Program pikeun ngarancang GUI aplikasi

Upami anjeun programmer anjeun pasti bakal narik perhatian anjeun mockup endah atanapi skéma anu ku Mark Shuttleworth y Cía ngagumbirakeun urang unggal waktos ngabagi sababaraha pamendak ngeunaan parobihan tampilan visual Ubuntu. Kuring ogé kantos ningali mockup anu sami dina desain anu dikaitkeun kana modifikasi kapayunna di Firefox. Upami anjeun mangrupikeun programmer sareng bakat anjeun salaku draftsman ninggali seueur anu dipikahoyong, kuring mastikeun yén alat ieu tiasa ngabantosan anjeun pisan nalika ngeunaan ngawangun lingkungan visual tina aplikasi anjeun.


Balsamiq Mockups Éta sanés perangkat lunak gratis, tapi éta tiasa dianggo saé. Éta ngamungkinkeun anjeun ngagambar desain visual tina aplikasi anjeun ku cara alami; ngan ukur perlu dilebetkeun, ngarobih sareng mindahkeun objék anu tos parantos dipilih atanapi anu didamel ku pangguna.

Hasil akhir nyarios nyalira ...

Kanggo ningali conto deui, kuring nyarankeun anjeun didatangan kaca ieu.

Ciri utama

  • Éta hadir sareng sakumpulan objék anu tos ditangtoskeun (bar status, ménu, bilah kamajuan, jst.
  • Éta ngamungkinkeun pikeun ngekspor desain kana PNG, PDF sareng bahkan kana clipboard.
  • Éta ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun desain anjeun dina halaman wéb anjeun atanapi dina laporan bug.
  • Anjeun tiasa ngabagi desain anjeun ngalangkungan sistem anu mirip pisan sareng Dropbox.

Anjeun tiasa nyobian Balsamiq Mockups online tina website maranéhanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   botani cenahna

    endah hahaha éta bakal ngabantuan pisan kuring 😀