timekpr, program pikeun ngawatesan panggunaan komputer

timekpr nyaéta a aplikasi anu bakal ngabantosan urang pikeun ngontrol waktos panggunaan kompus kami Lisénsi / Linux Ubuntu.


Program ieu bakal ngijinkeun atanapi henteu panggunaan rekening pangguna sistem, numutkeun jadwal anu ditangtoskeun ku pangurus. Anu terakhir tiasa netepkeun wates waktos atanapi periode harian anu pangguna sanés tiasa (atanapi henteu) ngaksés rekeningna. Mangrupikeun pilihan anu saé upami urang prihatin kana panggunaan anu 'alit' di bumi tiasa dianggo ku alat-alat urang, salaku conto. di dieu anjeun bakal mendakan daerah unduhan halaman wéb na.

Website resmi: launchpad.net/timekpr.

Ditempo dina | Zona Linux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alexander cenahna

    Mangpaat pisan, kuring bakal nyobian ...