Lucidor, program maca e-book

Lucidor mangrupikeun program pikeun maca sareng ngatur buku e-book. Lucidor ngadukung format EPUB, sareng katalog dina format OPDS.

Éta dijalankeun dina GNU / Linux, Windows sareng Mac OS X.


Karakteristik Lucidor

  • Maca buku e-buku EPUB.
  • Atur kumpulan buku e-book di perpustakaan lokal.
  • Éta ngamungkinkeun anjeun milarian sareng ngaunduh buku tina internét, contona, ngalangkungan katalog OPDS.
  • Anjeun tiasa ngarobih eupan wéb kana e-book.

Pasang Lucidor dina Ubuntu

Kahiji, anjeun kedah masang paket .deb ieu. Upami anjeun hoyong ngalakukeun éta tina konsol:

wget http://lucidor.org/lucidor/lucidor_0.9-1_all.deb

Masangna gampang sapertos diklik dua kali paket .deb. Tina konsol, anjeun tiasa masangna sapertos kieu:

sudo dpkg -i lucidor_0.9-1_all.deb



Potret layar



téma


Anjeun tiasa ngaunduh sababaraha téma pikeun Lucidor ti dieu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   onb cenahna

    Hatur nuhun pisan kana postingan na. Mangpaat pisan.