep kana GNU / Linux, kuring ngirimkeun anjeun rangkul Sofia.

  4.   Sofia cenahna

    Halo, hatur nuhun pisan pikeun ngarujuk kana blog abdi! Tulisan anu saé pisan! Salam

  5.   Gambar placeholder Diego Javier Tapia cenahna

    Kuring ayeuna nuju nganggo freeplane, tapi kuring badé nyobian kanggo ningali kumaha jalanna

  6.   ana cenahna

    Halo! Hatur nuhun pikeun ulasan. Abdi hoyong naroskeun hal anu ngagaduhan kuring sareng xmind: Abdi ngagaduhan kubuntu 12.4 lt anu anyar pisan. Kuring dipasang xmind ngarepkeun yén éta bakal jalan. Program dipasang tapi henteu mikawanoh satengah tina keyboard kuring. Kuring nyobian uninstall tapi nyarios yén mesin manajer henteu tiasa ngalakukeun éta. Naon anu kuring tiasa lakukeun? Abdi peryogi pisan program éta, tapi éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring ... Nuhun!

  7.   krt cenahna

    Sareng naon anu kajantenan VYM? Éta ogé program anu saé pisan: http://www.insilmaril.de/vym/

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Éta saé, tapi pikeun anu kuring nyobian, kuring tetep sareng Xmind (sanaos sanés perangkat lunak gratis, tapi éta ngagaduhan versi gratis pikeun Linux)

  8.   Tutorial pemrograman cenahna

    Hatur nuhun pisan, éta bakal mangpaat pisan pikeun ngatur proyék-proyék kuring 😉