Otomotif: Proyék Sumber Terbuka Anu Sateuacanna Kanggo Kapayunna

Otomotif: Proyék Sumber Terbuka Anu Sateuacanna Kanggo Kapayunna

Otomotif: Proyék Sumber Terbuka Anu Sateuacanna Kanggo Kapayunna

nu lain domain IT anu canggih dimana sumber kabuka ngaliwat nyaéta «Otomotif» o Ngaji diri. Sareng sacara umum, anu industri otomotif hatur nuhun pikeun dianggo Sistem operasi anu tiasa diaksés sareng dipercaya, pikeun sadaya jenis mobil sareng kendaraan.

Hayu urang émut yén, ngajadikeun otomatis operasi sareng ngahontal otonomi pinuh a kendaraan, mobil atanapi robot, ngajantenkeun nyambung éta salami mungkin ka awan mangrupikeun salah sahiji prestasi hébat anu ayeuna nuju nalukkeun industri otomotif dinten ayeuna. Kusabab, pinuh otomatisasi, otonomi sareng konéktipitas bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nyiptakeun anyar produk, jasa sareng usaha.

Otomotif Kelas Linux

Pikeun anu resep ngajajah sababaraha urang tulisan patali saméméhna kalayan ruang lingkup Otomatisasi mobil, la «Otomotif» o Ngaji diri Ngaliwatan panggunaan Linux, anjeun tiasa pencét kana tautan ieu, saatos réngsé maca ieu publikasi:

"Kelas Otomotif Linux / AGL mangrupikeun proyek kolaborasi sumber terbuka anu ngahijikeun mobil, pemasok sareng perusahaan téknologi pikeun ngagancangkeun pangwangunan sareng panerapan tumpukan parangkat lunak kabuka pikeun mobil kapayunna. Kalayan inti na inti, AGL ngembangkeun platform terbuka tina taneuh anu tiasa dijantenkeun standar industri de facto pikeun ngaktipkeun pamekaran gancang fitur sareng téknologi anyar.".

Tulisan anu aya hubunganana:
Yayasan Linux: Hadir dina Consumer Electronics Show 2020

Tulisan anu aya hubunganana:
Versi anyar AGL UCB 9.0 siap, platform universal pikeun subsistem otomotif
Tulisan anu aya hubunganana:
Yayasan Linux ngumumkeun Versi Anyar tina AGL UCB 8.0 Automotive Distro

Buka Otomotif: Proyék Anu Aya

Buka Otomotif: Proyék Anu Aya

Naon anu dipikaharti ku otomotif ayeuna?

La «Otomotif» o Ngaji diri ayeuna ngarujuk kana kamampuan nyiptakeun kaayaan pikeun a tutumpakan, mobil atanapi robot, tiasa niru kapasitas manusa pikeun manajemén sareng kontrol. Maksudna, yén anjeunna sanggup ningali lingkungan anu ngurilingan anjeunna sareng napigasi sasuai ngalangkunganana. Supir tiasa milih tujuan, tapi henteu kedah ngaktipkeun operasi mékanis naon waé anu dituju.

Pikeun ngahontal seueur tujuan ieu, kendaraan dilengkepan téknologi sanggup nganggap lingkungan ngagunakeun téhnik kompléks saperti laser, radar, tutupar, sistem posisi global sareng visi komputer. Teras, ngalangkungan sistem kontrol anu maju, inpormasi ieu dianalisis pikeun ngaidentipikasi rute anu paling pas, ogé halangan sareng sinyal anu aya hubunganana.

Kadang-kadang teh téknologi atanapi proyék dimekarkeun Éta tiasa diterapkeun dina kendaraan, mobil atanapi robot, sareng waktos sanésna di lingkungan luar (kota, lingkungan) kanggo tanggapan anu hadé.

Proyék dipikaterang

Mobil burit

Mangrupikeun platform mobil mandiri pikeun mobil pengendali jarak jauh hobi. Donkey Car diwangun ku sababaraha komponén, salah sahijina nyaéta perpustakaan mandiri tingkat tinggi anu ditulis dina Python, anu parantos dikembangkeun sareng tujuan ngamungkinkeun ékspérimén gancang sareng kontribusina gampang. Tambih Deui, éta ngahijikeun komunitas peminat, pamekar, sareng ilmuwan data anu resep balap, coding, sareng ngabahas masa depan ML, mobil, sareng anu bakal meunang balapan salajengna.

Yayasan Mobilitas Terbuka (OMF)

Yayasan Open Mobility mangrupikeun yayasan perangkat lunak sumber kabuka anu ngatur platform anu disebat "Mobility Data Specification" (MDS). MDS diwangun ku sakumpulan interfaces pemrograman aplikasi (API) sareng proyek kode anu ngamungkinkeun komunikasi standar antara kota sareng pangguna anu leres-leres pikeun ningkatkeun kasalametan sareng ngajagi warga. Proyék ieu ayeuna ngabantosan ngatur program micromobility tanpa supir.

Linux pikeun mobil ti Red Hat

Ti saprak taun ayeuna, panyadia solusi sumber terbuka di dunya, Red Hat, damel dina Sistem Operasi Linux kanggo industri otomotif anu sacara fungsional aman sareng teras mekar. Sistem Operasi ieu, didesain tina komponén anu dipercaya dina Red Hat Enterprise Linux sareng gawé bareng perusahaan Exida, dipiharep nampi pembaruan anu teras-terasan salami siklus hirupna sareng ngajaga sertifikasi kaamanan fungsional anu paling penting. Proyék ieu milarian nyayogikeun kalenturan anu langkung ageung kana ékosistem parangkat lunak otomotif.

batur

Pasti, sajaba ti ieu 3 proyék kabuka aya sababaraha anu terang atanapi inovatif anu sami, sapertos proyek tina Otomotif Ubuntu sareng kamekaranana sareng téknologi pakait nyumbangkeun. Janten upami anjeun terang anu sanés, urang tinggalkeun namina dina koméntar supados urang sadayana tiasa pendak sareng ngajajah aranjeunna.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Dina kasimpulan, téknologi ayeuna tina «Otomotif» o Ngaji diri, boh pikeun pamekaran bébas sareng terbuka, ogé pikeun pengembangan swasta, tertutup sareng komersial, nyaéta a Widang IT dina kamekaran lengkep sareng pamekaran. Sareng éta ogé, sareng téknologi canggih sanés sapertos Kacerdasan Jieunan (AI), la Komputasi awanéta 5G / 6G sareng anu sanésna, éta ngagaduhan peran anu hébat payun, dina hal masa depan téknologi anu hébat pisan anu tiasa ngantosan kamanusaan.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.