SIR, program ngedit gambar kumpulan

Parabot Parobah Gambar Sederhana (SIR) mangrupikeun program alit anu urang tiasa ngaés ukuranana, muterkeun atanapi ngarobah kana format anu sanés. Antarmuka na saderhana sareng intuitif pisan. Éta ngadukung, sareng anu sanésna, format ieu: JPEG, JPG, PNG, BMP XPM, GIF, PBM, jst.

Sanaos sumberna tiasa didownload tina halaman wéb resmi, urang tiasa ngaunduh program rangkep pikeun Ubuntu tina Repository Ubuntu PPA:

https://edge.launchpad.net/~rsachetto/+archive/ppa/+packages

Anjeun ogé tiasa nambihan PPA ku ngetikkeun ieu dina terminal:
sudo add-apt-repository ppa: pangguna / ppa-nami
Teras anjeun muka Synaptic, milari "sir" sareng masangkeunana.
Situs resmi: http://sir.projet-libre.org/

Ditempo dina | Ubumedia


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.