Purism ngumumkeun pembaruan CPU sareng GPU pikeun buku catetan na

Perpustakaan Purism 15 sareng Perpustakaan 13

Penjual hardware Linux Purism ngumumkeun dinten ieu dina Twitter a pembaruan énggal pikeun laptop perpustakaan anjeun anu ayeuna gaduh prosesor sareng grafik anu langkung kuat.

Purism mangrupikeun perusahaan anu dikenal pikeun manufaktur sareng ngirim laptop Linux anu fokus kana kaamanan sareng privasi. Aranjeunna gaduh distribusi nyalira, disebut PureOS, dumasar kana sebaran Debian anu populér sareng tos dipasang sacara standar dina unggal laptop anjeun.

Perusahaan ngumumkeun dinten ieu via Twitter promosi anyar kanggo mésér perpustakaan 13 sareng perpustakaan 15 sareng CPU sareng GPU anu diperbarui, kaasup generasi ka-7 Intel Core i7500-XNUMXU sareng dua inti dina 3.50GHz sareng Intel HD 620 grafik terintegrasi.

Libraryem 15, ayeuna nganggo tampilan 4K / HiDPI

Pangalusna sadaya, perusahaan ngumumkeun yén sajabi ti pamutahiran CPU sareng GPU, séri Pustaka 15 ogé nampi tampilan 4K / HiDPI, ngamungkinkeun para pangguna ngaraosan kontén digital kalayan résolusi dugi ka 3840 × 2160.

Anjeun tiasa ningali pembaruan tina Pustaka 13 sareng Pustaka 15 di toko online, tong hilap éta el mobile Perpustakaan 5 aya dina promosi peluncuran harga $ 599 dolar dugi ka 31 Januari 2019 teras hargana $ 649 salaku harga resmi. Mobile ieu diperkirakeun dikirim dina April 2019.

Ogé tong lirén mariksa éta Konci Libre Purism, token USB anu janji bakal ngadamel énkripsi, deteksi intrusi sareng kaamanan saderhana sareng langkung aman. Sakur laptop librem dikirim ku salah sahiji alat ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.